Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

Kilon varsa spor yapar verirsin çabalarsın. Sen kendini beğenmez sevmezsen başkası nasıl sevsin, böyle bu kafayla kendini çok kullandırırsın, daha çooook para kaptırırsın !

Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz
Engellemek neden bu kadar zor?
Bir de şöyle bir şeyle suçlandım ben o ikimiz için bir şeyler yapmaya çalışırken ben sırf kendi duygularımı düşünerek bu duruma karşı çıktığım için bencil oldum
Az para gönderdiğin için suçladı galiba. İkiniz için ne yapıyormuş?

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.

27 Temmuz 2024 konunuz
Eylül 2023 tüp mide ameliyatınız sonrası kilo kaybı yaşamadınız mı ? Doktorların yönlendirmelerine uygun beslenme programınız var mı ?

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Bakın hepimiz sizin iyiliğiniz için yazıyoruz. Memurmuşsunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, kaptırdığınız paranın miktarını bilmiyorum ona ayrı üzüldüm. Gerçek hayata dönün. Hiç görüşmediniz, belki yaşlı biri belki Avusturya'da bile değil, belki zaten evli çoluk çocuğu var. Anadolunun bir ilçesinde yaşıyor bile olabilir. Özgüven dediğin erkeğe bağlı mı? O beni yargılamadan kabul etti diye bir şey yok etmemiş işte. Yalan üzerine yalan söylüyor. Orada yaşamış, kuralları göçmenlik şartlarını vs iyi bilene mi inanacaksınız yoksa hiç görmedim dediğiniz birine mi? Çalışıyorsa zaten oturum izni var, niye sahte evlilik yapsın? Kreatif direktör vs belki de atıyor, markette meyve sebze diziyor olabilir. Bu adamı her yerden engelleyin, yazamasın ulaşamasın. O kapı kapalı bunu kafanıza iyice sokun. Ya insan 1 sene gram ilerlemez mi, hiç yan yana bile gelmediği birine böyle saplanır kalır mı? Sizin sağlık imkanınız da var niye gidip terapi almıyorsunuz? Özgüven sorununuzun çözülmesi şart.

Ayrıca özgüven böyle birşey değil zaten ne kilolu kadınlar var yanında filinta gibi herifler çok boş bir bahane

Yanlış anlaşılma oldu görmedim derken Kanlı canlı görmedim Tabii ki de görüntülü falan konuşuyoruz
Görüntülü konuşsanız ne olacak ki? Yalan söylese anlamazsın ruhun duymaz. Hiç yüz yüze görüşme olmamış. E devlet , kimlik bilgilerini gördünüz mü hiç?

Sorun sende. Kendin icin kilo vermek yerine cözümü kadin kullanici bir hanzoya hayatini feda etmeyi mi seciyorsun. Girl, terapiye git. Yurtdisindayim. Burda evlenir evlenmez oturum verilmiyor. O kadindan cocuk yapar daha

sevgilin ne iş yapıyordu ve ne kadar maaş alıyordu? bize hatırlatır mısın?
Bakın ben tam olarak bilgi sahibi değilim Sadece onun bana söylediklerini size aktaracağım ilk tanıştığımız zamanlarda müdür patron olduğunu söylüyordu bir reklam şirketinde Fotoğrafçılık yapıyor Hatta bazen birçok ülkeye gidip geliyor çok çalışıyor gece geliyor eve Ama her gece sürekli Benimle konuşuyordu bana 6.000 Euro'ya yakın aldığını ailesine yaklaşık 3-4 bin euro gönderdiğini söylüyordu. Sonrasında deri kanseri teşhis konulmuş ona zaten Bu hastalık vardı ama sonradan nüksetmiş o dönem biz ayrıydık. Avusturya'da sağlık hizmetlerine çok para gidiyormuş Bana öyle söyledi. Bu yüzden de maaşının çoğunluğunu ailesine destek ve kendi sağlık hizmetlerini harcadığı için elinde tutamıyormuş. Ilaçlarını alabilmesi için önce 7000 lira ardından da 4000 lira destek oldum.

27 Temmuz 2024 konunuz

Eylül 2023 tüp mide ameliyatınız sonrası kilo kaybı yaşamadınız mı ? Doktorların yönlendirmelerine uygun beslenme programınız var mı ?
Evet kilo kaybı yaşadım Ama yeterli miktarda değil. Daha sonra çevremdeki insanlar sürekli çok yiyorsun sürekli yemek yiyorsun dediler ama ben tüp midede olduğum için çok acıkıyorum. Bu beni daha da psikolojik olarak yıprattı Ben de tekrardan çikolataya başladım.

Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz

Ee! Geri dönmesini izin vermeyin o zaman.
Adamın ne olduğu belli ısrarla söylediği her yalana inanmak istiyorsunuz.
Eski konularına baktım sizi asla istemeyecek bunu kabullenseniz iyi olacak.

Avusturya'da sağlık sisteminnden yararlanabilmesi için zaten orada yasal yollarla bulunuyor olması lazım. orada yasal yollarla bulunan birisinin şu anda neden Avusturya vatandaşı bir kadınla evlenmesi gerekiyor?
Avusturya'da tedaviye epey para döken birisi sizin yolladığın 11000TL ile mi kalkınacak? 230 euro neye yetecek? sen o parayı kendine saklasaydın bari ozempic alıp zayıfllamaya başlardın.

Evlenir çocukta yapar hiç şaşmaz böyle bir adamdan hiç bir beklentiniz olmasın . Bu erkekler iyice utanmaz arlanmaz olmuşlar

6 7 senedir tüp mideliyim bu tam bir çözüm değil hala uğraşıyorum deli gibi spor yapıyorum boşuna mı oldun o ameliyatı sanki çok basitmiş gibi.
Sadece çikolataya başlayarak kilo falan alınmaz çünkü bebek mideli oluyorsun 1 sene de nasil basardın eski midene dönmeyi?
Ben hala normal insanlar gibi tam öğün yiyemiyorum çünkü hep dikkat ettim saçma sapan bahaneler bulmadım.
38 de oldum şu anda 44 üm 28 yaşında ağlamayın klavye başından kalkıp hareket edin.

Son düzenleme:
Hiç yargılamadan soruyorum, saf mısınız?
Kâğıt üzerinde yapılan evliliklerden 2 çocuk yapıyorlar.

Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum

Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum
Bir şeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuz o zaman.
Bibibella yazmış kaç yıl önce ameliyat olduğunu, kilo vermek için gösterdiği azmi hepimiz biliyoruz, çok da takdir ediyorum disiplinini azmini.
Tüp mide ameliyatı çevremden de bildiğim kadarıyla bir mucize yaratmıyor kilo vermenizi hızlandırmaya yarıyor sadece ama onun bile şartları var, ameliyat sonrası beslenmenize dikkat etmeniz spor yapmanız gerekiyor, doktorun diyet listesine uymazsanız verdiğiniz kiloları alıyorsunuz, ki ilk 2 sene fıstık gibi olup sonra verdiği kiloları hızla almaya başlayanları da gördüm çünkü eski yeme alışkanlıklarına geri dönüyorlar, mide genişleyebilen bir organ bunu unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…