Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

şu anda konuyu baöbaşka bir noktaya yoğunlaştırıp konunun özünden sapıyorsun. konularında tek tutarsız olan yan, senin seks yapman ya da yapmaman değil.

Belki de öyledir bazı şeylere Keşke empati yapabilme yeteneğimiz olsaydı değil mi
Biraz kendimizi gelistirsek keşke, boş işlerle ugrasacagimiza, sanal seks yaptın diye elin adamına yalvarmak, başkasıyla evliligini düşünmek yerine; vurup tekmeyi yoluna baksan, mantıkli, saygı, sevgi çerçevesinde ilişkiler kursan da heba olup gitmesen... Boş seyleri düşünmek yerine, kendine bunlari nasıl yakıştirdgini düşünsen keşke, değil mi?

Peki doğrusu Nedir yani yaşadığım şey cinsellik diye adlandırmam ya da öyle olduğunu zannetmem beni yalancı konumuna düşürmez Öyle değil mi
İnsanları bilerek veya bilmeden yanıltmışsınız.

Ama sizin önce bu kafa yapınızı değiştirmeniz lazım yoksa bu adamdan kurtulamazsınız. Bu adamla hiçbir zaman sevgili olmamışsınız. Uzak mesafe ilişkisi de değil bu, siz bu adamı tanımıyorsunuz, canlı kanlı görmediniz. Size ne anlatırsa onunla ilgili o kadarını biliyorsunuz. Bunu kabul etmediğinizden yaşadığınız sextingi gerçek cinsellik sanıyorsunuz. Bunları yadırgamak için söylemiyorum gözünüzü açın diye söylüyorum. Şu an hiç görmediğiniz bir adam bekaretinizi almış gibi konuşuyorsunuz.

Bu adam sizi kullanıyor. Ben konularınızı okudum, Türkiyedeki işlerini size yaptırıyor, evkur taksidini bile kaç kere siz ödemişsiniz. Direkt para da yollamışsınız. Söylediği yalanları didikleyince agresifleşip ayrılıyor. Normalde para vererek yaptıracağı Türkiyedeki işlerini sizi duygusal olarak istismar ederek bedavaya getiriyor. İnşallah farkına varırsınız gerçeklerin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Niyetim tartışma yaratmak değil fikir alışverişinde bulunmam Çünkü gerçekten zor bir dönemden geçiyorum ve mantıklı düşünemiyorum Tedavi ol derseniz Evet zaten bir tedavi araştırıyorum. Ama hayat konusunda çok çok tecrübesizim. Bu tarz konuları burada paylaşıyorum ki gerçek hayatta bu tarz konulara nasıl tepkiler gelir öğrenmek için. Ben onu hiçbir zaman bırakmaktan yana olmadım çünkü onun gibi kimsenin yanımda olmayacağını düşündüm. Bazen sorun sadece bende diye düşünüyorum

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Ay daha neler kilolusun diye kendini en aşağılık kişiye mi layık gördün. Git terapi al kilolu ya da zayıf sen her türlü sensin kilolu olunca "beni kabul etti" kafasına girmek nedir

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten içtenlik teşekkür ediyorum. Mutlu değilim. Ama bu yazdıklarınızın hepsi doğru. Konuyu daha iyi algılamak için bütün konuları okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. korkuyorum bunu aşmak istiyorum tek derdim de bu

Evet sorun sende, ona olan bağımlılığında, bak bağlılık değil bağımlılık, adamın umurunda mısın sence, başkasıyla evlenme fikrini nasıl sunuyor sana, böyle sevgi mi olur, evlenecek belli ki, seni yedekliyor, çünkü sen ona bagimlisin, bunu kabul edecek potansiyeli görüyor sende, 28yasinda neyin toylugu, kendine yakışıyor mu böyle birşey yakışmıyor mu tüm mesele bu!

şu anda konuyu baöbaşka bir noktaya yoğunlaştırıp konunun özünden sapıyorsun. konularında tek tutarsız olan yan, senin seks yapman ya da yapmaman değil.
Başka neler var isterseniz en baştan da yazabilirim. Konuyu saptırmıyorum öneriniz varsa söyleyin Tabii ki dinlerim

Ve ben bunu aileme anlatamıyorum bile.

Ve ben bunu aileme anlatamıyorum bile.
Neyini anlatacaksın Allah aşkına, sen evladinin gormedigi etmediği birini senelerce bekleyeceğini, yalvar yakar elin adamina köle olduğunu, sonra bilmem ne sebeple o adamin evleneceğini evladının bunu kabul ettiğini bilsen ne yaparsın, neyi nasıl anlatacaksın, biz bitir diyoruz sen hala aileme anlatamadım mi diyorsun, iyi ki anlatamamissin.

Başka neler var isterseniz en baştan da yazabilirim. Konuyu saptırmıyorum öneriniz varsa söyleyin Tabii ki dinlerim

ben haftalardır zaten sizin sorduğunuz birçok başlığınızda size sorular yönelttim. hiçbirini aydınlatamadınız. birçoğunu görmezden geldiniz.

ben haftalardır zaten sizin sorduğunuz birçok başlığınızda size sorular yönelttim. hiçbirini aydınlatamadınız. birçoğunu görmezden geldiniz.
Özür dilerim görmezden gelmedim görmedim
Varsa sorunuz lütfen sorun sonuçta benimle ilgili bir konuda destek olmak istiyorsunuz

Erkeğe para yedirmek nedir konu sahibi acilen destek alın. Sizin yaptıklarınızı başkası anlatsaydı ona neler derdiniz ne yapıyorsunuz anlamıyorum kendinizin düşmanı gibi davranmayın

Peki doğrusu Nedir yani yaşadığım şey cinsellik diye adlandırmam ya da öyle olduğunu zannetmem beni yalancı konumuna düşürmez Öyle değil mi
Doğrusu:

Bu adamın nerede yaşadığını bile bilmiyorsunuz. Bir kez bile sizi davet etmemiş veya ben geleyim göreyim seni dememiş. Mesela bugün arayıp dışarıyı görmek istiyorum, nasıl bir yerde yaşıyorsun diyin bakalım ne cevap verecek. Sokak tabelası bile görseniz anlaşılır hemen.

Teknoloji var diyorsunuz, bir kaç tıkla bulunacak bilgilerden bihabersiniz.

Sağlık için çok harcıyor demişsiniz, doğru değil. Herkes mecburen sigorta yaptırır ve masrafları sigortadan ödenir. Cilt kanseri olduğuna dair rapor evrak teşhis tedavi... vs bir şey görmediniz.

Kalıcı olması için yapacağı tek şey evlilik diyorsunuz ama değil. Eğer Avusturyadaysa ve çalışıyorsa zaten kalıcı. Çalışma izni ve oturum izni aynı şeydir.

Dahası var ama ben tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemedim. Size bir abla tavsiyesi, önce iyi bir terapist bulun. Yeme dürtünüzü kontrol altına alınca daha sağlıklı düşüneceksiniz. Duygusal yiyicilik sizinki. Gereken testleri tahlilleri yaptırın, paraya kendiniz için kıyın. Tüp mide ameliyatı olup da tıka basa yiyebilen bir sizi duydum. Millet 1-2 kaşıktan fazlasını yiyemiyor. Kusup tekrar yiyorum diyorsanız boğazınızdaki kılcal damarlar devamlı çatlayıp kanama yapıyordur. Sizin tek sorununuz sağlık, kendinizle barışırsanız düzgün düşünmeye başlarsınız. Önce bu parazitten bir kurtulun. Ben bitirmiştim ama kendisi yazdı sadece bahane. Her yerden engelleyin. Hayatınızı bu adama bağlamışsınız, gerçekte olamayacak bir beraberliğe tutunmuşsunuz. Sanal seks diyorsunuz orada bile kullanıyor sizi bedeninizi.

Bu adam yok, hiç bir zaman çıkıp gelmeyecek veya sizi yanına aldırmayacak. Şu an kendi kızkardeşimmiş gibi yazıyorum bunları. Lütfen tamam diyip bir süre sonra aynı konuyu açmayın. Millet zevkinde sefasında eğlencesinde, siz umurunda bile değilsiniz. Devlet memuruna kolay kredi çıkar, belki lazım olur diyip o yüzden bile sizi elinde tutmak istiyor olabilir.

Evet teşekkür ederim yorumunuz için daha önce dediğiniz şeyi yaptım avusturya'da marketteyken ya da sokakta gezerken kamerayı çevirmek istiyorum dedim ama diğer konularda haklısınız kanser olduğuna dair hiçbir belge görmedim hatta iki hafta önce hastaneye yattı tedavi oldu ve dün gece bana sonuçlarım çok iyi geçmiş kurtulmuşum bu hastalıktan gibi bir şey söyledi ama ben sadece inanmak istiyormuşum dediğiniz gibi

ya durum açkcası değişebilir sadece nikah üzerinde olan bir evlilikse olabilir ama birlikte yaşanacaksa olmaz kabul etmem

Rica ederim. Yani bunu rencide etmek için söylemiyorum biraz saf birisiniz belli ki. Adamın söylediği hiçbir şeyi sorgulamamışsınız. Bu adam dolandırıcının teki. Belli ki avusturyada işi gücü yok. Avusturyada çalışan bir insanın orda kalmak için evlilik yapmasına gerek yok.

Borcu olduğu, ailesine para gönderdiği, kanser olduğu hepsi yalan. Ayrıca fazla konuşamıyoruz saat farkı var yazmışsınız. Avusturyada konuşamayacak kadar neyin saat farkı bu? Adam okyanus ötesinde değil ki. Hiç internetten avusturya-Türkiye saat farkına baktınız mı? Yazın 1 saat, kışın 2 saat fark var.

Bir de fotoğrafçılık yapan adamın 6 bin euro kazandığına inanmışsınız. Mert alaş mı bu ne 6 bin eurosu fotoğrafçılıkla? 60 euro için size yalvaran aç köpek 6 bin euroyu hayatında bir arada gördü mü acaba?

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Of yapmayın bunu kendinize ya 3bin tlyi o uyanık geçinen pisliğe kaptıracağınıza spora gidip zayıflamak için çaba gösterseniz daha faydalı olurdu
Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz
Engelleyin yahu çok zor bir şey değil.

3 en yakınım kanserden vefat etti. Bu nasıl bir tedaviymiş iki haftada iyileşmiş. Hem de cilt kanseri. Güzel kardeşim bak gayet anaç yazıyorum. Yazık size, gençliğinize duygularınıza paranıza. Bencil üç kağıtçının önde gideni sizi kullanıyor. Taksitlerini ödetiyormuş işlerini hallettiriyormuş. Arkanızdan kıs kıs gülüyordur. Daha nasıl ikna olmanız gerek, size o ülkelerin kanunu yaşantısı hakkında birinci elden bilgiler veriyorum. Niye inanmıyorsunuz da pisliğin tekine kullandırtıyorsunuz kendinizi? Yeşil pasaport hakkım çıktı, Eylül gibi gelmeyi düşünüyorum, bilet bakıyorum der misiniz kendisine. Sevinecek mi yoksa şimdiden bahaneler sıralayacak mı? Aksi olsa kendisi davet ederdi sizi değil mi?

Bu size son yorumum, ne yaparsanız yapın ne düşünürseniz düşünün. Hayat sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşayın. Bu kadar at gözlüğü modu sizi nerelere götürür yaşayın görün.

Bana çok yoğunum dedi sabahları evden çıkıyorum gece geliyordu ben de sabah erken kalktığım için mesela onda saat 2 ise ben de 3 oluyor ve uyuyordum bu saat farkı yüzünden de konuşamıyordukk. Ama doğru diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…