- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Sevgilim doğum günümde gelmedi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilim böyle davransa artık eski sevgilim olur.umrunda değilsiniz gibi duruyor burdan çünkü.Dogum günümde sevgilim çikolata yollamisti ama o gun yanima gelmedi mac var dedi sonra dediki hediyeni alamadim o yuzden sonra gelcem vs. Bazen ilgisiz gibi hissediyordum. Sonra gelirim zaman cok diyordu
Önemsemiyor seni.Dogum günümde sevgilim çikolata yollamisti ama o gun yanima gelmedi mac var dedi sonra dediki hediyeni alamadim o yuzden sonra gelcem vs. Bazen ilgisiz gibi hissediyordum. Sonra gelirim zaman cok diyordu
Neden hala sevgiliydi o zamanÖnemsemiyor seni.
Ne bileyim ben git ona sorNeden hala sevgiliydi o zaman
Sen onu umursadığın içindirNeden hala sevgiliydi o zaman
Umursamadigimi nerden biliyorsun ne alakasi varSen onu umursadığın içindir
Bir sürü konu açmışsınız aynı kişi içinDogum günümde sevgilim çikolata yollamisti ama o gun yanima gelmedi mac var dedi sonra dediki hediyeni alamadim o yuzden sonra gelcem vs. Bazen ilgisiz gibi hissediyordum. Sonra gelirim zaman cok diyordu
Ya tamam ayrılma al senin olsun bacım sanki bizim elimizde mi sana olanı söylüyoruz niye sinirleniyorsun.Umursamadigimi nerden biliyorsun ne alakasi var
Umursamiyorsun diyorsun. Sanki herseyi biliyormuş gibi o yüzden sinirlendimYa tamam ayrılma al senin olsun bacım sanki bizim elimizde mi sana olanı söylüyoruz niye sinirleniyorsun.
Genel değerlendirme yapılır diye düşündümBir sürü konu açmışsınız aynı kişi için
Umursadığın için dedim yanlış okumuşsun. Sen onu umursadığın için senden ayrılmıyor ama o seni umursamıyooorUmursamadigimi nerden biliyorsun ne alakasi var