Sevgiliniz boyle yapsa ne dusunursunuz

Dogum günümde sevgilim çikolata yollamisti ama o gun yanima gelmedi mac var dedi sonra dediki hediyeni alamadim o yuzden sonra gelcem vs. Bazen ilgisiz gibi hissediyordum. Sonra gelirim zaman cok diyordu
sevgilim böyle davransa artık eski sevgilim olur.umrunda değilsiniz gibi duruyor burdan çünkü.

Sen bunu anlamayacak kadar akilsiz olmadigini dusunuyorum biri sana deger veriyosa zaten gelir maçi tekrarda izleyebilir önemseyen

İş olur sağlık olur onu anlarım ama maç için gelmediyse sen maçtan daha önemsizsin. Bu kişiden soğurum. Üstelik hediye çok mu önemli sanki atla deve alacak

Bu çocuk senin ilk sevgilin olabilir ama son olmayacak. Fazla irdeleme sal gitsin.Siradaki gelsin

Doğum günümü maç izleyip cips yemekle kutlamak tercihimdir tabi ama herkesin isteği düşüncesi bambaşka. Eğer başka bir ortamda doğum gününüz kutlanıyor ve kendisi maç bahanesiyle gelmiyorsa bir ilgisizlik var. Şu dönemde maçlar zaten yok ne zaman oldu bu bilmiyorum ama gerçekten sıkıntılı bir konu. Rahatsızlığınızı dile getirmekten çekinmeyin.

Back
X