- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
O zmn iyiymiş ama boşverin babası ilişkinizi bozmasınBabasiyla beraber yasamiyor
Yok bence olmaz.Ben derim.hatta demisligim var bile eşime buna benzer bir nedenle..Bu sizce ağir olmazmi sakada olsa.. :)
On tekerlek nereye giderse, arka tekerlekte oraya gider..Merhaba sevgili hanimlar,
Farz ediniz ki yaklaşik 1,5 yil ilişki içinde olduğunuz kişi size "Babasi annesini aldatiği için üstelik baska kadindan 4 tane cocuk olduğunu anlatirsa...o an Tepkiniz nasil olur? Ve ne söylersiniz bu söze karşi?
Oglu biliyor da anne nasıl bilmiyor 4 çocuğu çok tuhafMerhaba sevgili hanimlar,
Farz ediniz ki yaklaşik 1,5 yil ilişki içinde olduğunuz kişi size "Babasi annesini aldatiği için üstelik baska kadindan 4 tane cocuk olduğunu anlatirsa...o an Tepkiniz nasil olur? Ve ne söylersiniz bu söze karşi?
Anne biliyor, xaten dakat sizden sakladi bu durumu demek istedimOglu biliyor da anne nasıl bilmiyor 4 çocuğu çok tuhaf
Herhalde 4 çocuğun ihtiyaçlarını karsiliyordur
Hiç unutmam ortaokulda bir sınıf arkadaşım vardı, çocuk babamın iki karısı benim de iki annem var diye övünürdü.
Ben de saf saf nasıl iki annen var, nasıl doğdun sen, oluyor mu ya öyle diye sorardım.O da oluyor işte, ikisine de anne diyorum. Biri istediğimi yapmazsa ötekine gidiyorum yapıyor derdi. Bu çocuğu faceden falan aratırdım soyadını hatırlasaydım, şimdiki hayatını acayip merak ediyorum bu süper zekanın.
İyi ki gidip babama benim niye iki annem yok demedim o saflıkla ha.
Güldürebildiysem ne mutlu :)Konu sahibi takılmazdım, önemli olan sevgilimin bana olan davranışları, tavrı ve tepkisi. Samimi şekilde bir sırrını paylaşmışssa sevinirdim bile...
Allah kahretsin 10 dk dır gülüyorum şu yoruma
+1İnşallah sende babana cekmemissindir derdim önce bir şaka ile
AynenBaşlıktaki siri kelimesini şiiri diye içimden geçirdim içerikte sır çıktı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?