sevğiliniz bu siri sizinle paylaşirsa tepkiniz me olur?

Anne biliyor, xaten dakat sizden sakladi bu durumu demek istedim

İşin rengi biraz değişti o zaman. Yani daha çok kuma, ikinci eş durumları var burda. Herkes durumdan haberdar ve sorun yapmıyor. O zaman açıkçası ben böyle bir durumun içinde olmak istemezdim. İlerde çocuklarıma dede ve iki babaneyi nasıl anlatıcam ki? amcalar üvey amcalar herkes ayrı bir tel. bir çocuğun nasıl bir ortamda, neleri normal karşılayarak büyüdüğü çok önemli.

20 yaşında aşk başıma vurmuş olan ben büyük ihtimal iyi niyetle "ama onun suçu yokki"derdim.
Şimdiki ben " ailecek kanıksanmış resmen bir acayip aile"der ve topuklardı eminim

kimse ailesini seçemiyor sonuçta, bir tepki vermezdim.en fazla annesi adına üzüldüğümü belli ederdim o kadar

Cocuk o aileyle gorusmuyor

yapmış bir eşşklikte annen nasıl göz yummuş ben olsam daha 1. cide sen yapsan seni boşarım derdim ..

Cocuk o aileyle gorusmuyor

Bundan emin misiniz? Daha bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey olduğunu da bilmiyordunuz. Kuma durumlarını size alıştıra alıştıra söylüyor olabilirler mi? Çocuk bu olayı normal karşılamıyor diyelim, ailenin geri kalanında normal karşılanıyor mu? Bu 4 çocuğun annesine yasak aşk gözü ile mi bakılıyor yoksa ikinci eş gözüyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…