Sevgiliniz diyor ki; 'Beni seviyorsan artık internete girmezsin'. Ne yapardınız?

Sevgiliniz diyor ki; 'Beni seviyorsan artık internete girmezsin'. Ne yapardınız?

• Kabul etmezdim

OY: 21 48,8%
  • Kabul ederdim

OY: 4 9,3%
  • Karşılığında bende bir şeyi ona yasaklardım

OY: 10 23,3%
  • Ayrılırım

OY: 8 18,6%

• Ankete Katılan
    43
Herşey karşılıklı Bende ona birşeyi yasaklardım..

sevgimi bununla mı ölçeceksin dangoz derdim ve ayrılırdım bunu diyen biriyle bir ilişki yaşanmaz yahu :/

Son düzenleme:

Kabul ederdim.

Ettim de.

Facebook'umu daha flort donemimizde kendi elleriyle kapatti.

Kendi facebook'una eski sevgilisi mesaj gondermis mesela, olgunluk etmek adina bu hesabi kapat filan demedim. Muhatap olmamisti cunku kizla. Iyi niyet elcisi gibiyim.

Simdi bosanma asamasinda sorun yaratmasin diye facebook acmiyorum. Bosanayim, ilk isim olacak.

Ve bir daha hayatima giren adamin ozel hayatima mudahale etmesine -buyuk konusmayayim ama- asla izin vermeyecegim.

Bana Allah yeter...

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler ..Eski erkek arkadasım huyuydu onu bunu yasaklamak defalarca aldatılmışım :) Şimdi sözlendim bi sıkıntı yok Allha şükür ne bi kısıtlma ne o ne bu.İnsan sanıyor ki beni gözünden sakınıyor meğer öyle değilmiş

Yakın bi arkadaşıma da net yasaktı 2 yılın sonunda öğrendik ki evlilik arefesinre çocuğun yemediği halt kalmamış. Marga yapma bunu kendine hadi face fln anlarım bi nebzede tamamen net olmadan ne yapacaksın ki?

O ne be !
Sansür uyguluyor olur resmen
"Sen hangi devirde yaşıyorsun, kendine gel." derdim.

Bu tarz yasaklar koyanı iyice bi takip etmek lazım çünkü genelde kendileri bi haltlar karıştırıyorlar :82:

Ne saçmalıyorsun? derdim
Bu devirde , böyle yasaklar koyan adamın zihniyetini de anlamak mümkün değil

Kabul ederdim.çünkü zaten ben ona face mace net met yasakladım.kendm griyorum ama olsun.:)

Bu rica bana çok tanıdık bir hîkayeyi hatırlattı.

Yakın bir arkadaşıma sevgilisi söylemişti.
Adam deli gibi aşık modlardaydı. Sabah, öğlen , akşam her daim kızın etrafında.
Bu ilgi sonunda arkadaşımda aşık oldu.
Ve başladı kısıtlamalar.
-Erkek arkadaşlarımla konuşma, bak ben kızlarla konuşmuyorum
-face ini kapat bende kapattım
-beni seviyorsan İnternet'e girme.....

Kız kabul etmediğinde bende yapmıycam, aşkımız için diyordu..
Zamanla bizimle görülmesini bile kısıtladı .
Nişandan sonra izin almadan teyzesine gittiği için kavga ettiklerine şahit oldum.
Her seferinde kavga ediyorlar , kız ayrılmaya kalkıyor adam yine ikna ediyordu.

Evlendiler bu sefer kızın annesine gitmesine, dolmuşa binmesine bile karışmaya başladı .
2 yıl önce boşandılar.
Arkadaşım bu tür isteklerin sevgiden ve kıskançlıktan olduğuna inanmıştı.
Evlenince kıskanacak birşey kalmayacak zannediyordu ama adam iyice abarttı.
Şimdi boşandığı eşinin psikolojik sorunları olduğunu anladığını söylüyor.

"Hadi len ordan, hangi cagda yasiyoruz?" derdim.
Benden boyle birsey isteyen insanin akil sagligindan suphe ederim. Cunku hastalik derecesinde kiskancligin sinyalleri bunlar. Ne inatlasiriiim, ne de karsiliginda ben de yasaklamalar dayatirim. Kendimi yormaya degmez. Salarim ipini gider, sanmiyorum ki bu tur biriyle anlasip da iliski yasayayim.

Öyle saçma sevgili mi olur ayrılırım. beni ciddi ciddi tanıyan seven biri zaten internet kullanmam da sakıncalı bir şey olmadığını bilir. güvenmiyorsa da olmayıversin hayatımda ne gerek var, güvenin olmadığı ilişki illa ki biter

Sevgiyi göstermenin yolunu böyle şeylerde arıyorsa "büyü de gel" derim herhalde. Bir ilişki de, her iki tarafında birbirine yasaklar getirmesi kadar saçma bir durum yok. Kimse kimsenin sahibi değildir, ilişki demek sadece el ele gezmek, oradan buradan sohbet etmek değildir. Birbirinin isteklerine, hayallerine, fikirlerine, düşüncelerine ortak olup saygı gösterebilmektir.

Kesinlikle kabul etmez, ve yoluma giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…