- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Benim de, senin bu dediğin aklıma gelmişti ama çok mu gaddar olur diye düşünmüştüm ama yok. Bence de bir daha cevap yazmasın, sürünsün :)
Kutlamadı işteGünün son anına kadar bekledim, kutlamadı.
Gecenin köründe aradı, sırf bişey mi oldu diye merak ettiğim için açtım. İşler yoğun mu diye sordum .Hayır erken çıktım dedi. Sonra arkadaşına iftara gitmiş. Aradığında saat 1 e geliyordu. Ben de uykum var deyip hemen kapattım. Açmıyorum telefonlarını.
Biraz zaman geçsin ararım, sorarım. Şu an ararsam, kötü şeyler söyleyebilirim.ahh be canımmm kıyamam nolur üzülmeee(
Bazı insanlar öyledir, sen değer veriyorsun diye oda değer verecek diye birşey yok, belki başka bir gün sanıyordur..Herşeyin vardır bir sebebi, bende 3.yılımızı kutlamamıştım unutmadım ama önceki sene kötü şeyler yaşadığımız için hatırlatmak istemedim, oda bana kızdı bu yüzdn her ne olursa olsun bzim yıldönümümüz demişti, unut geçmişi bugün önemli benm için demişti..
Sormadan bilemezsin sebebini, önce küsme bir sor , sebebini bir öğren, sebebini bilmeden tavır alırsan suçlu sen olursun, sebebini öğren sebepsiz yere ise eğer o zaman pişman et onu...
Ama bu konu ile ilgili kendini üzme, hayatta daha üzülecek neler var, elin oğlu hatırlamıyorsa hatırlamasın, sende onunkini hatırlama bakalım nasıl acı çekecek arkadaş .
Biraz zaman geçsin ararım, sorarım. Şu an ararsam, kötü şeyler söyleyebilirim.
Biraz zaman geçsin ararım, sorarım. Şu an ararsam, kötü şeyler söyleyebilirim.
Katılıyorum.Ara söyle ! Ne diye içine atıyorsun ki ? Bizim tek sorunumuz bu zaten, içimize atmak ...
Sanki sonra herhangi bir şeyde yüzüne vurmayacaksın.
Aç konuş , kızgınlığının sebebini söyle. Gönlünü alsın bir bakalım, görelim nasıl alıyormuş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?