Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

ya bayanız biz bakımlı olucaz tabi. ojeyide süreriz rujuda. ama çok abartmadan. kırmızı ruj sürücez diye dudaklarımızı kıpkırmızı yapıcaz diye bişe yok.renk versin dudaklara yeter. ojede öyle. bakımlı olmak gibisi yok.

Evet , Hemde herseye o güzel burnunu sokuyordu benim canım sevgilim..
Ama Askere gidince cok değişti , orda onları cok sıktıkları için bunun ne kadar kötü birşey olduğunu anlamiş..
Simdi hicbişey demiyor.
Normal olan da bu değil mi zaten ?

Teşekkürler Ümitiiiim , Seni Cok Seviyorum..
Şafak 44 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Karışabilse karışıcak ama Karışamıoo kaydirigubbakcemile3 Bakımlı ve kendime özen göstermemi ister herzman ama kıskançlık oldugu içinnn uyarır ama bi şekilde kandırır veririmm..opuyorumnanaktan Gerci kanmaz Ama benide üzmek istemez Tamam tamam Der kaydirigubbakcemile3

benim aşkım kızmaz ojeye ruja vs. mesela göz makyajına kızmaz hiç. ojeden nefret ettiği için sürmemi istemiyor yani koyu renklerden hoşlanmıyor. rujuda ben onu öptükçe biyerlerine bulaşıyor diye sevmiyor özellikle likit ruju kaydirigubbakcemile3 ayh özledim aşkımı :gitme:

benm eşim sadece rujuma karısır cok sürünce ki fazlada sürmem ama erkk işte illa dediğim olsun istiyo bende bazen siliyorum bazende silmiyorum öle idare edioz işte napalım :hulya:

Aynen özgecim , benimkiside göz makyajıma hic karişmaz , ojeden tiksinirmiş ( ki bende cok cok severim ) bu zamana kadar doğru düzgün isstediği için sürmedim sonra kendisi dedi sür istiyosan bu zamana kadar hep benim isteklerimi yaptin ,teşekkür ederim artik ne yapmak istiyorsan onu yap dedi :kedi: Canım askiiim benim yaa...

cok seviyorum özge yaa :asigim::CüvCüv:

makyajıma karışmıyor zaten bende oyle ahım şahım bır makyaj yapmıyorum abartmıyorum bazıları gibi ojeyi ise genelde ben pek sürmem ugraşamam yani sıkıntı basar beni =) surdugumdede 10 dk sonra çıkarıyorum zaten ya begenmıyorum yada kurumasını beklerken saga sola bulaşıyor dudaklarıma parlatıcı hiç sürmezdım bı kere sürüp oyle gittim yanına dudakların ne kadar seksı gozukuyo boyle demiştiboshayallersmile bende hadi canım diye geçiştirmiştım utancımdan:kedi gunden sonrada başladım dudak parlatıcısı almaya

benim herşeyime karışır kıskanç bebeğimm
ama çıkarttırmaz onun yanındaysam hiç karışmaz zatenn hatta çok güzel olmuş benim pokemonum ama sürmesen daha güzelsin diyoo
yerim onu yaaa çook özledimmmafoldumben

sevgilim aslında bakımı süsü seven birisi ama ailesi aklına düşürürdü hep hele o annesi yokmuu aaa ojelerınde ne kadar kırmızı ölee dıkkat cekıorrr gözune cok far sürmüşün derdii ama tınlayan kımm gene surerım genee kımse için kendımı deiştiremem 4 yıl oldu sevgılımde alıştı artık karısamazz!!!!!1

karışmaz ama ojede abartı bi renk sürünce (bazen yeşil mavi felan sürüyorumda :kedi: ) o ne öle çocuk musun aşkım sen yaa der ama güler geçer

karışmaz mı..bana makyaj yaptığı zmanlar bile oldu öperim onun ellerini ben...saçlarımı düzleştrdi fondoten allık ruj ve kalem sürdü..kıyftlerimi seçti ayakkabımı bile bağladı çok tatlı çok ahh

ilk zamanlarda hiçbişeye karşmazdı ama 1.5 yıllık ilşkiden sonra karışıyo
kaydirigubbakcemile .. ojeye ruja falan deil de açık kıyafet oldu mu bozuluyo kıskanıyo sonuçta bakınca erkekler :) o üzülmesn die dikkat ediorum ben de.
ama güç kadında her zaman :lepi:

ojeme falan karışmaz makyajımıda kendi yapıo bazen ama o yokken çok abartılı yapmamı istemio çok yapmak istiosan göz kalemi sür bitek dio ben zaten çoğu zaman öle yaptığım için sorun olmuo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…