Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

bugün birlikte yeni bi ruj aldık bayanssulusmile bana o sürdü kaydirigubbakcemile3 azcık kaçırdı ama olsun :asigim:

ohhh ohhh bide o sürdü ha sen almışsın çocuğu parmağına çevir bakalımyerimsenibenbide öpmüştür seni gidi gidikaydirigubbakcemile3

benim esim ojeye sinir olur, eger biraz koyu renkteyse. Hafif acik renklere (acik yesil, kahverengi, altinsi vs gibi) birsey demez, onlari güzel bulur. Ama eyvah eyvah eger siyah, kirmizi (bir ara cok modaydi), pembe, mavi vs aldiysam. Okadari cok ilenirki artik ben bikip silerim : )
Rujlarima hic karismaz ama, gerci bende koyu renkler sürmüyorum.
Ama bir tek benim esim degil, bir cok erkek koyu renkte ojeyi sevmiyor, is yerinde dikkat ettim mesela bir ara gri ve yesilimsi renkler modaydi kizlar sürdügünde erkekler hep burun kiviriyordu. : )

kaydirigubbakcemile3 yok öpmedi :kedi: lahmacun yemiştik çünkü :roflol: rujum çıkınca sürdü zemuszemus

delikafaduldenhay iyiliği versin Allah emi kaydirigubbakcemile3olsun ya lahmacunu ikiniz de yemişsiniz kokmaz o zaman hem insan sevdiğinden tiksinirmi tirbiyesizzzzkaydirigubbakcemile3

karışmaz, 2 yıldır birlikteyiz 1,5 yıllık evliyiz hiçbir şeyime karışmadı şimdiye kadar....aslında çok sevmediğini ama beni kırmak istemediğini hissediyorum çoğu kez, bu da benim çok hoşuma gidiyor...zemuszemus

yakışmadığını düşündüğünde söyler sadece...ben de onun önerilerini dikkate alırım...kendisi çok özenlidir benimde öyle olmam hoşuna gidiyor..( bu arada ojeyle çok aram yok aslında...öyle arada aklıma esince sürerim, haha az önce de uzun zaman sonra heveslenip sürmüştüm kıpkırmızı ojelerimi konu pek bi tesadüf oldu)

delikafaduldenhay iyiliği versin Allah emi kaydirigubbakcemile3olsun ya lahmacunu ikiniz de yemişsiniz kokmaz o zaman hem insan sevdiğinden tiksinirmi tirbiyesizzzzkaydirigubbakcemile3

:roflol: doğru ikimizde de koku var :roflol: şaka diom kız, ben ailemden biriyle bile aynı bardaktan su içemeyen biriyim,ama aşkımdan hiç tiksinmiyorum. aşk bu herhalde :asigim:
kızlar bu arada o kadarına da karışmasın diyenlere katılıyorum kaydirigubbakcemile5

hiç karışmadı yuh o kadar da karıştırtmam
zaten benim aşkım karışsa karışsa aşkım pembe ruj sürmüşsün ojen kırmızı ikisi uymamış diye karışırkaydirigubbakcemile3

oje sevmem zaten. rujda sürmedim hiç desem yalan olmaz. hiç makyaj yapmamıştım ben naniknanik son 1 aydır falan başladım evde yengemle annemle denemeler yapıyoruz. sevgilim beni öyle makyajlı hiç görmedi. ama uzak şehirlerde olduğumuz için 'ordayken yapma. ne yapacaksan yanımda yap' diyor. burda yapınca o göremiyomuş ama dışarı çıkınca bir sürü insan görüyormuş. içi tuhaf oluyomuş. çok kıskanıyomuş. herşey için bunu der. yeni topuklu ayakkabı giymeye karar verdim. aldım bi çift. o şehirde giyme yanımda giy dedi. alışayım işte gelesiye. yanında paytak paytak değil kuğu gbi süzüleyim dedim sırnaşık şey yok olmaz hayatındaki tüm ilkleri beraber yaşayalım. yanında olmak istiyorum dedi. tuhaf muhaf ama çok seviyorum ben bu çocuğu yaaa :asigim::asigim:

Son düzenleme:
Surekli niye oje surmuyosun diye sorar, el tirnaklarina surmuyosun bari ayak tirnaklarina sur der. Bi dogum gunumde hediyelerimin icinden mavi, yesil ve gri oje cikmisti:))

benim sevgilim kırmızı ojeye tav oluyor. ama kızmaz. arada sürerim. tabi bilgisi dahilinde. rujda sürerim hergün ama abartı olunca kızar :kedi:

Aslinda esim baska erkeklerin aksine makyaji bakimi seven bir erkektir kirmizi ruj ve ojeyi begenir ama boya kupu gibi olmami istemez.Zaten bende cok makyajdan hoslanmiyorum rimel allik seftali tonlarinda bir parlatici benim makyaj cantamin tamamidir.Esim karismaya kalksaydi bile benim bir kisiligim var buna izin vermezdim.

Ben kırmızıyı çok seviyorum ve kendime de yakıştırıyorum.Nişanlım bana yakıştığını bildiğinden herhalde kırmızı ruj sürünce ''yine sürmüşsün kırmızı rujunu''diye laf söylemeden edemez.Aşırı kıskançç..Evlerden ırakkk bayanssulusmile

karışmak söz konusu olamaz da ..........klava:.sadece kırmızı oje ve kırmızı ruj sürmemi ister çok yakışıyor derbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…