Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

gerçi cok yoğun bi ruj sürmedikce anlamıyor bile.. giyim olarak da dar giymeme değil ama dekolte ve mini giymeme karışıyor:S.. ben de dekolte ve mini seviyorum:s

Karışmaz tabi aşırıya kaçmadıkçakaydirigubbakcemile2 mesela bazen çok süsleniyorum bu ne güzellik bugün die soruo şakayla sadecesempatiksalakcinni ama dekolte giymeme bnimkide kızıyo malesef ama o kadrda olsun yaniaklinialirimsmile

bayan olan benım yav rujuma nıye karıssın makyajı bayan yapar zaten :) esım yapsa ben kızarım mesela cok karsıyım kocamın ruj surmesıne oje surmesıne :)varmı hakıkaten karısan kocalar,benım kocam karıssa heralde cok garıpserım.Allahım sana sukurler olsunkı kocam tırnak ve dudagıma bakıp tahrık olucak erkekler oldugunu dusunmuyor :)

Oje zaten sevmem.
Özel bir gün olmadıkça aşırı dikkat çekecek bir ruj sürmem. Genelde doğal duranları tercih ederim.
Aslında kızar, sürme dudakların zaten güzel der ama ben dinlemez sürerim.
Hem de yanında çıkartır sürerim, kızınca da, "sana da süreyim gel aşkım" derim, ona da zorla sürmeye çalışırımkaydirigubbakcemile3.
O zaman gülmeye başlar, siniri de geçiverir.:asigim:

ben makyaj sevmem hele uzun tırnak oje fondoten gözüme çok çirkin gelir benim
oda sevmez zaten 3 şeyudra rimel siyah kalem tamamdır onlara karışmaz
kıyafet sorun bizdee

yoo hic karısmaz hatta cok sever ojeyi :) makyajı pek sevmez ama az yaptıgımdan sorun olmuyor ..

oje yada rujla ınsan bakımlı saylmaz..benım nısanlım tam tersıne dudagıma yumusatıcı krem dahı sursem silmemı ıster,dudakların parlıyor dıyerek..bı ınsanın temız olması,hos kokması da bır nevı bakımdır.. en azından bız tesetturluler ıcın olması gereken budur..(her ne kadar artık tesetturluler ın acıklardan farkı kalmadıysada)

nasıl bir konu bu yahu gercekten var mı böyle erkekler :) hani benimkide saçmalar kıskanclıktada bu kadarınada pess diyebiliyorum

karışmaz senin rujlarını az yutmadım der :kedi: bi ruj rengim var çok sever onu bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…