Konularına baktım da..sen evli değilsin ki..neden bu soruyu sordun merak ettim??
Sadece evliler cinsellik yaşamıyor ve öcü olarak görmüyorumKonularına baktım da..sen evli değilsin ki..neden bu soruyu sordun merak ettim??
Sadece evliler cinsellik yaşamıyor ve öcü olarak görmüyorum
O açıdan yazmadım. Bir sonraki yorumumu görseydin anlardın. .neyse..Böyle bir teklife sıcak bakıyorsan sen bilirsin.cinsellik öcü değil elbette ama grup biraz genişlik ister..Sadece evliler cinsellik yaşamıyor ve öcü olarak görmüyorum
İkinci bir adam da olacaksa neden olmasın ? Şöyle kaslı, tam donanımlı Rocco gibi
Ben erkek ile kadının yatakta birbirlerinin isteklerini eger iki tarafta kabul ediyorsa istedikleri gibi yasayabilmeleri gerektigine inanirim. Cunku es olmanin sebeplerinden en onemlisi cinselligin rahatca yasanmasi, AMA bu gercekten sapikca esin bence GORDUGU HOSUNA GIDEN HER BAYANI UÇUNCU OLARAK HAYAL EDIYOR OLABILIR.BU ÇOK AŞAGILAYICI BIR DURUM.
Ben erkek ile kadının yatakta birbirlerinin isteklerini eger iki tarafta kabul ediyorsa istedikleri gibi yasayabilmeleri gerektigine inanirim. Cunku es olmanin sebeplerinden en onemlisi cinselligin rahatca yasanmasi, AMA bu gercekten sapikca esin bence GORDUGU HOSUNA GIDEN HER BAYANI UÇUNCU OLARAK HAYAL EDIYOR OLABILIR.BU ÇOK AŞAGILAYICI BIR DURUM.
teşekkürler üslubunuz için öncelikle. Bu kısımı kafamı çok kurcalayan aslındaBen erkek ile kadının yatakta birbirlerinin isteklerini eger iki tarafta kabul ediyorsa istedikleri gibi yasayabilmeleri gerektigine inanirim. Cunku es olmanin sebeplerinden en onemlisi cinselligin rahatca yasanmasi, AMA bu gercekten sapikca esin bence GORDUGU HOSUNA GIDEN HER BAYANI UÇUNCU OLARAK HAYAL EDIYOR OLABILIR.BU ÇOK AŞAGILAYICI BIR DURUM.
yani kurcalamasateşekkürler üslubunuz için öncelikle. Bu kısımı kafamı çok kurcalayan aslında
Yanlış algıladım o zaman özür dilerimO açıdan yazmadım. Bir sonraki yorumumu görseydin anlardın. .neyse..Böyle bir teklife sıcak bakıyorsan sen bilirsin.cinsellik öcü değil elbette ama grup biraz genişlik ister..
Sorun değil. .yalnız bence cinsellik özgürlüktür wuhuuu adı altında atacağınız her adıma dikkat edin derim ben.bir erkeğin bir kadına bunu teklif etmesi kadınları aşağılamaya yönelik bir tavırdır bence.aynı şeyi yani üçüncü bir erkeği sen teklif etsen o ne cevap verirdi birde bunu düşün. .Yanlış algıladım o zaman özür dilerim
konu çok özel cinsellik bölümü için üyeliğim yok pro değilim.
Yazarsam gereksiz bir ton yorum olacak bunları görmezden gelicem.
Yatakta ikinci kadını isteyen erkeğe nasıl bakarsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?