sevgiliniz/eşiniz böyle bir şey talep etse ?

Ben erkek ile kadının yatakta birbirlerinin isteklerini eger iki tarafta kabul ediyorsa istedikleri gibi yasayabilmeleri gerektigine inanirim. Cunku es olmanin sebeplerinden en onemlisi cinselligin rahatca yasanmasi, AMA bu gercekten sapikca esin bence GORDUGU HOSUNA GIDEN HER BAYANI UÇUNCU OLARAK HAYAL EDIYOR OLABILIR.BU ÇOK AŞAGILAYICI BIR DURUM.
Ben erkek ile kadının yatakta birbirlerinin isteklerini eger iki tarafta kabul ediyorsa istedikleri gibi yasayabilmeleri gerektigine inanirim. Cunku es olmanin sebeplerinden en onemlisi cinselligin rahatca yasanmasi, AMA bu gercekten sapikca esin bence GORDUGU HOSUNA GIDEN HER BAYANI UÇUNCU OLARAK HAYAL EDIYOR OLABILIR.BU ÇOK AŞAGILAYICI BIR DURUM.
teşekkürler üslubunuz için öncelikle. Bu kısımı kafamı çok kurcalayan aslında

O açıdan yazmadım. Bir sonraki yorumumu görseydin anlardın. .neyse..Böyle bir teklife sıcak bakıyorsan sen bilirsin.cinsellik öcü değil elbette ama grup biraz genişlik ister..
Yanlış algıladım o zaman özür dilerim

Yanlış algıladım o zaman özür dilerim
Sorun değil. .yalnız bence cinsellik özgürlüktür wuhuuu adı altında atacağınız her adıma dikkat edin derim ben.bir erkeğin bir kadına bunu teklif etmesi kadınları aşağılamaya yönelik bir tavırdır bence.aynı şeyi yani üçüncü bir erkeği sen teklif etsen o ne cevap verirdi birde bunu düşün. .

Eşimse sakince ayrılmak istediğimi söylerim kararımdan emin olduğumu ailelere uygun dilde söyleyelim derim.Ertesi gün giderim ailesine varsa yakın akraba olsa iyi olur ayrılıcaz biz derim o kadar insanın içinde bunu bunu teklif etti derim.Sonra gidecek evi bile kalmasın utancından ailesi ses etmese millet dedikodusunu eder nasılsa Mal gibi kalsın ortada şerefsiz.

Back
X