- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
evet yaa..ben de bunu düşündüm..geçen biri keçiboynuzu pekmezi yazmıştı bulamadım ben yaşadığım yerde..ne yiyip ne içiyorsunuz bize de gönderinnnYa bu adam ne yiyip ne iciyo burda o kadar konu aciliyo esim istemiyo diye bu ikinciye goz dikmis performansa bak sen
Aktarlara baktin mievet yaa..ben de bunu düşündüm..geçen biri keçiboynuzu pekmezi yazmıştı bulamadım ben yaşadığım yerde..ne yiyip ne içiyorsunuz bize de gönderinnn
Ben de tamamıyla katılsam???gördüklerimin hepsi adliyede aile mahkemesi duruşma salonunda idi desem
Ben şahsen kıskandım yaYa bu adam ne yiyip ne iciyo burda o kadar konu aciliyo esim istemiyo diye bu ikinciye goz dikmis performansa bak sen
Hay allah iyiligini versinBen şahsen kıskandım yabenimkinin performansı bana yetmiyor birde ikinci gelse ohoooo çok zor valla))
yurtdışındayım cano:)Aktarlara baktin mi
ahahah:) performans artırımı şartBen şahsen kıskandım yabenimkinin performansı bana yetmiyor birde ikinci gelse ohoooo çok zor valla))
Hadi yayurtdışındayım cano:)
Ben şahsen kıskandım yabenimkinin performansı bana yetmiyor birde ikinci gelse ohoooo çok zor valla))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?