sevgiliniz/eşiniz böyle bir şey talep etse ?

Ölüm menüsünü önüme koyardım galiba seç beğen diye :KK62:

Fake değilsen ayrıl.
Fakesen yürü git Beaa.

Konu ile ilgili Kadınların nabzını ölçüyorsanız burası sizin için son derece yanlış bir ortam.
Bir sürü tuhaf siteler var onlara sorun.

Empati bile yapamadım :KK64: ama eşin istemesi ile sevgilinin istemesi çok farklı bence. Günümüz sevgililiklerinin bir bölümü sevgi ihtiva etmeyip sadece bedensel ihtiyaç karşılamaya yönelik olduğu için bu teklif dile getirilebilir, çok da anormal karşılamadım.

Ama bunu teklif eden kişi seni sevmiyor , öyle takılıyorsunuz haberin olsun, ben değişikliğe varım fantazi benim işim diyorsan dene istersen, grup için kadınlara da ilgi duyman lazım ama , sonuçta yatakta çıplak bir kadın daha olacak. Gerçi önemli değil senin için öcü değil sonuçta grup sex:KK53:

Eee bunu niye sordun yazmamışsın hala?

Sorduğunuza göre çok da uzak değilsiniz bu duruma.
Ama bu basit bir "fantazi" değil, hiç bir zamanda olamaz.
Fantazi 2 kişi arasında olur, anca bu şekilde kişiye göre fantazi konuları değişebilir diyebilirim.

konu çok özel cinsellik bölümü için üyeliğim yok pro değilim.

Yazarsam gereksiz bir ton yorum olacak bunları görmezden gelicem.

Yatakta ikinci kadını isteyen erkeğe nasıl bakarsınız ?
yok artık çüş deve..
Bizim nasıl baktığımız önemli değil bacım sen sevgilin yada eşin gözüyle bakabilecekmisin.

Boşarım. Olmaz olsun öyle koca

Yatagi dortliyelimm derse ya
yuh artik
mahremiyet nerede kaldi
edep haya ahlak
yani hic birimi yok
aklazarar bir dusunce
varsa boyle enteresan istekleri ayril gitsin derim.

evlenmeden önce cinseliğe ters bakanları küçümsemiş bir yorumda öcü gibi bakmıyorum diye
abi bu kadarda değil modernlik iyice b..unu çıkardınız ki bu ilkel kavimlerin bile yapabildiği ilkellik modernlik başka bişey
Anliyamadim ne demek istediniz

Simdi anladigim kadariyla evli degilsin, boyle bir teklif yapan sevgilin ve sen bu insanla ileriye donuk dusunulur mu diye sordun soruyu oyle mi? Kuzum gunumuz s...siz erkekleri yatakta 2 kisi takildigi kizla bile evlenmeyi dusunmezken uclu yapip bide seninle evlenecegini mi saniyorsun? Hayir gercekten saniyor musun?

Anliyamadim ne demek istediniz
konu sahibi yorum atan kişileri küçümsemiş evli olmadan cinsellik yapamazmıyım buda normal gibisinden geri kafalısınız demek istemiş bu hayvanımsı duygulara bir nevi modernlik demiş çok eskiden poligami varmış ilkel kavimlerde

konu sahibi yorum atan kişileri küçümsemiş evli olmadan cinsellik yapamazmıyım buda normal gibisinden geri kafalısınız demek istemiş bu hayvanımsı duygulara bir nevi modernlik demiş çok eskiden poligami varmış ilkel kavimlerde
Lafı çarpıtmayın yorumumu tekrar okuyun kimseyi küçümsemedim haddim de değil herkesin yaşam biçimi sevmek zorunda değilimdir ama saygı duymak zorundayım.

Sizin de fantazinizde bu yoksa sırf sevgili için bu ödünü vermeyin.
Ben başka bir kadını istemem hele hele yatakta. Yani fantezi bile olsa ben katlanamam.
İstemiyorsanız bu tip fantazileri olan adamdan uzak durun bence. Yorar sizi

Back
X