- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
to the point :)Olumlu bakan iki kisi bulurum belki ümidiyle dimi... Yoksa hangi kadin bunu olumlu karsilar veya sorar...
İkinci bir adam da olacaksa neden olmasın ? Şöyle kaslı, tam donanımlı Rocco gibi
yok artık çüş deve..konu çok özel cinsellik bölümü için üyeliğim yok pro değilim.
Yazarsam gereksiz bir ton yorum olacak bunları görmezden gelicem.
Yatakta ikinci kadını isteyen erkeğe nasıl bakarsınız ?
2. kadın olacaktır belki :)Konularına baktım da..sen evli değilsin ki..neden bu soruyu sordun merak ettim??
Evlerden ırak))2. kadın olacaktır belki :)
evlenmeden önce cinseliğe ters bakanları küçümsemiş bir yorumda öcü gibi bakmıyorum diyeEvlerden ırak))
Anliyamadim ne demek istedinizevlenmeden önce cinseliğe ters bakanları küçümsemiş bir yorumda öcü gibi bakmıyorum diye
abi bu kadarda değil modernlik iyice b..unu çıkardınız ki bu ilkel kavimlerin bile yapabildiği ilkellik modernlik başka bişey
konu sahibi yorum atan kişileri küçümsemiş evli olmadan cinsellik yapamazmıyım buda normal gibisinden geri kafalısınız demek istemiş bu hayvanımsı duygulara bir nevi modernlik demiş çok eskiden poligami varmış ilkel kavimlerdeAnliyamadim ne demek istediniz
Lafı çarpıtmayın yorumumu tekrar okuyun kimseyi küçümsemedim haddim de değil herkesin yaşam biçimi sevmek zorunda değilimdir ama saygı duymak zorundayım.konu sahibi yorum atan kişileri küçümsemiş evli olmadan cinsellik yapamazmıyım buda normal gibisinden geri kafalısınız demek istemiş bu hayvanımsı duygulara bir nevi modernlik demiş çok eskiden poligami varmış ilkel kavimlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?