sevgiliniz/eşiniz böyle bir şey talep etse ?

Eşimse sapık olduğunu düşünürüm.Bide muhtemelen başka kadınında ona dokunmasını istediği için gırtlağınıda kesip balkondan atabilirim kelleyi.Ama bekar bi erkekse iki kızda yabancı ve tanımadığı biriyse hayatındada kimsede yoksa fantazi derim.Yani sevgili yada eş artı yabancı bir bağğğyan kes kafasını at balkondan.O tarz.

Peki bende bir soru sorayım ; sizin tepkiniz ne oldu ?. Hala beraber misiniz ?.
Affedecek misiniz ?

Fantazi işi kişiseldir ... zevk alacak olanda olur igrenç bulanda ... sen ne dusunursun onemli olan o... burda kaçbin kadın var her biri farkli dusuncede olur ha tabi bu kadinlarin cogu turk oldugu icin hööyytt hadi ordan sapık der :) Kimsenin degil senin fikrin önemli ... Anladığım kadariyla sıcak bakmiyorsun evli de değilsin zaten yol ver gitsin 3. kadın isteği sonra 3. erkek olarak gelir önüne ...

Ilahi:) sadece evlilermi iliski yasiyor..
Yarım kalmıştı yorumum ve bir sonraki yorumda tamamlamistim. Sanırım görmedin. Bunu yazmamdaki amaç daha evli bile değilsin sana bunu teklif eden adamla nasıl evleneceksin manasindaydi. .yoksa seksin evlilere mahsus bir olgu olmadığının farkındayım. Ayrıca evlenmeden önce cinsel birliktelikkere asla karşı değilim. Neyse beni burda bilen bilir şekerim ne diye uzattiysam artik)

Seni yargilamisim gibi yazmissin:) diger yorumunu gormedim.senide tanimiyorum.tanismis olduk

Talep eden şahıs artık sevgilim veya eşim olamaz.

Seni yargilamisim gibi yazmissin:) diger yorumunu gormedim.senide tanimiyorum.tanismis olduk
Yok yargılama gibi algilamadim.sonuçta herkes bu konuya istediği gibi bakabilir.aksini düşünüyor da olabilirdim doğaldı yani..sadece sen öyle sadece evlilermi şey ediyo deyince yazayım dedim.
Buarada tanıştığımiza memnun oldum:)

Efendim?Harun abi koştum geldim

Ayyy kusacammm şimdi tiksinç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…