- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.465
- 498
Bu bir iş yani sana göre?ilginç bir bakış açısı doğrusu. .olay ortaya çıktı aklıma ilk gelen doğruymuş. Fotoğrafçılık yaptığı ajansdan biri aklındaymış bu iş için
Ilahi:) sadece evlilermi iliski yasiyor..Konularına baktım da..sen evli değilsin ki..neden bu soruyu sordun merak ettim??
Yarım kalmıştı yorumum ve bir sonraki yorumda tamamlamistim. Sanırım görmedin. Bunu yazmamdaki amaç daha evli bile değilsin sana bunu teklif eden adamla nasıl evleneceksin manasindaydi. .yoksa seksin evlilere mahsus bir olgu olmadığının farkındayım. Ayrıca evlenmeden önce cinsel birliktelikkere asla karşı değilim. Neyse beni burda bilen bilir şekerim ne diye uzattiysam artik)Ilahi:) sadece evlilermi iliski yasiyor..
Seni yargilamisim gibi yazmissin:) diger yorumunu gormedim.senide tanimiyorum.tanismis oldukYarım kalmıştı yorumum ve bir sonraki yorumda tamamlamistim. Sanırım görmedin. Bunu yazmamdaki amaç daha evli bile değilsin sana bunu teklif eden adamla nasıl evleneceksin manasindaydi. .yoksa seksin evlilere mahsus bir olgu olmadığının farkındayım. Ayrıca evlenmeden önce cinsel birliktelikkere asla karşı değilim. Neyse beni burda bilen bilir şekerim ne diye uzattiysam artik)
Yok yargılama gibi algilamadim.sonuçta herkes bu konuya istediği gibi bakabilir.aksini düşünüyor da olabilirdim doğaldı yani..sadece sen öyle sadece evlilermi şey ediyo deyince yazayım dedim.Seni yargilamisim gibi yazmissin:) diger yorumunu gormedim.senide tanimiyorum.tanismis olduk
Olumlu bakan iki kisi bulurum belki ümidiyle dimi... Yoksa hangi kadin bunu olumlu karsilar veya sorar...Yatakta ikinci kadını isteyen erkek sizmişsiniz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?