sevgiliniz/eşiniz/nişanlınız/sözlünüz ile çağrılaşırmısınız

supurgelicadi

<3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
merhaba arkadaşlar sevgiliniz/eşiniz/nişanlınız/sözlünüz ile çağrılaşırmısınız ?

biz çağrılaşıyoruz :asigim: aklımdasın,nasılsın anlamında gibi anlıyoruz

bana çok itici geliyo çağrılaşma işi çok saçma bence.ya msj atarız ya da ararız
knt yoksa alcak durum yoksa o başka

bizde ilk zamanlar tarifeler uygun deilken aynen çok çağrılaşırdık her dk ama artık çok uygun tarife buldum her dkika mesajlaşırız

çagrı olayından nefret edıyorum.. nedenını anlamıs degılım ama bana cok sacma gelıyor...

hıc yapmadım..

hiç çağrı atmadım...
nişanlıyken mesajlaşırdık şimdi o bile yok.

ararız birbirimizi, patronun yanındaysak, açamıyorsak mesajlaşırız

yok yha o lise cagımısın erken donemlerindeydi malum lise cagı ogrencilik we kontorsuzluk ikilisi..bisim mesaj atarım aklımdaysa yada ararım..

bizde ypardık ama çok uzun sürmedi bende pek sevmem çünkü mesajların yerini tutmuo bunun lise çağıyla ilgisi yok bence yani ama tabi şuan her an mesaj atarız biribirimize sen açıklamamışsın nedenini ama olsnnn

Çağrılaşmayız.
İşteyken ve gece yatmadan önce çok fazla msjlaşırız.
Ve ayrıca arada da birbirimizi ararız.
Aramalardan dolayı biraz fatura kabarıyor ama olsun:)

hiç çağrılaşmıyoruz bekarken oluyodu bazen ama sevmiyorum ben öyle şeyleri yaa kimse bana çağrı atmaz bilir sevmediğimi bende kimseye atmam eşimede ya msj çekerim ya ararım.

Operatörümüz Sağolsun Smsler Beleş.. Çağrıya Gerek Bile Yok.. Zaten Benimki Günde 40 Kere Arayıp Beni Çıldırtıyo kötükedihüso

bazen müsayitmi diye çagrı atarım o an mj yazıcak durumda deegilsem o zaten ya arar ya da müsayit degilim tatlım döncem ben sna yazar:)kontörüm yoksa direk arasın diy çagrı atarım oda hemen arar:)

çok basitleşti artık.......
lisede yapardık arkadaşlarla.......
şimdi komik geliyo bana bu tatz şeyler mesaj yazmayı bile sevmiyoum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…