• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşiniz/nişanlınız/sözlünüz ile çağrılaşırmısınız

bız cıkarken de cagrılasmıyorduk sımdı de oyle. ben cagrılasmaktansa mesaj cekmeyı yeglerım en azından bırseyler ıfade ederım.esım ıse dırekt arayıp konusmak ıster cagrılasmanın bı anlamı varsa cagrılasalım bırbırımızı dakıka bası ya da saat basıd dıtlattırmak neki der

çağrı atmayı bir tek kontur olmadığı zaman beni arar mısın demek için kullanıyoruz onun dışında ne o ne de ben birbirmizden başka kimseye böle bişi yapmayız çok ayıp yaaa beni ara demek için çağrı atılır mı
ama o benim kocişim ayıp olmaas hihoyyyt

eğer maddi durumla ilgili bişeyse eywallah olabilir,
ama eğer öyle bi durum yoksa, bana çağrılaşmak cok saçma geliyormirmirmirmir. şahsen ben sevgilimi özlediğim vakit hep mesaj çekerim:asigim:

daha yeni tanıştığımız dönemlerde çağrışalırdık..mesaj atamazdık ikimizde yazacak bişiler bulamazdık o yüzden çağrı yapardık:1rolleyes:

ama uzun sürmedi birbirimize açılmaya başladıktan sonra mesajlaştık yada konuştuk...
şimdi de biraz tuhaf olurdu yani...nişanlınla da çağrılaşmak falankafamçokkarıştı
ya mesajlaşırız ya da arar konuşuruz

cagrılasmıyoruz.. öncedende pek olmazdı.. flört donemınde
eşimle aramızda suan oldukca mesafeler var oyuzden bana cagrı atsa korkarım ben bişey mi oldu die.. aynı sekılde oda korkar..
yada aradıda duymadım sanırım... aynı sekılde eşimde oyle..

çagrılasmayız bız ...hele nısanlım hiç sevmez bazen kontorum olmadıgında çagrı yaparım ona oda anlar ve arar buda ıstısna tabışutarafagitti yoksa cagrılasma dıye bırsey yoktur bızde:asigim:

bizde bundan 5sene evvel çok çağrılaşırdık.hatta birimiz geç çağrı atsa çok büyük kavga sebebimiz oluyordu.sonra nasıl oldu bıraktık o saçma huyumuzu.5 senedir çağrılaşmıyoruz.çok sık telde konuşuruz ve mesajlaşırız.şimdi düşündüğümde çokta saçma geliyor çağrı atmak ve bu sebepten kavga etmek

valla sevgilim bana cağrı atsa bir şey oldu diye telaşlanır ararım:)
yıllar önce çağrı atardık arkadaşlarla birbirimize.
artık mesaj atıyoruz ne bileyim arıyoruz.
çağrı yok bizde hiç.

çğrılaşmak çok saçma geliyo bana...çğr atınca ne anlama geliyo peki?
seni düşünüyorm flan mı.ne alaka....
bi msj atarsn olur biter.ben genelde bi yere gtcegm zamn haber vermk için msj atarım.akşamda ararız konuşuruz....

ya canım eskiden bir mesajda iki kontör gidiyordu ee bizde mecburen çağrı atıyorduk ama o zaman sevgilimi tanımıyordum bile
ama artık mesajlar bedava olduğu için sürekli msj yazıyoruzzzz :teytey:

hiç çağrılaşmadık sositososito

ben bu durduk yerde çağrı atma işinden hiç hoşlanmıyorum
çağrı atmam atana da cevap vermem sinir oluyorum
ya ara ya mesaj at

aşkımla bazen avea'nın azizliğine uğrarız mesajlarımız iletilmez kötükedihüso
böyle durumlarda çağrı atarız birbirimize
o zaman anlarız ki mesaj gönderildi ama avea adilik yaptı sırnaşık şey

7 bucuk ay oldu ve hiç çağrılaşmadık süprizzzzz

bazen sabah uyandırmak için arıyorum da o zmn bi gözü kapalı olunca açmaya mecali olmuyoo :utangac: o zmn mesgule alır anlarım bende msj cekerim hemen uyuma diye :jeyyar: buda cağrıdan sayılmaz hrlde:jeyyar:

nerdeyse iki sene olcak hiç çağrılaşmyoz biz. çağrılaşmaktanda nefret ederim ayrıca. ya msjlaşırız yada arar konuşuruz biz.
ama bi arkadaşım var sağolsun o çağrı atar bana ne anlama geldiğinide anlamış değilim:))

yok çağrılaşmayız.. çağrı atarsam direk arar zaten.. genelde telefonlaşırız, bazen de mesajlaşırız..

cagrı lasmak mı
yok oyle bır terım, kucukken vardı evet 99 yapardık ekranlarda dahası yazmazdı ama su an yok oyle bır kelıme kımsede , buyuduk ya da cag degıstı, cagrı yapılınca kontor yok fatura yazmasın manasına gelır ve aramak ıstıyorsa musaıtse arar, degılse cagrı bosa yapılmaz.

çağrılaşmak bana çok saçma gelir sevgilime de öyle....ama çok mesajlaşırız aramanın dışında:utangac::dance:

Back
X