evet ağladı. annesi yüzünden düğüne 2 ay kala ayrılmaya kalktığımda , evimize gidip ağlamış.sonrada atladı uçağa geldi yanımda ağladı beni ikna etti evlendik
İlk ağladığında sevgiliydik ve bir sebepten ötürü ben bitti bu iş ayrılalım dedim hüngür hüngür ağlamıştı
Evlendikten sonra askere gitti ve uğurlarken birbirimize sarılıp çok ağlamıştık ikimizde.Her izine geldiğinde ayrılırken yine ağlamıştı tabi bende Yine askerdeyken bir gün ben ona sürpriz yapıp askerlik yaptığı yere gitmiştim ve komutandan izin almıştık bir gece karakoldan çıkması için otelde kalmıştıkakşama kadar gezdik gecede sabaha kadar uyumadık sabaha karşı ben dalmışım bir ara gözümü bir açtım o uyanıktı yanımda beni izliyor ağlıyordu...
Birkaç ay önce böbreğimde taş olduğu için ameliyat olacağımı öğrendiğindede ağlamıştı...Aklıma gelenler bunlar.onu çok seviyorum.
ay allah aglatmasin bir daha ne kalpsizmisim anacim bende
- niye boyle yapiyosun? benim senden baska kimim var diye aglamisti
bunun diyen esimin annesi- babasi vee 6 kardesinede allah uzun omurler versin hepsi hayatta ve esimin kimsesi yokmus , allah gozunu doyursun diyorum , topik yaa
nişanlıyke ailesi yüzünden
ilk evlendiğimizde tartıştık bnde bi odaya geçip yatmıştım
oda evden gittim sanmış ağlamıştı:))
doğuma girerken ve çıktıktan sonra ağlamıştı
doğumdan sonra biraz ailemin zorunda kalmak zorunda kalmiştım
ozamnda çok ağlamıştık ikimizde
arasırada kavga edince sinirden ağlar(((
salak arkadaşının sevgilisi yüzünden kavga etmiştik neymiş de kız yemiyormuş ben neden ısrar etmemişim diye başlayan bir kavgaydı...en son bir cinnet geçirdim attım bavulu ortaya eşyalarımı attım içine kapattım çıktım yalınayak 5 kat aşağı koşup ağlamıştı ne olur gitme diye sonra eve geldik saatlerce ağlamıştı..
bir kere de yine mutfakta yemek yapıyorduk ben elimi uzattım aynı anda o da bıçakla uzattı kesildi diye hüngür hüngür ağladı..
daha bi kaç kez var ama unuttum onları
şimdi artık ağlamıyor ağlasa da görmüyorum..ama ağladığı zamanlarda haz almıyordum desem yalan..
evet ağladı ilişkimizin ilk aylarıydı telde konuşuyorduk ogün cınım sıkkındı biraz ağlamaya başladım baktım oda ağlıyor hemde nasıl ağlıyor...
baktım olmuyor ben kestim ağlamayı sonra onu susturmaya çalıştım... aklıma geldikçe gülerim:)
Uğurlamaya gelmemi istemediği için askere gideceği günden bir gün önceki günü beraber geçirmiştik. Gün sonuna doğru ben dayanamayıp ağlamıştım oda seni böyle ağlarken bırakıp gidemem ağlama diye oda oturup ağlamıştı benle
Birde annesinden dolayı ayrılma kararı almıştım son yanına gittim ayrılık kararımı bildirmeye onda ağlamıştı hüngür hüngür.Bunların dışında ben ne zaman ağlasam sesi değişir ağlamaklı olur... Çok seviyorum onu ya ağlamasına hiç dayanamıyorum kıyamıyorum..
evet agladi canim benim ya ben sasirmistim benim aglamam
normal artik ota poha agladgm icin ama onu daha once hic aglarken gormemistim
oda niye sasiriyosun ben duygusuzmuyum demisti