sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

• evet

OY: 231 88,8%
  • hayır

OY: 29 11,2%

• Ankete Katılan
    260
evt ağladı...
ilk ayrıldığımızda telefondaa...ben seni çok özledim diyip ağlamaya başlayınca...oda bana ağlama diyip hıçkırmaya başladı ve suratıma kapattı telefonu
ölürümmm aşkıma yaaaaa

ya benim eşim hiç ağlamadı. gerçi ağlanacak bi durumumuz olmadı ama keşke bi kere ağlasaydı benim için. aslında askerdeyken telefonda hüngür hüngür ağlamaya başladım o da nolur bitanem ağlama bak ben de üzülüyorum ben de ağlarım şimdi demişti. keşke biraz daha ağlasaydım belki o da ağlardı

benimde sevgilim ayrıldığımda ağlamış ağzına sigara koymayan adam sigara ya başlamıştı ne kötüyüm

benimki ağlamadı yada ben görmedim.....

şimdi düşünmeye başladım ağlayınca iyimi oluyo kötümü

Son düzenleme:
Hepsini okudum da sanırım herkes sevgilisi ya da eşi onun için ağladı diye seviyor :) ilginç valla onlar da neymiş gaz çıkarsanız ağlamışlar yahuuu :))))))))))) güldüm sayenizde sağolunuz....Allah kimseyi ağlatmasın inş....

benim askitom oyle sulu goz biri hicc degil, hatta nefret eder aglamaktan (ben agladigim zaman kizar hep, "aglamaaaaaa") ama ilk kez agladi benim icin, banada cok dokandi yaa. umarim bu ilk ve son dur..

Erkeğin ağlaması daha çok dokunur içime Allah'ım kimseyi ağlatmasın inşalllaahh

önce nişanı attığımda, evlendikten sonrada 39 kiloya düşüp hastaneye yattığımda...
tabi bunlar sadece benim bildiklerim

ayrılmak uzereydık ve ben aglıordum resmen hıckıra hıckıra onunda agladıgını gordum azda olsa benım uzulmeme dayanamayıp aglaması bu kotude olsa bır umuttu bızım ıcın ama kım ne derse desın bız kızlar kadınlar onlardan daha cok agladıgımız kesınnnnn:26:

ay kıyamam ben aşkıma hep ağlıyo sulu göz sevgilim bende çok ağlarım ama o daha çok ( bugün baktım ağlıyo gittm sarıldım noldu niye ağlıyorsun dedim başım ağrıyo grip oluyorm dedi öküz dedim kıyamam onaaaa nazda yapar bolca. hani hasta olunca iyi bakıyoruz ya ona :)) ama en çokta benim yüzümden ağlıyo.. benim yüzümden ağlamasını istemiyorm bana bağırıyo ben ağlayınca hemen oda başlıyo kıpkırmızı şeytan gözlü oluyoruz

2 kere ağlamıştı sanırım :)
Birinde ben ona çok bağırmıştım çekip gitmiştim birindede yüzüğü eline vermiştim öyle ağlamıştı :)

evet ağladı çok hemde benim bi yıl ailemle sorunlarım vardı ben ağladıkça o da benimle birlikte ağladı,bana niye eskisi gibi davranmıyosun diye ağladı bide çokkk defa ikimizde karşılıklı birbirimizi sevdiğimiz için ağladık ama nasıl ağlıyoruz seni seviyorum diye diye ayy çok fenaydı ya

bi kere ağlamıştı ben ona sen beni sevmiyosun demiştim...ciddi ciddi demiştim çok üzülmüştü nasıl sevmiyorum yaa diyip öle ağlamıştı güzel bi duygu bi erkeğin sizin için ağlaması:) bi de sevgiliyken ayrı şehirlerde yaşayıp 2-3 ayda bi görüşebildiğimiz için o dönerken ayrılık zamanlarında gözleri dolar kıpkırmızı olurdu ama ağlamıyodu ağlamamak için sanırım çok kasıyodu kendini bu erkekler neden bu kadar gururlu olur ki:)

Son düzenleme:
benim sevgilim oldukça sert ve katıdır ağlayabileceği aklımın ucundan geçmezdi ama ağladı çok şaşırmıştım.
aramızda bi mevzu vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu ilişkiyi bitirmek istediğimi söledim konuşmam bittiğinde yüzüne bı baktım oooo bizimki uçmuş noluyo ya dedim bide ben erkeklerin ağlamasına hiç dayanamam çünkü onlar bizim gibi değil biz herşeye ağlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…