sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

• evet

OY: 231 88,8%
  • hayır

OY: 29 11,2%

• Ankete Katılan
    260
evet ayrılmıstık cok kotuydum konusuyorduk gozlerı dolmustu ve ben aglıyordum sadece gozlerı doluydu ama sonra agladımı bılmıyorum.bırde bıgece 6da bulusmustuk hava karanlıktı bı kıskanclık ugruna aramız bozulmustu butungece aglıyordum benı sevdıgın anlatıyordu ama kotuydu 11e kadar agladıgımı hatırlıorum snra yuzume dokundu ve bı baktım oda aglıyor ama aglama yeter dedı veeee sarılıp barıstık bı ınsan bıgecede olup tekrar yasama tutunabılıyormus demek

ben saydım 3 buçuk kere ağladı
ilki rusyaya giderken ağlamıştı uzun dönem görüşemeyecektik
2 kavga etmiştik neden bana katlanıyorsun diye ağlamıştı (vicdannn )
3 onu affettiğim de ağlamıştı (yalı çapkınııı )
buçukta gözleri doldu ama ağlamamıştı ne söylediğimi hatırlamıyorum ama bam teline basmışım demek

kızlar merak ettim
bu ağlayan sevgililer balık burcu mu:)

ben ağlıyodum o da ağlama bak bende ağlarım dedi veee ağladı bebeğimmmmmm benimmmm çok tatlıydı çoooookkkkk hoşuma gitti

kızlar merak ettim
bu ağlayan sevgililer balık burcu mu:)

He ya benimki Balık oda ağlıyor insan şöyle agız tadyla kavga edemiyor bekarken bu nedenle terk edemedim aglaya ağlaya aldı beni adii
Sinir oluyorum bende boğa aksi bir burç kolay kolay ağlamam öfkelenirim..
Aslında ağlayan bir erkek gördüğümde çok sinir oluyorum sevmem ama gerçekten ölüm büyük bir trajedi varsa ortada dayanamam..

Son düzenleme:
ay eveeeeett çok ağlattım adamı zamanında yaaa....zor bi hatunum..zaman zaman vizdansız da olabiliyorum..sinirlendiğim zaman manyak kalp kırarım ve asla özürdileyip,gönül alma huyum da yoktur..kötü bi huy benimki biliyorum ama ben böyleyim..işte bu hallerim yüzünden çok kırdım onu çok ağlattım..dağ gibi adam hemde..nam-ı değer Robocop..o kadar yani..

off canım sıkıldı..dur bi mesaj atıyım bitaneme...içim sızladı bak

geçmişimdeki kinimi, içimi ona her döktüğümde birlikte ağlıyoruz
o üzülüyo, kıyamam, ama illa ki ben rahatlıyayım diye konuşturuyo beni
rahatlıyorum ama o üzülüyo diye üzülüyorum bu sefer de :44:

hmm agladı bır ıkı kere :) odunum benım heheh ben gıdıyorum dıye aglamıstık peçete rulosunu bıtırcesıne:) aha ıste bu bır bırde yıne ben bı yere gıdıyordum ozaman aglamıs ben gormedım arkadaslar söylemişti sonra da hıc agladıgını görmedım :) ama ıcıne akıtıyor bılırım ben onu pek bellı etmez ne edek bızımkı de böyle olsun:)

Eski sevgilim, ben evlilik düşünüyorum kendisi düşünmüyor diye, ayrılmaya karar verdiğimde yolun ortasında hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı. Hem deli gibi seviyorum, hem de evlenebilcek bi adam değilim dedi. Onu öyle bırakamadık sokakta. Kızılayda yolun kenarındaki bi cafeye oturduk, abartısız 3 saat beraber ağladık salya sümük. Yoldan geçenler ve garsonlar dahil herkes acımıştı halimize ama biz kimseyi görmüyorduk acımızdan.
İyikide ayrılmışım diyorum şimdi... Severek ayrılmak çok zordu ama şimdi başkasıyla sözlüyüm hem de çok mutluyum... Teşekkür ederim Allahım onu karşıma çıkardığın için

evet ama şuan çok sinirliyim ona

Son düzenleme:
bazı erkekler kadınların erkeğin ağlamasına kıyamadığını bildikleri için ağlıyorlar

önceki şahsiyet evet ağlamıştı ama sonradan taş kalplilere denk geldim.. onlar beni ağlattı :84: ama bi erkeğin ağladığını söylemesi ya da bunu kullanması benim gözümden düşmesine sebeptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…