Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

kocacımmmmm diye kayıtlı,
bende onda hatunummmm diye kayıtlıyım

Çok tatlı şekülerdede kayıtlıydık birbirimizin rehperinde ama ben canım sıkıldıkça değiştiririm.
Yine bir gün canım sıkıldı ve Orçun dayı yazdım. Nasıl sıkıldısa artık canım .))
Hala Orçun dayı yazıyo

O bende Tatlı gıcık:) diye bende oda Prensesimm diye kayıtlıyım

ilk tanıştığımızdan beri adıyla kayıtlı son 6 aydır falan soyadınıda ekledim telefon değişiğinden
eşim aşkım bebeğim takılıyordu sonra bende adım ve yeni soyadımla kayıtlıyım

Prensim diye kayıtlı çünkü o benim prensim
Bende onunkinde prensesim diye kayitliyim

konuya bir gireyim dedim yorumları okurken bir kahkaha ev halkı neye uğradığını şaşırdı tabi bende çok yaşayın siz:))

Sürekli değişir muhtelif sevgi sözcükleri olarak. Ama kizginsam direkt adını yazarım.

Artık bu oyun gibi birşey oldu aramızda; keyfim kaçıksa hemen telefonuma bakıyor, ona mı kızmışım anlamak için. :))))))

ismiyle kayıtlı :)
o da beni ismim ve soyismimle kaydetmişti terfi ettim heralde sadece ismimle kaydetti en son

ben onda "sultanım" diye kayıtlıyım.
o bende "Paşam" diye kayıtlı :)

ama kızarsam değiştiriyorum :)

o bende 'mutluluğum..' diye kayıtlı ben onda 'herşeyim' diye kayıtlıyım

şu anda Bitki Örtüm diye kayıtlı.çünkü; mustafa cecelinin limon çiçekleri şarkısını çok seviyorum ama her dinleyişimizde eşim dalga geçiyor bu ne böyle börtüm böceğim bitki örtüm diye.bende gıcıklık olsun diye öyle kaydettim.ama bu güne kadar çok değişti tabi.bende onu telefonun da ....m diye aidiyet ekiyle yani.bazen de gülüm diye kaydeder.bi keresinde ben ona kızıp kendimi onun telefonuna 'hiç kimse' diye kaydetmiştim.ben arayınca hiç kimse arıyor yazıyordu.sonra o değiştirmiş.

şu hiç kimse şeysi çok hoşma gitti çok yaratıcı ama bitki örtüm de çok yaratıcymş=)
ben onun telefonunda melegiimmm diye kayıtlym o da bende aşkuşuuummm diye kayıtlı =))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…