Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

'Canımın içi' diye kayıtlı bende
Bende onda Hatunum diye kayıtlıyım.
Bayılıyorum bana hatunum demesine

esım benı 4 sendır aynı kaydettıı A/Ş/K/I/M DIE YAZIYORUM BEN DE ISE BIR CAN'CAZIM BİRDEA/Ş/K/I/M die yazıyorumm ve ıkımızde rehberın ılk ıne yzdıkk

çikolatammm diye kayıtlı esmer olunca bende çikolatam diyorum...
sıkıntı ben yokken iş arkadaşım koş koş çikolatan arıyo demisti bütün ofise rezil olduk tabi bütün erkek arkadaşlarım da bi tebessüm ığğğğ

rehberin en başında olsun diye başına <3 koyuyorum şimdi <3Herşeyim yazıyor ara sıra içimden hangi sözler geliyorsa değiştiriyorum çok seviyorum onu

4 yıldır evliyim . ilk tanıştığımızda flörtte yosun gözlüm diye kayıtlıydı onda bende adıyla.
Nişanlandık onda yosun gözlü devam bende (.) tombişim (biraz tontondu ve bayılırdım o haline)
Evlendik onda karıcımmm- bende (.) kocaaammm ( şimdi 12 kg verdi )

şu hiç kimse şeysi çok hoşma gitti çok yaratıcı ama bitki örtüm de çok yaratıcymş=)
ben onun telefonunda melegiimmm diye kayıtlym o da bende aşkuşuuummm diye kayıtlı =))

şimdi aklıma geldi bir şarkı vardı sanırım fatih kısaparmak söylerdi 'sen benim hiç bir şeyimsin' güzeldi. hani konduramazsınya kelimeler bulamazsın ya öyle bişey sanırım

sevgilim diye kayıtlı bende onun telinde bebişim

O BENDE ~ diye kayıtlı
bende onda "ÖYKÜM" diye kayıtlıyım.(adım öykü değil )

Son düzenleme:
bnde .GüzeL GözLüM diye kayıtllı

onda ise bn Ela NazanıM die

ikimizde birbirimizde KALBİM diye kayıtlıyız 8 yıldır bu hiç değişmedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…