Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

o bende kayıtlı değil 2 numarası var ezbere biliyorum numaraları zaten..
ben onda "keçim" diye kayıtlıyım.. romantizmden öldük ölücez

Esim bende KoCa'CıM diye kayitli..
Bende onda YaVRu'M diye...

Nedense evlendigimizden beri bana Yavrum der. Anlamadim gitti :103: Ama hosuma da gidiyor böyle demesi.
Ilk evlendigimiz siralarda gece uyanir uyanir "Yavrum? Yavrum musun sen bakim" diyip sarilirdi Ara ara yine yapar ama o kadar sık degil

Sevdiceğim de çoğunluk yavrum der bana.

Benim hoşuma gidiyor.

eşim ben A SEVDİĞİM diye kayıtlı rehberi,n en başında olsun diye sediğimin başına a ekledim
ben onda İNAT EŞİM diye kayıtlıyım.

o bende "sevdicek" diye kayıtlı. ben onda "aşkıt" diye kayıtlıyım. aşkıt ne derseniz aşkımın evrimleşmiş hali:)

eşim bende KURABİYEM diye kayıtlı
ben eşimde KARDELENİM diye kayıtlıyım
10 yıldır hiç değişmedi..
ne güzel :)

eşim bende A AŞK diye kayıtlı ben onda yenı tanısırken sevdıgım bır ısmı soylemıstım ece demıstım 2 senelık evlıyız hala ece dıye kayıtlı cok sınır oluyorum ama napım kendım ettım kendım buldum

"CAN" diye kayıtlıydık ikimizde. şimdi ben de ismiyle kayıtlı eşim. onun telefonunda ben hala "CAN" olarak kayıtlıyım. ben neden değiştirmiştim onu da hatırlayamadım şimdi dzelteyim bari :)

ismi ile ancak her gün konuşup mesajlaştığım kişinin telefonunda ben kayıtlı değilim.

Kocişim bende @SK diye kayıtlı. O beni Hayat diye kaydetmiş.Aradığında da Demet Akalın'ın AŞK şarkısı çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…