E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Sevgiliyken de takmazdım ,evlendiğimden beri de takmam.gamyoncuiremsu
Bir arkadaşının sevgilisi ile hiç anlaşamıyorum.Anlaşmak için de bir çaba sarf etmiyorum.Dünyalarımız,hayata bakış açımız,karakterlerimiz çok ,ama çok farklı.:1closedeyes:
Rastlaştığımız zamanlarda ağzımdan laf almaya,eşimle aramızı açmaya çalışır ortaya bir laf atarak.Hiçbir zaman da başarılı olamaz.:roflol:
Yüz vermem,hiçbir şeyimi paylaşmam,çünkü dostum olacak kapasiteye sahip değil.Önce kıskançlıklarını,fesatlıklarını bir kenara bırakması gerekiyor.:1closedeyes:O ,böyle yapmaya devam ettikçe her girdiğimiz ortamda bana yapılan övgüleri içi acıyarak daha çok dinleyecek ne yazık ki...:icecream:
Selam hanımlar,
:CüvCüv:
sizin erkek arkadaşınız ya da eşinizin, erkek arkadaşının eşleri ve sevgilileriyle aranız nasıl.
örnek misal sevgiliniz/eşinizin cok samimi olduğu erkek arkadaşının yeni bir sevgilisi/eşi var ve sizin gözünüz bu hanımı pek tutmadı?
size de çok iyi davranmıyor bu hanım ya da iyi davranışlar sergilemiyor gibi göründü gözünüze.
nasıl davranırsınız? normal hanım arkadaslarınızdan farklı mı davranırsınız yoksa samimi olmamda sakınca yok kaynaşabilirim mi dersiniz ya da sevmediğiniz için eşinize kötüleyip durur musunuz??
ben: böyle durumda sinir olurum, biraz sevgilime kötülerim biraz kızın canını okurum kaydirigubbakcemile
size bi olay anlatıyım sonra da yorumumu yazıyım.....ben erkek arkadaşıma sınıftakı vıdeomu göndermiştim, konu anlatırkenki.neyse erkek ark.ım,arkadaşı,onun sözlüsü izliyomuş videoyu.(buarada sevgilim mecburıyetten bir günlüğüne onların evınde kalmıstı o gece oluyo bu,kızla bı samımıyetı yok yani,pek tanımıyo) kız birden demiş ki" hmm..kalçaları da baya büyükmüşş" tabi benimki şokkkk :1shok: kızın sözlüsüde öyle.düşünebiliyomusunuz dengesizin dediği lafı? sevgilim bana anlattığında dondum kaldım ve dedim ki; "bir daha o kızın bulunduğu ortama girmek yok, evlerine de gitmek yok,bitmiştir benim için"... şimdi ben bu dengesizi engellemiyim de napiyim???
eğer arkadaşını gerçekten bende seviyor ve değer veriyorsam; tabiri caizse eşeğin olmasa bile sahibinin hatır var der görüşürüm ama samimiyet kurmam.
eğer arkadaşı benim için olsa da olur olmasa da olur tarzda bir insansa; eşime siz erkek erkeğe görüşün ben gelmek istemiyorum der sıyrılırım..
Sonuçta eşimin en yakın arkadaşı.O da hep yanında olduğu için ister istemez denk gelebiliyoruz.Dediklerini hiç dinlemiyorum,oralı bile olmuyorum.kaydirigubbakcemile5
Selam hanımlar,
:CüvCüv:
sizin erkek arkadaşınız ya da eşinizin, erkek arkadaşının eşleri ve sevgilileriyle aranız nasıl.
örnek misal sevgiliniz/eşinizin cok samimi olduğu erkek arkadaşının yeni bir sevgilisi/eşi var ve sizin gözünüz bu hanımı pek tutmadı?
size de çok iyi davranmıyor bu hanım ya da iyi davranışlar sergilemiyor gibi göründü gözünüze.
nasıl davranırsınız? normal hanım arkadaslarınızdan farklı mı davranırsınız yoksa samimi olmamda sakınca yok kaynaşabilirim mi dersiniz ya da sevmediğiniz için eşinize kötüleyip durur musunuz??
ben: böyle durumda sinir olurum, biraz sevgilime kötülerim biraz kızın canını okurum kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?