Valla toparlamaya çalışıyoruz sabrin sonu Selamet tir diyelim insallah severek evlendik saygı bitti diyelim sevgi bilmiyorum ben çok bişey hissedemiyorum yıprandik cok
Gündüz yok ta akşam bissuru vaktimiz oluyo kendi dunyalarimizda yaşıyoruz ama o saatlerde. Rutinimiz önceki mesajlarda yazdığım gibi. Aksam uzun uzun konuşmak istiyorum ona napiyosun nediyosun yetiyo
Gündüz yok ta akşam bissuru vaktimiz oluyo kendi dunyalarimizda yaşıyoruz ama o saatlerde. Rutinimiz önceki mesajlarda yazdığım gibi. Aksam uzun uzun konuşmak istiyorum ona napiyosun nediyosun yetiyo
Vallahi patlatiyorum hatta gunduzden atiyorum hafızaya şunu sunu diyim diye cevap ta veriyor ama sonrasinda acmiyo konu mesela emojiyle bitiriyo konuşmayı
Vallahi patlatiyorum hatta gunduzden atiyorum hafızaya şunu sunu diyim diye cevap ta veriyor ama sonrasinda acmiyo konu mesela emojiyle bitiriyo konuşmayı
he siz yazışıyosunuz
bende pek severdimde artık bende yazmıyorum cocuga mesaj.
bak bu konuyu acalı 1bucuk ay olcak
artık o bana diyo
hiç mesaj atmıyosun ben atmasam yazmıyosun diyo.
hemde bazen cvp vermiyorum yazasım gelmiyo neden cvp vermedin diye arıyo falan
neydim noldum resmen evrim geçirdim be.
biz konuşuyoruz daha çok hatta böyle daha güzel.
sizde konuşsanız muhtemelen sessizlik olcak ve sürekli ee ! eeee"eee"eee olcak konu
he siz yazışıyosunuz
bende pek severdimde artık bende yazmıyorum cocuga mesaj.
bak bu konuyu acalı 1bucuk ay olcak
artık o bana diyo
hiç mesaj atmıyosun ben atmasam yazmıyosun diyo.
hemde bazen cvp vermiyorum yazasım gelmiyo neden cvp vermedin diye arıyo falan
neydim noldum resmen evrim geçirdim be.
biz konuşuyoruz daha çok hatta böyle daha güzel.
sizde konuşsanız muhtemelen sessizlik olcak ve sürekli ee ! eeee"eee"eee olcak konu
Yok konuşurken çok iyiyiz öyle tıkanmalar olmuyo karşıdaki konuşunca. Mesajla askimiza set kuruluyor yarın accam konuyu bakalim nereye gidicek bi de rüya tabirime baktım ayrılık falan diyo ama ben yine de ertelemeden konuscam haber de veririm. Çok tesekkur ediyo gözlerim uykuya yenik dusuyorken iyi geceler diliyorum
Yok konuşurken çok iyiyiz öyle tıkanmalar olmuyo karşıdaki konuşunca. Mesajla askimiza set kuruluyor yarın accam konuyu bakalim nereye gidicek bi de rüya tabirime baktım ayrılık falan diyo ama ben yine de ertelemeden konuscam haber de veririm. Çok tesekkur ediyo gözlerim uykuya yenik dusuyorken iyi geceler diliyorum