Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

Tamam da ben nisanliyim biliyorsun dimi? Bana daha yumuşak cümleler seçerek yardımcı olur musun ben sevgili olsaydım durumlar çok çok farklı olurdu cozene kadar konusur cabalardim sonuca varmak için baktım olmuyor biterdi. Ama şimdi konuş çabala sonuç ayniysa napiim ben

E ben de sustum sustum adam hiç bu niye sustu demedi aslında her şeyin farkında hatası olduğunda ozur diler direk ama bunu problem olarak gormuyo mu artık nedir? Bana onerin nedir peki konuşayım mi tekrar?

yani bu durumdan rahatsızsan tabikide söyleyeceksin.
sen onun rahatsız oldugu hiç bişeye izin vermiyosan
gayet adam konforundaysa ben karşıyım buna.

bende dedim imkanı yok artık sana söylemem 10 kere söyledim bitti kapandı dedim yani.

ne istiyosun sen daha duygusal konulardan konuşmak mı ?
yada iletişimin tamamen bozuk mu benim bu konumda oldugu gibi sorunlar mı yaşanıyo

Herşeyi çok iyi biliyodr hala zorluyo ailesiyle gorusturuyo ailesi çok iyi davranıyorlar çünkü eşimde diyo ki benim ailemden eşime zarar gelmez hep birlikte takilalim vs .. sen evledin mi daha önce?

ne fark eder nişanlandıysan daha rahat bence pat pat konuş

ben seninle bir ömür geçirmek için bi adım atmışım bana bunu mu yaşatıcaksın de mesela.
bizim aramızdaki iletişim problemi çözülmeli daha nişanlıyız daha 6 ay oldu de.
hmm.

daha düşüniciim eklerim

amaa sen söyle bakalım.
tartışmalarınızda hanginizin sesi cok cıkıyo ?
sen nasıl tepkiler veriyosun ?
o sana nasıl davranıyo ?

Kısmen aynı diyelim
Sen sessiz olduğundan bahsetmissin ben de sakin biriyim ama karsimdaki konuşmaya çabalarsa asla bikmam usanmam konusmaktan. Ben geceleri en azından hanı daha 6 ay olmuş dimi uzun uzun konuşmak daha da tanımak istiyorum evli moduna gectik biz direk resmen

Herşeyi çok iyi biliyodr hala zorluyo ailesiyle gorusturuyo ailesi çok iyi davranıyorlar çünkü eşimde diyo ki benim ailemden eşime zarar gelmez hep birlikte takilalim vs .. sen evledin mi daha önce?

hayır çok şükürki evlenmedim.
ama cok az kalmıştı daha 18 19 dayken evlenicektim.
daha sevgiliyken başlamışlardı yani.
ben hayatındaydım cocuga kız arıyodu hatta buluyodu magazalardan tezgahtarlara numaralar dagıtırdı...
evlenseydim biliyodum ki kesin boşanırdım yani...

benim anladıgım bişey var artık.
en başta nasıl davranıyosan
neye taviz veriyosan öyle gidiyo.
ipin ucunu en basıntan tutmak lazım sonra naparsan yap bi işe yaramıyo.
simdi evlisin mesela yapabilcegin tek şey boşanmak onu yola getirebilcek tek şey bu..
o da herzaman kolay olmuyodur...

Onun daha çok çıkar ilk başlarda kuserdi şimdi uzatmadan hallediyoruz. Ben bi şeye kizmissam tamamen sessizliğe gomulur bazen mesajlarına dönmem bile o da arar halletmek için mecburen haksız olduğunu dusunuyorsa tereddütsüz ozur diler. Gereksiz kustugumu dusunuyosa konuşarak hallederiz

Merabalar biz esimle bir yil icinde tanisip nisanlanip evlendik.Sürec oldukca hizli gelisti anlayacaginiz,suanda cok iyiyiz sükür tek sorun bazen cok inatci olabiyor.

aslında ne yalan söyleyim cok üzüldüm aranızdaki yaş farkına.
keşke okadar cok olmasaydı

ben sessiz degilim tam tersi.
onun nekadar sesi cıkarsa bende okadar yükselirim.
bu sayede biz böyle olduk. bende pısırık insan sevmem oda öyle.
aynı karakterlerdeyiz ve anlaşıyoruz çok şükür

Çocuk varsa ortada daha zor yoksa bosanmistim sende dikkat et iyi tanı iletişim yoksa boşver ama bizim iletişimimız çok iyiydi ben öyle sanıyordum resmen köle arıyoMuş kendine böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim kültür de önemli iyice ölçün biçin

Deme öyle
Yaştan mi diyosun yoksa da soyleyemiyosun haklı haksız dinlemeden mi yukseliyosunuz karşılıklı?

evlenmeden bilinmez ki...
korkum hep var benim.
şimdi ailesi için bi fikrim yok tanışmadım herkes beni ögrendi sülalesi biliyo ama tanışmadım.
kültür en önemlisi.
düşünce tarzı uymuyosa nasıl evlilik olcak ki o...

köle arıyomuş dedin ya içim acıdı.
ne yaptı bukadar bu adam

Ne yapmadı ki ailesine ona hizmetçi olmamı istedi sürekli emir verir al yap götür getir yapısı buymus kibar Feyzo gitti kütük herif geldi:) tek sevgi yetmiyo bunu unutma aile de önemli kültür de vs konuşup anlaşmak lazım ama aynı evde yaşamayı ca da tanıyamiyosun aslında en iyisi bekarlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…