Deme öyle
Yaştan mi diyosun yoksa da soyleyemiyosunhaklı haksız dinlemeden mi yukseliyosunuz karşılıklı?
Ne yapmadı ki ailesine ona hizmetçi olmamı istedi sürekli emir verir al yap götür getir yapısı buymus kibar Feyzo gitti kütük herif geldi:) tek sevgi yetmiyo bunu unutma aile de önemli kültür de vs konuşup anlaşmak lazım ama aynı evde yaşamayı ca da tanıyamiyosun aslında en iyisi bekarlık:)
Altli ustluyduk sorunlardan dolayi taşındılar ama yine hergün görüşüyoruz bi fark yok iki mahalle ötede oturuyolar çocuğu görme bahanesiyle hep görüşüyoz çok sıkıldım benim ailem biraz daha uzak haftada bi görüyorum annemi o kadar iyi birine denk gelirsen evlilik çok güzel ama kötü biriyle evlilik cin iskencesi
orası kesinlikle öyle. aklı olan evlenmez gel gelelim aklımız yerinde olmadıgı için evlencez mecbur
evleriniz yakın mı ailesiyle.
senin ailen nerdeler daha mı uzak
Altli ustluyduk sorunlardan dolayi taşındılar ama yine hergün görüşüyoruz bi fark yok iki mahalle ötede oturuyolar çocuğu görme bahanesiyle hep görüşüyoz çok sıkıldım benim ailem biraz daha uzak haftada bi görüyorum annemi o kadar iyi birine denk gelirsen evlilik çok güzel ama kötü biriyle evlilik cin iskencesi
Sağol canım kucaklarim Allah sanada nasip etsin sorunsuz evlilik olmuyo ki uzak otur evlenirsen amann amannsevgiliyken sorun yok ama işin içine aileler girince hiçte böyle işe yarar tecrübeler olmaz ki
ben korkuyorum acıkcası nişanlılık sürecinden bile.
asla yakın oturmam diyorum ama hayat bu yaşlanacaklar elbet bakmak zorunda da kalırız belki..
bu arada bebeğini Allah bağışlasın. benim için kuçakla böyle sımsıkı
Genelde tartismalar kim üstünlük kurarsa ya da sonunda gönlü olursa onun hoşuna giderbenim iki sevgilim oldu ikiside benden 6 yaş buyuktu.
hiç sorun etmedim. hatta ben daha böyle agır başlıyım dengeli gelio işte falan derdim.
ama megerse cok yorulmuşum ya. olmuyomuş yani bittikten sonra bide şimdiki odunumla olunca anladımki cok önemli bu yaş... bana cok iyi geldi yani üzerimde bi yük varmışta yok olmuş gibi..
valla düşündümde şimdi ben hiç haksız olmamışım ki
eger o haklıysa da yani kendince haklıysa susar dinlerim.
bide benimki agır da konuşur pata küte girer ozaman elime ben alırım o düdüğü
ondan daha cok ses cıkartırım. benimle böyle konuşamazsın ki hayırdır diyerekten onu yumuşatır kendimide onunda aynı seviyeye getiririm konuşma böylece dengelenir devam eder
ama evet biz baya gürültülü tartışıyoruz. susasımız gelene kadar kırar dökeriz çok hoşuma gidiyo ama nedense
aminn hayırlısıyla inşallah cok seviyorum cocukları.Sağol canım kucaklarim Allah sanada nasip etsin sorunsuz evlilik olmuyo ki uzak otur evlenirsen amann amann
Dediğin gibi bizde anne baba olcaz Bizim evladımız da karısı için atalarıni atmasın bende atmam asla merhametli olmamız lazimaminn hayırlısıyla inşallah cok seviyorum cocukları.
uzak olsada farketmiyo bazılarına ya
bi telefon eder tamam bozar herşeyi.
Allah vicdan sahibi iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
ama ne kendi aileme ne onun ailesine yakın olmak istemem
Genelde tartismalar kim üstünlük kurarsa ya da sonunda gönlü olursa onun hoşuna giderbiz sakin tartisiyoruz bakti yukselcez benimki sonlandırmak ister hemen bana kalsa sabaha kadar tartisirim bayılırım ben de yas farkı sorun evet ama aramızdaki tek sorun bu diyebilirim biliyo musun? Hiç iyi yönlerinden bahsetmedim ama yanyanayken ayakkabimi bile kendi giydiren biri
ama bazıları haketmiyo o merhameti.Dediğin gibi bizde anne baba olcaz Bizim evladımız da karısı için atalarıni atmasın bende atmam asla merhametli olmamız lazim
Evet şekil a daki gibi yaranamiyo sun mecburuz evet biz de yaslanicaz bunu da düşünmek lazmama bazıları haketmiyo o merhameti.
yinede mecbursun bakmaya napacaksın ki başka.. ozaman da kıymetli olmazsın ya orası ayrı bi konu.
severek mi evlenmiştiniz.Evet şekil a daki gibi yaranamiyo sun mecburuz evet biz de yaslanicaz bunu da düşünmek lazm
Aldattı mi yoksaahh canım benim
ben artık böyle şeylerin kalıcı olduguna inanmıyorum.
abimde yengemin ayakkabılarını giydirir montunu tutardı
misafirlikten kalkıcagımız zaman ilk o ayaklarınır yengemin ayakkabı montunu hazır ederdi kapıda
allahım bide ozamanlar küçüktüm nasıl kıskanırdım
şimdiyse neyse şimdiden bahsetmicem senin hayallerini yıkmayım
bizim herşeyimiz gerçekçi.
ilk günden beri hiç öyle canımcicim balım ayımız olmadı
önceleri dert ediyodum ama megersem güzel bişeymiş,
insan hayal kırılıgı yaşamıyo
Aldattı mi yoksa
Tabii ki kalıcı olmicak ömür boyu adam benim ayakkabilarimi giydirecek değil ya. Ama hayal kırıklığı yasicaz diye de ufak güzel anılardan feragat edecek değiliz :)) sonuç olarak konuşuyorum ben bu mesaj olayını dimi? Yalnız hissediyorum diyim mi?
Koç hahahahahayoo eskisi gibi ilgisi kalmadı yani herşey öyle devam etmiyo.aldatmamıştır herhalde
evet canım daha 6 ay olmuş cok geçmeden söylenmeye başka
ergenler gibi tüm gün mesajlaşıcak degiliz ama arada bir halimi hatrımı sor de.
sadece haberleşmek için kullanmayalım bu akıllı telefonlar bi işe yarasın de
ama adam 30 yaşında işte. hayata nasıl bakıyo ne düşünüyo bilmiyorum ki.
burcu ne ?
Valla toparlamaya çalışıyoruz sabrin sonu Selamet tir diyelim insallah severek evlendik saygı bitti diyelim sevgi bilmiyorum ben çok bişey hissedemiyorum yıprandik cokseverek mi evlenmiştiniz.
şuanda sevgi bitmiş gibi konuştun ama bişeyleri cokta kötüye gitmeden toparlayamaz mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?