Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Bu kadar tavizden sonra hiç bir şey denmez öyle bir insana. Geçmiş olsun..

Senin geleceğini, okul hayatını etkileyecek bir şeyi yasaklamaya kalkan adam art niyetlidir, ilaveten hadsizdir.
İşte kapı bu da sapı derim hepsi bu

Sen hastalık derecesimde kıskançsın, kafayı iyice yedin der ve ayrılırım.
Yarın öbür gün evlensen evdeki perdeyi bile açtırmaz bu sana, bırak sokağa çıkmayı.
Delimi ne dersaneye gitmiceksin ne demek! Üniversiteye de gitme dicek biliyorsun dimi??

"Ne munasebet, kim oluyorsun da bana izin vermiyorsun? Senden izin isteyen mi oldu" derim.
bi de yolu tarif ederim, gule gule gitsin bidaha donmesin diye!

Hep derimm hep derimmm anan mı baban mı ? Absürd giysen, erkeklerle aşırı samimi olsan hakkıdır derim ama bu sizin geleceğiniz belki de hayatınızın sınavı, belki 2 gün sora ayrılacaksınız hayatını hiçe saymaya değecek mi ASLA !

sevgiliyi bırak eşim bile bu kadar müdahale edemez hayatıma kararlarıma
ösym de dayısı mı varmış kopya mı vercek size de istemiyor dersaneye gitmenizi , delimidir nedir ayooll

Kiskanan insan sslinds cok seviyorda ondan kiskaniyor lafi tamamen yalan. Cok seven insan sevdiğinden iyi olmasini iyi yerlerde olmasini ister.

"parasını sen mi ödüyon ayı izin mi istedik" derdim. net.

Sen orda bi dur derim.
Millet anasını babasını es geçip okuyor bi de sevgili lafı mı dinleyeceksin.

Sana b.k yemek düşer der, hayatımdan forever çıkartırım.

O hep bi baskiyla buyumus ailesi oyle yetistirmis biz tanistigimizda cok pasif ve utangac biriydi ona kiyamadim kendine guvenmesi icin destek oldum (kendimi ezdirmeden) her sikintisina kostum dovus kavgalarina bile ben yetistim o yuzden mi boyle oldu acaba?

Ne münasebet gitmem tabi.
Bir kere seviyor ki kıskanıyor değil mi?
Ben de onu sever başıma tac ederim.
Dersaneye falan gitmem, sınavı kazansam okusam ne olacak ki, evimin kadını olurum.
Ama es kaza bir gün hayatıma sahip olduğunu zanneden bu adam hayatımdan çıkarsa o zaman kime itaat ederim bilemedim.

Iyikide kendinizi ezdirmiyorsunuz... Ne munasabet o kim oluyormus... Evlenincede camdan bile bakmanizi yasaklar artik...

Ben de karisamazsin dedim ama kavga ediyor surekli beni mi cigniyorsun sen diye.
Pardon da o kim ki çiğneyeceksiniz?
Ağzından çıkan söz padişah fermanı mıymış?

Oldu yarın "yanında ben olmadan sokağa çıkmanı istemiyorum" desin ona da itaat edin.

sana ne oluyo? anam mısın babam mısın ya da dershane masraflarını sen mi karşılıyosun sanki? sana bu konu da karışma hakkını vermiyorum derdim

iyi gaza gelmiş demek ki! bi gözünü korkut bence sen onun her an ayrılma ihtimalin varmış gibi yap. eğer gerçekten seviyosa korkar bi daha aynı şeyleri yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…