- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Loveliiess
-
Hep derimm hep derimmm anan mı baban mı ? Absürd giysen, erkeklerle aşırı samimi olsan hakkıdır derim ama bu sizin geleceğiniz belki de hayatınızın sınavı, belki 2 gün sora ayrılacaksınız hayatını hiçe saymaya değecek mi ASLA !Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Ben de karisamazsin dedim ama kavga ediyor surekli beni mi cigniyorsun sen diye.Sevgilim sapıtmış diye düşünür ayrılırm. O denli bana karışamaz
Sen böyle alıştırdın demekki. Bana kocam bu denli karışmaz. Kararlarıma SAYGI duyar.Ben de karisamazsin dedim ama kavga ediyor surekli beni mi cigniyorsun sen diye.
Sana b.k yemek düşer der, hayatımdan forever çıkartırım.
Ne münasebet gitmem tabi.Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Pardon da o kim ki çiğneyeceksiniz?Ben de karisamazsin dedim ama kavga ediyor surekli beni mi cigniyorsun sen diye.
O hep bi baskiyla buyumus ailesi oyle yetistirmis biz tanistigimizda cok pasif ve utangac biriydi ona kiyamadim kendine guvenmesi icin destek oldum (kendimi ezdirmeden) her sikintisina kostum dovus kavgalarina bile ben yetistim o yuzden mi boyle oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?