- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi Loveliiess
-
Ortaokuldaki kuzenlerinizin yazışması bu sanırım değil mi? Bir ilişki içinde olan iki yetişkine pek benzemiyor da.
İyi de siz çocuk değilsiniz.Biz her gun boyle cocukca konusuyoruzonla hic bir zaman ciddi konular konusamam, derdimi anlatamam, futboldan siyasetten bahsedemem cunku kavga ediyor hemen, küsüyor ondan sonra da surat.
Bu adam senin sevgilin mi kocan mı tatlım? Bu da ne demek oluyor. Yarın senden ayrılırsa, birşeyler yolunda gitmezse o zaman ne yapacaksın? Bu denli karışmasına müsaade etmemelisin. Bırak 2 yılı 6 yıldan sonra biten ilişkiler var. Sana trip atarsa dersane yüzünden ailem zorladı, okumazsan seni evlendircez diyorlar de. Mutlaka işe yarar. Biraz üzgün gibi davran yani. Ben ev hanımıyım. Yüksek lisans yapmayı düşünüyorum diyorum. Eşim nasıl istersen hayatım diyor mesela. Sevgilinin yaptığını insana eşi bile yapmaz. Herkes eğitimli, görmüş geçirmiş bir eşi olsun ister. Benim babam da çok kıskanç ama hala 45 yaşındaki annemi dışardan okumaya zorluyor. Sevgilinin bu durumu normal değil benceYaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Edit:Bu aralar maddi olarak baya sıkısıgız egerdershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.
Veee bu da az once yedigim trip. Ne oldugunu bile anlamadimEki Görüntüle 1303438
çok kısıtlayıcı olacak... dersaneye karşıysa çalışmana da karsı olacak belki yalnız dısarı çıkmana da...Seriatci demeyelim de, cemaatten. Oyle bir ortamda buyumus
Simdi bile yalniz cikinca kiziyorçok kısıtlayıcı olacak... dersaneye karşıysa çalışmana da karsı olacak belki yalnız dısarı çıkmana da...
e nolacak peki böyle... uzun vadede düşün lütfen.. yapabilir misin böyle ?Simdi bile yalniz cikinca kiziyor
Yapamam elbet, ama ayrilamiyorum dae nolacak peki böyle... uzun vadede düşün lütfen.. yapabilir misin böyle ?
ooo. koruma tutsun bari yanına. pehhh.Simdi bile yalniz cikinca kiziyor
Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Edit:Bu aralar maddi olarak baya sıkısıgız egerdershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.
Veee bu da az once yedigim trip. Ne oldugunu bile anlamadimEki Görüntüle 1303438
Dogru soyluyorsunuz.
Soranlar olmus bu arada yasimiz 21.
evetIkinizde mi 21?
cnm bana mesaj bırıaz labalı geldı .. bıraz ukala. kavga edılır ama sevıyesızce geldı okuyunca 15 yasında mı bu cocuk dedım bılmıyorum bunla gelecek dusunulmemelı benceYaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
en guzel cvp kısa ve oz :)Sana b.k yemek düşer der, hayatımdan forever çıkartırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?