Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Olamaz efendim.
Sevgilim dershaneye gidip gitmeyeceğimi söyleyecek kadar müdahil olamaz hayatıma.
Doz denen birşey var.
Abartmanın alemi yok.

Ortaokuldaki kuzenlerinizin yazışması bu sanırım değil mi? Bir ilişki içinde olan iki yetişkine pek benzemiyor da.

Biz her gun boyle cocukca konusuyoruz onla hic bir zaman ciddi konular konusamam, derdimi anlatamam, futboldan siyasetten bahsedemem cunku kavga ediyor hemen, küsüyor ondan sonra da surat.

Biz her gun boyle cocukca konusuyoruz onla hic bir zaman ciddi konular konusamam, derdimi anlatamam, futboldan siyasetten bahsedemem cunku kavga ediyor hemen, küsüyor ondan sonra da surat.
İyi de siz çocuk değilsiniz.
Arada bir böyle çocuklaşmalar olur ama neticede çocuk değilsiniz, çocuk gibi bir ilişki de olmaz.

Ciddi (ciddiden kastım normal yetişkin gibi) konuşamadığınız biriyle ne gerçeklikte bir ilişkiniz olur o da tartışılır.

Çeker vururdum! Ki biz kadınlar Kızıl Orkestra'nın, Fransız Resistance'ın , Sovyet direnişçi kadınların izcileriyiz çeker vururuz!

Suratina bi tane indirir sonrada yol verirdim. Egitimimde destek olmayacak adam yarin obur gun kendi kizinida okula filan yollamaz. Cahil adam

hakkatten çocugun konuşması çok gıcıkmış. bi de sürekli aşkım aşkım yazıp durmuş hiç sevmem... offf cinnet geçiricem

bu "yaw he he" daha kaç ilişkinin ocağına incir ağacı dikecek, kullanmayın şunu mesajlarda sevgilinizin konuşması ayrı uyuz, onun sen bildiğini okuyorsun uzatmayalımı 2 defa söyledikten sonra uzatmanız da ayrı uyuz, trip atıyorsanız da haklısınız, trip yiyorsanız da.

Bu adam senin sevgilin mi kocan mı tatlım? Bu da ne demek oluyor. Yarın senden ayrılırsa, birşeyler yolunda gitmezse o zaman ne yapacaksın? Bu denli karışmasına müsaade etmemelisin. Bırak 2 yılı 6 yıldan sonra biten ilişkiler var. Sana trip atarsa dersane yüzünden ailem zorladı, okumazsan seni evlendircez diyorlar de. Mutlaka işe yarar. Biraz üzgün gibi davran yani. Ben ev hanımıyım. Yüksek lisans yapmayı düşünüyorum diyorum. Eşim nasıl istersen hayatım diyor mesela. Sevgilinin yaptığını insana eşi bile yapmaz. Herkes eğitimli, görmüş geçirmiş bir eşi olsun ister. Benim babam da çok kıskanç ama hala 45 yaşındaki annemi dışardan okumaya zorluyor. Sevgilinin bu durumu normal değil bence

Msjlasmalar ergence geldi bana
Ayrilrsin olur biter dert mi

Yaslariniz kac canim?

Karışamazdı. Şöyle söyliyim eşimle sevgiliydik askerden geldi yıllık izine çıktım tüm sene eşşek gibi çalışmış yorulmuşum bir tatil yapmak hakkımdı. Beraber gidelim dedi. Hayır dedim. Çünkü benim aileme böyle bişey normal değil. Hem ne olur ne olmaz şeytana uyularak dile kolay 1 hafta başbaşa. Sonra ablam yazlık bir semtte oturuyor topladım bavulumu tatile gittim bi tripler bi tripler hop dur bakalım daha hala babamın evindeyim babamın izin verdiği yere sadece sevgili sıfatıyla Karışamazdı.

Şimdi evliyiz ben çalışmıyorum. Eşimse yıllık izni kışa gelecek diye sen çık tatile dedi arkadaşım onun iki kızı ve oğlumla mis gibi tatilimi yaptım. Izin vermese gitmezdim tabi artık eşim sonuçta.

cnm bana mesaj bırıaz labalı geldı .. bıraz ukala. kavga edılır ama sevıyesızce geldı okuyunca 15 yasında mı bu cocuk dedım bılmıyorum bunla gelecek dusunulmemelı bence yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…