Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

saçını başını yolarım o adamın o kimmişde bana karışıyomuş, bunu sorman gereken sevgilin degil anan baban

benim en sinir olduğum şey.. ailen bile izin verirken başkasının karışması.. hoş bi durum değil

İşte bunlar hep iyilikten maraz doğması. Kendini ezdirmeme konusunda kişisel hayata müdahaleyi de unutmayacaktınız.
Dovüş kavga kısmını anlamak istemiyorum.

Peki senin dershaneye gitmeni istemeyen bu ruh hastası, çalışmak istersen ne yapacak?
Evde oturacaksın demeyecek mi?

Sen geleceğini düşünerek dershaneye gitmek istiyorsun sonuçta.
Ama böyle birine boyun eğersen, o gelecek de ellerinden kayıp gidecek.
Birileri seni koyun olma halinden kurtarmalı, gözlerini açmalı.
Ya da bir olay buna vesile olmalı.
Çok acı bir durum içindesin ve bunun farkında bile değilsin. Allah akıl fikir versin.

Akli dengesinin yerinde olmadığını düşünür akabinde ayrılırdım.

Sen onu dınle dersaneye falan gıtme ıse de gırme zaten eve kapatır senı kıskanclıkla evlenınce ..Nasılsa bı bırey degılsın onun gözunde..Sonra cocuk yapar sana..Haa bosanmak ısteme,cunkı bu tipler bosanan kadınlarını cocuklarının gözu onunde oldurup namusumu temızledım pısman degılım dıyenlerden...Sana kolay gelsın..

Manyakmisin derdim.

Allah aşkına okumak için anasına babasına kafa tutan canını dişine takan kızlar var. herşeye rağmen elleri kalem tutsun diye ne cefalarla eğitim hayatlarını sürdürüyorlar. durum böyleyken sevgilim bunu dedi siz olsanız ne yapardınız sorusu bana çok saçma geldi. cevap belli tabiki itiraz ederdim. bugün dersaneye gitme diyen yarın üniversite beğenmez. evlensen dışarı çıkarmaz. adı da çok seviyorum delice kıskanıyorum benim güvensizliğim sana değil diğer insanlara olur.. sinirleniyorum böyle şeylere yaaa..

bu adamla sürdüreceksen köleliğe hazırlan. evden dışarı çıkamayacaksın ilerde. seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…