Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Bu aralar maddi olarak baya sıkısıgız eger dershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.

Seriatci demeyelim de, cemaatten. Oyle bir ortamda buyumus

Valla kusura bakma da cemaatle ne ilgisi var, senin sevgilin yobazmış. Ne tanıdıklarım var cemaat geçmişi olan, eşleri sevgilileri okusun kültürlerine kültür katsın diye yurt dışlarına bile gitmesi için destekleyen, hatta kurslara gönderen... Bence senin sevgilin eğitimin, okumanın ne olduğunu bilmeyen bir ortamda büyümüş.

Sevgili adı üzerinde sana karışma hakkına sahip değil...
Bununki kıskançlık değil resmen geri kafalılık...
Sen şimdi bunları sineye çekip susarsan ilerisi çok daha ağır olur...

ölsün de kurtulsun bakalım ilerde çok başın ağırır diyim ben sana arkadaşların dediği gibi eşinden izin almadan bakkala bile gidemezsin

Ergenusa bak sen ağzıda laf yapıyormuş bunun,sözünde dursunda görelim bakalım...

babası üniversite mezunu abisi doktor. eğitim önemli onların ailesinde ama kendisi çok acayip. kafam karıstı

ben de hayatıma müdahale ettirmiyorum. çok sık tartışıyoruz bu yüzden. bugün çok güzel olmuşsun deyip kavga çıkarttığı bile oldu

babası üniversite mezunu abisi doktor. eğitim önemli onların ailesinde ama kendisi çok acayip. kafam karıstı

Demekki babası üniversite okumuş, abisi doktor olmuş ama evin çocuğuna okumanın değerini aşılayamamışlar. Hepsini geçtim, kız arkadaşına dersane için köstek olma hakkını bile kendinde görecek kadar cüretkar yetişmiş. Bu insanla bırak ömür geçirmeyi arkadaşlık bile yürümez. Geleceğinin kıymetini bil, tartışmalarınızın derslerini etkilemesine izin verme.

Ne kadar da dogru soyledinizz..

Benimde böyle bir sevgilim vardi. Bana universiteye kayit oldugumu söyelyince aynen sunlari dedi: "Ben sana gitmeyeceksin demedimmi?". Tabi ayrildik. Hayatiniza hicbir zaman hickimsenin bu kadar mudahele etmesine izin vermeyin.
Yaa aynen, bana da sehrinden disari cikamazsin diyor.

Ortaokuldaki kuzenlerinizin yazışması bu sanırım değil mi? Bir ilişki içinde olan iki yetişkine pek benzemiyor da.

Bu cocuk uyuzun allahi ya. Ne bicim bi konusma. Konuyu okumadim. Sadece konusmayi okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…