- Konu Sahibi Loveliiess
-
ee işte. olayın rengi belliSeriatci demeyelim de, cemaatten. Oyle bir ortamda buyumus
O kadar ileri gider mi yabu adamla sürdüreceksen köleliğe hazırlan. evden dışarı çıkamayacaksın ilerde. seçim senin.
seni dershaneye yollamayan çalıştırırmı.O kadar ileri gider mi ya
onu sen tartacaksın.O kadar ileri gider mi ya
Seriatci demeyelim de, cemaatten. Oyle bir ortamda buyumus
ölsün de kurtulsun bakalımBu aralar maddi olarak baya sıkısıgız eger dershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.
Seriatci demeyelim de, cemaatten. Oyle bir ortamda buyumus
Bu aralar maddi olarak baya sıkısıgız eger dershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.
Valla kusura bakma da cemaatle ne ilgisi var, senin sevgilin yobazmış. Ne tanıdıklarım var cemaat geçmişi olan, eşleri sevgilileri okusun kültürlerine kültür katsın diye yurt dışlarına bile gitmesi için destekleyen, hatta kurslara gönderen... Bence senin sevgilin eğitimin, okumanın ne olduğunu bilmeyen bir ortamda büyümüş.
ben çok üzülüyorum bu durumlara. yani hayatımız neden erkek arkadaşımızla sınırlı. dersaneye gitmeniz sizin için ii olacak. belki iyi bir üniversite kazanacaksınız belkide kpss ile atanacaksınız.. sizin ilerlemenize taş koyan birine hayatınıza karışma hakkı vermeyin..
benim erkek arkadaşımda çok fazla kıskançtı.. nasıl düzeldi bilmiyorum ama düzeldi.. belkide hayatıma müdahale hakkı vermediğim için düzeldi.. belkide tatlı dille anlatarak bilemiyorum..
babası üniversite mezunu abisi doktor. eğitim önemli onların ailesinde ama kendisi çok acayip. kafam karıstı
Niye gitmesin? Daha sevgiliyken dershaneye gitmenizi yasaklayan adam evlenince niye sokağa çıkmanızı engellemesin ki?O kadar ileri gider mi ya
Ne kadar da dogru soyledinizz..düzeltmeye çalışıyor diye bişey yok, insanlar değişmez, seni kıskanıyor diye beni çok seviyor da ondan hatasına düşme
verdiği tepki ne kadar anormal düşündüğünün bi kanıtı, bence bu adamla vakit kaybetmemelisin, seni sadece aşağı çeker bu tip bi karakter
Yaa aynen, bana da sehrinden disari cikamazsin diyor.Benimde böyle bir sevgilim vardi. Bana universiteye kayit oldugumu söyelyince aynen sunlari dedi: "Ben sana gitmeyeceksin demedimmi?". Tabi ayrildik. Hayatiniza hicbir zaman hickimsenin bu kadar mudahele etmesine izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?