Sevgiliniz ne sıklıkla sizi güzel bulduğunu söylüyor?

Dusundum dusunduum, benim kocam da guzelsin demez. Ama bakislarindan laf atmasindan anlarim. Oyle pek ince ruhlu degil kendisi. Amaan, oyle gunde kirk kere yalandan diyecegine, kirk gunde bir icten desin, daha samimi.

çok nadir der güzelsin lafını ama çok farklı iltifatlarda bulunur .... geçen dayısı ve yengesi geldi ilk defa tanıstık yengesi bize gelmeden kayınvalidemlerde ve kaynımlarda kalmıslardı..beni görünce ay sen bu kızı nerden buldun nasıl güzel maşşalah falan dedi ama sürekli diyor bunu benim ki tamam yenge sımartma dedi ...yengemde bir ben demiyorum ki buradaki herkes annene böyle güzel gelini nerden buldun diyor nazar değecek gelinime diye korkuyor dedi... gece oldu ben eşime neden yengeme öyle dedin beni güzel bulmuyor musun dedim ...eşimde güzelsin ama ben seninle güzelliğin için evlenmedim ben ruhunun güzelliğine asık oldum boyun kısa olsaydı çirkin olsaydında yine senle evlenirdim...hem bugün sağlıklıyız diye yarında böyle olacak değiliz allah korusun bir hastalık olur kaza olur dış görünüşün değişir bir uzvunu kaybedersin ben o zman seni sevmeyecek miyim sanki.. güzellik gelip geçiçi ama sen ahlakını hep koru ben en çok onu seviyorum dedi bi daha aşık oldum kocama

Naynnn sen birde beni gör bir ortama girdim mi kafalar FIR döner kocam yatagimiza guller birakir çünkü ben çok güzelim tuvalete bile gitmm osurmam hahah ayy çokguldm coçok yasa

:))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pek çok kere söylenmiş ama olsun ben de söyleyeyim: Sevgilinizi sıkmayın bence. Siz kendiniz güzelliğinizin farkındasınız ve sizinle ilişkisi olduğuna göre o da farkında demek ki.
Bazı şeyleri eskitmemek gerek bence. Her dk seni seviyorum, çok güzelsin vs. dese sözcükler anlamını yitirir. İçinden geldikçe söylesin bırakın. Bir görev bilinciyle her gün söylemesindense...
İçiniz rahat olsun bence, mutluluklar :)

Son düzenleme:
Benim eşim uykudayken bile söylüyo

uykudayken söylenen şeyin size söylendiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz :)))) Bilinçaltı mazallah

Şaka yapıyorum tabii...

Haklısınız arkadaşlar, üzerine gitmiyorum ve gitmeyeceğim =) Bakalım benim zayıfladığımı fark edince-o da ederse - bir değişiklik olacak mı

Benim eşim uykudayken bile söylüyo

uykudayken söylenen şeyin size söylendiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz :)))) Bilinçaltı mazallah

Şaka yapıyorum tabii...

Haklısınız arkadaşlar, üzerine gitmiyorum ve gitmeyeceğim =) Bakalım benim zayıfladığımı fark edince-o da ederse - bir değişiklik olacak mı

Benden başka karısı yok da ondan öyle düşünüyorum :) ki birinin seni güzel bulduğunu anlaman için söylemesine gerek de yok bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…