- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi
Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldüNe yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok
Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahuAksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz
Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi
Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldüNe yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok
Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahuAksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz
Ben cok cabuk kilo alip veririm birinde dahi olumsuz bir sey demez ama kilo alinca cok zayiftin iyi oldu der zayiflayinca manken gibi oldun fiziğin super der anlamadim ne sevdigini 2 yildir:)) politik davraniyor galiba:)
Ama kiloluda olsam zayifta su bir gercek ornegin iki gün pantolon tshirt spor ayakkabı toplu sac gezdiysem üçüncü gün etek bluz sandalet acik sac ve güzel bir makyaj yaptigimda mutlaka iltifat eder ...bu yuzden bence düğün nisan için değil haftada iki uç kez kendin icinde değişiklik yapmalisin iltifat etmese bile sen iyi hissetmiş olursun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 yıllık evliyim ,eşimden hiç duymadım.hatta boyumu posumu bile eleştirir.kendi 170 bile yokken benim 160 lık boyum ona kısa geliyor mesela.
Bence asil sorun siz kendiniz kendinizle memnun degilsiniz.
Kilolarinizla barisik olsaniz zaten sevgilinizin soylediklerine veya soylemediklerine bu kadar takilmazsiniz.
daha iki gün önce;
suratında fondöten olmasa evde kalacaksın zaten, diyerek fondöteni iyice suratıma yediriyordu
bu incelikte ki adamdan iltifat duymayalı epey oluyor tabi ki de ...
......
8 senedir beraberiz ve bu tür konular aramızda mesele değil.
iltifat etmeler eskide kaldı..
şimdi Allah ne verdiyse :)
gözleri güzel baktıktan sonra, ben laflara takılmıyorum pek.
sevgilinizin de söylediği gibi elbette güzel buluyorlardır..
mesele güzel bakmakta ve kendine güvenmekte..
Nabza göre şerbett
Tabiki hakkin.bende 1bucuk yildir evliyim bende soyluyorum bunu bana soylemiyosun diye o soyledigini idda ediyor ama demekki bana yetmiyor.ben sarki soylerken nerdeyse odadan kacack ama tvde sanatci olmayan biri sarki soyleyince seside guzelmis diyor sinir oluyorum. Bana iltifat et arkadasim senin bu cümleleri bana soyledigini duyyum demi
Aynen öyle:) bana gerçeği söyle duymak istediğimi değil diyorum tamam simdi gerçeği soyluyorum böyle çok iyisin diyor:) kurnaz:)
Ne zaman makyajsız olsam, o zaman iltifatları nirvanaya ulaşıyo valla.
Bizde ters tepki olayı mı vardır nedir bilmem ama... Adam benim hastalıklı gibi ruh gibi göründüğüm doğal halime ölüp ölüp bitiyo
Ne zaman makyajsız olsam, o zaman iltifatları nirvanaya ulaşıyo valla.
Bizde ters tepki olayı mı vardır nedir bilmem ama... Adam benim hastalıklı gibi ruh gibi göründüğüm doğal halime ölüp ölüp bitiyo
Eyvahh yandinnn! Simdi hergun binlerce gul yapragi basindan asagi dokulerek esinin kendisini nasil guzel buldugunun anlatildigi hikayeleri dinleyecek daha da bunalima gireceksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?