Sevgiliniz ne sıklıkla sizi güzel bulduğunu söylüyor?

Bi ben bu lafi duymadim heralde :)))
Hic hatirlayamadim bana atiyorum askim cok guzel olmus dedigini
Bi problem var ama neysee.... :))

Yalnız değilsin canım benimki de aynı böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar valla kırık azcık bu erkekler :) Yaratılıştan heralde DD

haklısın, biliyorum. çok şükür bir kez bile saygısızlığı olmadı bunca yıldır. dediğim gibi sevgisinden asla şüphe etmiyorum. güzel bulmadığı bir insanla beraber olacak biri olmadığını da biliyorum. her konuda son derece dürüsttür. ama ne olurdu şöyle arada güzel sözler duysaydım :=)

hakkımız elbette fakat benim eşimde pek demez napcazki şimdi

genelde buluştuğumzda söylüyo ama daha 2. yılımızdayız ilerleyen zamanlarda azalır ya da kalır bilmiyorum ben çok özenirim ama buluşmaya giderken :)

Siz sevgilinize ne sıklıkla çok yakışıklısın diyorsunuz belki adamlarda duymak istiyordur
Bazıları da şımarmasın zaten yeterince dikkat çekiyor veya bunun farkında diye söylemiyor öyle bir durum olmasın :26:

valla konuyu açan benim ama bu işin bir formülü yok sanırım kızlar =) Yani bir arkadaşın da dediği gibi yaradılış meselesi sanırım. Özellikle uzun süreli ilişkilerde azalmaya meyilli oluyor bu tür iltifatlar. Kaçarı yok gibi =)

Tabii bir de her gün her dk demesindense gerçekten içinden geldiği zamanlarda, hissederek söylemesi kıymetli olan.

ay nazar değmesin ama kocişim bana 5 yıldır her gün bi fiil söylüyor bunu söylerkende bana dalmış yakalarken çok güzelsin çok tatlısın diyormaşallah bize ayol

valla yakın bir arkadaşımın yorumu da böyle oldu. bana sen zaten güzel ve dikkat çeken bir kızsın, sen de bunun farkındasın herkes de farkında. belki de bundan dolayı devamlı söyleme gereği duymuyordur dedi ama neden şımarayım yahu =) Herkesin demesinden bana ne ayrıca, benim istediğim onun böyle görmesi ve söylemesi. cidden uzun zamandır hiç duymadığım için eksikliğini hisseder oldum. yoksa aman benim egom okşansın, aman her gün çok güzelsin şahanesin densin derdinde değilim.

yeri geldikçe ben ona söylerim hiç de gocunmam.

Ama akıllıca bir tahmin bu . Sevgilin de böyle düşünüyorsa inan bana o yüzden sık sık söylemek istemiyordur :))

Canım 18 kilo verdim çok zayıf değilim ama eski kıyafetlerimin içine girdim dün giyindim hazırlandım çok güzel olmuşsun çok zayıflamışsın desin istedim hevesle gelmesini bekledim hiç bir şey söylemedi ben sorunca he fıstık gibi olmuşşsun dedi ne denir ki bu adama

Evet duymak istemen hakkın ama çok ta takılma derim...Benim eski eşim her görüşmemizde ve evlendiğimizde derdi, peki sonuç, aldattı...Şimdi görüştüğüm kişi eski eşime nazaran daha az söyler ama bana daha samimi gelir...Ha bunun uzun ilişkiyle de alakası yok biz 8 sene çıkmıştık dediğim gibi iltifat manyağı ederdi beni..Yani yapısal bir durum sevgilinizin kişiliğinde pek yok demekki

Son düzenleme:

Zaten herkes güzel, alımlı, bakımlı ve dikat çekiyor

bu iki yoruma katılıyorum.

yorumlar tam da böyle olmuş.

çok güzelim dikkat çekerim sevgilim kocam da hep iltifat eder.

bu kadar kişi nereye saklanıyorsunuz ben görmüyorum bilemiyorum ben çevrede bu kadar dikkat çeken kız görmüyorum da ilginç.:44:

benim sevgilimle birlikte olalı 5yıl olcak kendiside sıklıkla iltifat etmez ama bi anda hiç beklemediğim zamanlarda söyleyiverir tabi benimde çok hoşuma gidercanım hergünde sölemesin yani bayatlar artık söledikleri o ne öle vıcık vıcık arada sölemesi en iyisi arkadaş

Benim 2 yillik iliskim var soylemezse eger guzelmiyim diye zorla soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…