- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Yalnız değilsin canım benimki de aynı böyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya suslenirim bunumu giycen dugunemi gidyoruz.evde amele gibi yatarım sac bas dagilmis iltifatlar.ya düğün günü dugun makyaji yapıldı adam ozamani beğenmedi. Cokda güzel olmusdum..ama ben unuttum mu asla hala basina kalkarim:)
Benim iliskim dort yillik, ben de bakimli ve insanlarin hos buldugu bi kizim. Yani surekli iltifat etmiyor erkek arkadasim, genelde eder ama boyle bir beklentim yok. Sevgilin sana her gun cok guzelsin dese ama sana saygisi olmasa ne ise yarardi ki ? Benim esim her gun soyluyor diyip bununla ovunmenin manasi yok, sevgilim bana her gun iltifat etmesin varsin ama saygili olsun. Bana agza alinmayacak hakaretler eden adam beni guzel bulsa ne bulmasa ne. Diger konundan da biliyorum, erkek arkadasin gayet saygili, duzgun biri. Takilma bunlara.
Zaten herkes güzel, alımlı, bakımlı ve dikat çekiyor
hakkımız elbette fakat benim eşimde pek demez napcazki şimdiEğer benim gibi çok uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve özellikle son zamanlarda bazı problemler yaşamışsanız, sevgilinizden eskisi gibi sizi beğendiğini, güzel buldğunu duymanız kolay olmayabiliyortabii bunda benim de ilişkinin başındakine nazaran bayağı bir kilo almamın etkisi de olabilir belki birazcık
ama buna rağmen çevresi tarafından güzel bulunan, beğenilen bir kızım. gelgelelim çok ekstrem bir durum olmadıkça, yani bir davet için vs hazırlanmadıkça sevgilimden kolay kolay iltifat duymuyorum. bunu söyldiğimde ise zaten seni çok güzel bulduğumu ve güzel olduğunu bilmiyor musun sanki diyor
tamam belki öyle olabilir ama insan gene de duymak istiyor yahu =) özellikle uzun süreli ilişkisi olan veya evli hanımlar, siz ne sıklıkla eşiniz tarafından beğenildiğinizi hissediyorsunuz? ve sizce bunu duymayı beklemek hakkımız değil mi? :=)
Eğer benim gibi çok uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve özellikle son zamanlarda bazı problemler yaşamışsanız, sevgilinizden eskisi gibi sizi beğendiğini, güzel buldğunu duymanız kolay olmayabiliyortabii bunda benim de ilişkinin başındakine nazaran bayağı bir kilo almamın etkisi de olabilir belki birazcık
ama buna rağmen çevresi tarafından güzel bulunan, beğenilen bir kızım. gelgelelim çok ekstrem bir durum olmadıkça, yani bir davet için vs hazırlanmadıkça sevgilimden kolay kolay iltifat duymuyorum. bunu söyldiğimde ise zaten seni çok güzel bulduğumu ve güzel olduğunu bilmiyor musun sanki diyor
tamam belki öyle olabilir ama insan gene de duymak istiyor yahu =) özellikle uzun süreli ilişkisi olan veya evli hanımlar, siz ne sıklıkla eşiniz tarafından beğenildiğinizi hissediyorsunuz? ve sizce bunu duymayı beklemek hakkımız değil mi? :=)
Eğer benim gibi çok uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve özellikle son zamanlarda bazı problemler yaşamışsanız, sevgilinizden eskisi gibi sizi beğendiğini, güzel buldğunu duymanız kolay olmayabiliyortabii bunda benim de ilişkinin başındakine nazaran bayağı bir kilo almamın etkisi de olabilir belki birazcık
Siz sevgilinize ne sıklıkla çok yakışıklısın diyorsunuz belki adamlarda duymak istiyordur
Bazıları da şımarmasın zaten yeterince dikkat çekiyor veya bunun farkında diye söylemiyor öyle bir durum olmasın :26:
valla yakın bir arkadaşımın yorumu da böyle oldu. bana sen zaten güzel ve dikkat çeken bir kızsın, sen de bunun farkındasın herkes de farkında. belki de bundan dolayı devamlı söyleme gereği duymuyordur dedi ama neden şımarayım yahu =) Herkesin demesinden bana ne ayrıca, benim istediğim onun böyle görmesi ve söylemesi. cidden uzun zamandır hiç duymadığım için eksikliğini hisseder oldum. yoksa aman benim egom okşansın, aman her gün çok güzelsin şahanesin densin derdinde değilim.
yeri geldikçe ben ona söylerim hiç de gocunmam.
Eyvahh yandinnn! Simdi hergun binlerce gul yapragi basindan asagi dokulerek esinin kendisini nasil guzel buldugunun anlatildigi hikayeleri dinleyecek daha da bunalima gireceksin :))
Zaten herkes güzel, alımlı, bakımlı ve dikat çekiyor
bu iki yoruma katılıyorum.
yorumlar tam da böyle olmuş.
çok güzelim dikkat çekerim sevgilim kocam da hep iltifat eder.
bu kadar kişi nereye saklanıyorsunuz ben görmüyorum bilemiyorum ben çevrede bu kadar dikkat çeken kız görmüyorum da ilginç.:44:
Benn dönyaniinn en guzelll karisiyemmmm ahasvhj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?