Sevgiliniz ne sıklıkla sizi güzel bulduğunu söylüyor?

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.334
20.380
598
Eğer benim gibi çok uzun süreli bir ilişkiniz varsa ve özellikle son zamanlarda bazı problemler yaşamışsanız, sevgilinizden eskisi gibi sizi beğendiğini, güzel buldğunu duymanız kolay olmayabiliyor tabii bunda benim de ilişkinin başındakine nazaran bayağı bir kilo almamın etkisi de olabilir belki birazcık

ama buna rağmen çevresi tarafından güzel bulunan, beğenilen bir kızım. gelgelelim çok ekstrem bir durum olmadıkça, yani bir davet için vs hazırlanmadıkça sevgilimden kolay kolay iltifat duymuyorum. bunu söyldiğimde ise zaten seni çok güzel bulduğumu ve güzel olduğunu bilmiyor musun sanki diyor

tamam belki öyle olabilir ama insan gene de duymak istiyor yahu =) özellikle uzun süreli ilişkisi olan veya evli hanımlar, siz ne sıklıkla eşiniz tarafından beğenildiğinizi hissediyorsunuz? ve sizce bunu duymayı beklemek hakkımız değil mi? :=)

valla tatlım eşimle uzun süre görüştük 3 yılda evliyiz ama hergun 1 den fazla söylüyor

1. E davete, düğüne, ıvıra zıvıra gitmenin haricinde hazırlanmıyorsanız fazla ekstrem laflar da duymazsınız.

2. Sevgilinizin genel yapısı bu olabilir.

Son düzenleme:
kizlar alemsiniz ya bunun bir sikligi mi var Allah askina :) icinden ne zaman gelirse o zaman soyler

sadece davetten davete süslenen bir kız değilim. aksine her daim bakımlıyımdır. iyice kendini övmüş gibi gözükmek istemiyorum ama girdiği ortamda dikkat çeken bir yapım var. belki de bu sebeple duymuyorsundur diyen yakın bir arkadaşım dahi oldu bu konuda. ama buna ihtimal vermek istemiyorum.

sevgilimin yapısı böyle biraz evet. ama ilişkimizin ilk yıllarında çok daha fazla duyuyordum. hiç böyle bir sıkıntım yoktu. aksine bir kadının gururunu okşamasını ne kadar da iyi biliyor diye düşünürdüm. sanırım yıllar geçince erkek kanıksıyor :/

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkcası her sabah
ben uyurken o işe giderken
oyy şunun dadlılıgına felan gibisine diyo

Tabiki hakkin.bende 1bucuk yildir evliyim bende soyluyorum bunu bana soylemiyosun diye o soyledigini idda ediyor ama demekki bana yetmiyor.ben sarki soylerken nerdeyse odadan kacack ama tvde sanatci olmayan biri sarki soyleyince seside guzelmis diyor sinir oluyorum. Bana iltifat et arkadasim senin bu cümleleri bana soyledigini duyyum demi

Bencee gayet normal,sürekli söylemesi garip olurdu herhalde ne o öyle çocuk gibi ne kadar az sıklıkla söylerse daha değerli olur hem inandırıcılığını kaybetmez

7 yillik ilişkim var sürekli söyler.
Bazen kizdirdigi için olsa da söyler yani.
Bende kilo aldim ama sevgilim boyle beğeniyor.
İlk zamanlar 170 boyunda 50 kilo çiti piti birseydim simdi 62 yim
Etli butlu ne güzel birseysin sen gibi garip laflar duyarim sürekli ahaha

Bunu illa her gun soylemesine gerek yok.
Davranislariyla, bakislariyla belli eder.

Son düzenleme:

15 yıllık evliyim ,eşimden hiç duymadım.hatta boyumu posumu bile eleştirir.kendi 170 bile yokken benim 160 lık boyum ona kısa geliyor mesela .

Ya bazen bakışlarıyla bile anlatır.hatta benim güzel olmamı istemiyor.bna durmadan hiphop giyim tarzı giydiriyor sonrada bak nekadar tatlı oldun:)bu gbi davranşları var.

hiç söylemez eşim nişanlıykende sevgiliykende sen çok güzelsin gibi bi cümle duymadım hiç mesela. kadın olarak bunu duymak istiyorum bende arada diyorum bana hiç söylemiyosun diye ama bişeey değişmiyo söylemekten çok hissetmeyi seviyomuş.hissetme konusunda sorunumuz yok aşkını sevgisini yüreğimin en derinlerinde hissediyorum davranışları sayesinde günde 10 kere sarılır öper koklarız birbirimiz

ahahah iyi güldürdün beni Sahi, cidden bunu yapan var mıdır ki :))))

:)))) katiliyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi

Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldü Ne yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok

Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahu Aksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…