Sevgilin insanlari kiramayan biriyse eee kizlarda bizi birakir misin diye rica ettiyse geri cevirememistir. Sana da soz verdigi ve aksi durumda kizacagini bildigi icin de araniz bozulmasin diye yalan soylemis. Cok buyutme bence cok onemli degil keske yalan hic olmasa ama buna biraz sen sebep olmussun (haksizsin demiyorum yanlis anlama) sen uzulme sinirlenme diye soylenmis bi yalan baska bi niyet arama altindaBen 24 o ise 25 yaşında.7 aydır bir ilişkim var. sevgilimin ailesyle arkadaşlarıyla tanıştım ciddi düşünüyoruz fakat bir olay oldu. sevgilim okulda projesi vardı okula arabayla gitti dedmki bak o arabaya kız binmiycek söz ver tamam dedi sonra bunun instagramında tesadüfn takp ettiği sınf arkdşna (kız) girdim hoop video bunun arabasında proje biter eve dönülür diye çekip koymuş. sonra dedimki senn arabanmı yok dedi ısrar ettm bunca zaman, yok sevgilisinin onunda aynısı var felan filan dedi. sonra ben bidaha insragramından sınf arkadşına girdim erkek o da arabada video çekmiş arkada kızlar el sallıyo. en sonunda videoları söyledim söylediğim halde yok dedi itraf ettrdm en sonunda. Oda kızlar bizde gelellimmi diyince hayr diyemedm metrobüs durağına kadar bıraktım dedi. sana başta yalan söylediğim içinde devamı geldi dedi pişmanım dedi özür diledi. ne yapmalıyım nolur yardım edin?
dedimki bak o arabaya kız binmiycek söz ver, tamam
Yaşlar kaçtan sonra bide bu mu çıktıHangi şehirdesiniz canım?
Başta bende sinirlenirdim yalan söylediği için. Biraz tripten sonra uzatmazdım. Hatasına farketmiş ve özür dilemiş, çocuk gibi uzatıp ilişkinizi bu tarz şeyler için yıpratma. Senin erkek arkadaş çevren varsa pekala onunda kız arkadaş çevresi olabilir. Arabana binmek isteyen erkek kankan vs olsa hayır diyebilir miydin? Birde daha krizli olaylarda şöyle düşün sen yakışıklı bir erkek görünce nasil ki bakarsan o da güzel bir kız görünce bakar. Gozdür bu. Deli gibi kıskanç olan ben bu çerçeveden bakmayı öğrendim artık o zaman inan her şey daha kolay oluyor.
sevgilim yok pek seyedemedim o yüzden
ama kız salak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?