Bu senin elinde, adamı çok sıkarsan kukla gibi yapmaya çalışırsan her şeyde sorun çıkartirsan tabiki söyler. Empati kur diyelim sevgilin arkadaşlarınla dışarı çıkmana izin vermiyor ve sen o gün çok istiyorsun. Sevgilin izin vermediği halde çıktın ve ona yalan söyledin gitmiyorum diye, sırf kavga çıkıcağını bildiğin için. O da aynısını yapar o yuzden biraz anlayışlı olman gerek.Bende öyle yaptım .ama acaba gene söylermi diye korkuyorum .
Bu senin elinde, adamı çok sıkarsan kukla gibi yapmaya çalışırsan her şeyde sorun çıkartirsan tabiki söyler. Empati kur diyelim sevgilin arkadaşlarınla dışarı çıkmana izin vermiyor ve sen o gün çok istiyorsun. Sevgilin izin vermediği halde çıktın ve ona yalan söyledin gitmiyorum diye, sırf kavga çıkıcağını bildiğin için. O da aynısını yapar o yuzden biraz anlayışlı olman gerek.
bugün ki konu başlıkları da hep yorucu
o kızlar hangi duraklara bırakıldı
başka duraklar olmasın da
sevgiliciğin yalancı
tolere edermisin etmezmisin sen karar ver
empati kurdurtma bu saatte :)
tabi sen bilirsin de...Tamam yalandır ama okadar sanmıyorum
Cidden anlamıyorum böyle ilişkilerle nasıl mutlu oluyorsunuz ya.
Biri bana bunu yapmayacaksın dediğinde yapasım gelir. Kendi aklım yok mu? Geçtim onu, araba benim arkadaş benim, arkadaşları da arabayı yemeyeceklerine göre centilmenlik edip bırakabilir yani.
Bir kere çok kıskanç bir erkeğe denk geldim de ömrümden ömür gitti yok yaşanmaz yani nefes aldırmaz dedim. Cidden onu yapma bunu yapma, onla görüşme, buraya gitme nereye kadar. Cidden boğucu oluyor.
Şu olayda bir tek haklı olduğun yer yalan söylemesi. Ona da sen sürüklemişsin. Bu kadar emir kipleriyle konuşup kazık kadar insanı zorlarsan da söyler ama. Yalana da teşvik var. Sahibi değil sevgilisi olmayı deneyin bence.
Sevgililerinizin üniversite arkadaşlarıda mı olmasın ya?
Çünkü kendi bana işe girmiycekain dgsye gerek yok vs gibi kosıtlıyor ben sadece kız konusunda ki oda tanımadğm kızlar için yoksa gezmesi gmrüşmesine karışmıyorum
Olsun ama normal kızlar en azından
Çünkü kendi bana işe girmeyeceksin, dgs'ye gerek yok vs gibi kısıtlıyor ben sadece kız konusunda ki o da tanımadığım kızlar için yoksa gezmesi görüşmesine karışmıyorum
Boşver, salak kızlar daha zararsızdır.
Bindiği arabanın markasına kadar etiketleyen görgüsüz kızlardan hoşlanabilecek bi adamla beraber değilsindir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?