sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

Koskoca insanlarin hayatina 3 gun once girmis insanlar olarak, kendi ana babalarinin koymadigi kisitlamalar, izinler koymaya kalkarsaniz boyle bir sonucla karsilasirsiniz iste. Bu kadar kiskanclik bunyeye zarar. Ne oluyor kiz arkadaslari arabada olunca? Adam sorun cikmasin diye yalan soylemis. Aslinda gerek yokmus. Size yerinizi bildirmesi lazim usulunce. Sevgilisi olabilirsiniz. Ama siz de yerinizi ve haddinizi bilmelisiniz. Okul arkadaslarini duraga ya da evlerine birakmak icin sevgilisinden izin alacak degil.

Açıktan okuyorum ayrıca normalde okıyum dedim hani ünide görmek daha iyi diye düşündüm .şuan 4 yıllık okuyorum aöf ten

Açıktan okuduğunda üniversite hayatını yaşamıyorsun. Erkek arkadaşın bunu yaşarken gezer tozarken neden sen bunu yaşamayasın. Ki cidden üniversite yıllarım hayatımın en güzel zamanlarıydı. O araştırmalar, sunumlar, ödevler dahi çok şey katar sana. Örgün eğitim bambaşka şeyler katar. Yapabiliyorsan Dgsye gir ve üniversite hayatını yaşa bence. Getiri daha çok olacaktır emin ol

Dengeyi kurmak cok onemli
Ev hanimligina bakis acim biraz daha farkli acikcasi.hayat sartlari degisiyor her insan hayatinin bir doneminde aktif olmali is hayatinda.yoksa cok zor oluyor mesela kadin 40 kusur yasinda esi bosanmak istiyorum dedigi anda hersey kilitleniyor.her kadin kendi ayaklarinin ustunde durabilse keske.cok sevinirim oyle birsey olsa birbirinin hayatini kisitlamak sevgi degil bunu konu sahibi de anlarsa daha mutlu olur sanirim

Açıktan okuyorum ayrıca normalde okıyum dedim hani ünide görmek daha iyi diye düşündüm .şuan 4 yıllık okuyorum aöf ten

2. ünvyi okuyorum ben de, bir güne bir gün daha duymadım, ona gerek yok, bunu yapamazsın gibi bir şey..
Hayat yalnızca "senin" hayatın, özellikle eğitim/öğretim için ne kısıtlanmasına izin ver ne de karşılık olarak saçma yollara gir. Normal olmayan kız arkadaşlarına karışmak bunlardan bir tanesi. Kabul mu edemiyorsun rest çek veya ayrıl o zaman, her defasında adamın sanki hangi yalanları söylediğini mi yakalamaya çalışacaksın? Zorla itiraf evresine gelmiş zaten, baştan abuk sözü verdirmeseydin bunlar olmayacaktı, sana sadakatini bu şekilde ölçemezsin en azından. Ama şimdiye kadar ne kadar kısıtlayıcı olabileceğini görmüşsün, bu instagramdaki kızdan çok daha önemli.

Ne yapabilirim ki nasıl sadakatini anlıycam ? Okadar insanla olumsuz olduki zar zor güvenebiliyorum artık

Çalışan kadın olmak cidden önemli onda hem fikiriz. Bende çalışan kadın olmayı yeğlerim. Ama kadın eğitimini aldıktan sonra isterse de ev hanımı olsun o kendi kararı diyorum ben bir şey diyemem diyorum Yani kocası sevgilisi karışmasın diyorum ben. Kızdığım nokta bu benim kim oluyor da karışıyor?

Doğru diyosun deniycem busene bakalım inşallah olucak :)

Karadeniz erkeği maçoluk vs .oturup konuşuyorum ben haklısınız kendi ayakları üstünde durmayı en iyi ben bilirim ve durucamda

Ne yapabilirim ki nasıl sadakatini anlıycam ? O kadar insanla olumsuz olduki zar zor güvenebiliyorum artık

Böyle adama neden gidip güvenmeye çalışıyorsun onu anlamadım ki zaten =)

Seni seven insan sana sadıktır ama birbirinizi birşeylerden mahrum bırakmaya çalışmazsınız kesinlikle, en basitinden gel bütün arkadaşlarımla tanış, seni çok merak ediyorlar der. Sen de tanışırsın, başta sevgiline sonra onlara güvenirsin.

Fazla görüşmüyor ki.zaten görüştüğü herkes ile tanıştım ben ailesyle kaldım ablası hep arıyor bir sorun olduğunda bana diyo hallet sen diye seni dinler diye

Karadeniz erkeği maçoluk vs .oturup konuşuyorum ben haklısınız kendi ayakları üstünde durmayı en iyi ben bilirim ve durucamda
Oturup anlat canim herseyi baktin anlamiyor o zaman yapicak birsey yok.kendi yoluna bakarsin ben son sinifim universitede o kadar guzel anilar biriktirdim ki sana d nasip olur insallah

Fazla görüşmüyor ki.zaten görüştüğü herkes ile tanıştım ben ailesyle kaldım ablası hep arıyor bir sorun olduğunda bana diyo hallet sen diye seni dinler diye

Hadi bakalım, sence bu gerçekten iyi bir şey mi? Ablasının kardeşine söz geçiremeyip seni araması yani, sevgililikte seni dinlemeyen adam güya sonrasında dinleyecek? Karadeniz, maço falan derken durumun vehametini bu kadar görmemiştim. Genelleme yapmayı o kadar sevmiyorum, ben de oralıyım; kesin fikirlerim vardır belli etmek istemem, otur iyice düşün bu ilişkinin geleceği nedir diye.

Benim annemde oralı ondan diyorum kardeniz erkeği biraz farklıdır bilirsin :) düşünüyorum korkuyorumda busefer

Ay deme öyle benimki de Karadenizli ama çok medeni, bir maçoluğunu görmedim tamamen ailenin yetiştirmesinden öyle oluyorlar bence.

Benim annemde oralı ondan diyorum kardeniz erkeği biraz farklıdır bilirsin :) düşünüyorum korkuyorumda busefer

Farklı değil bana göre, çok alışkınım sadece.

Ay deme öyle benimki de Karadenizli ama çok medeni, bir maçoluğunu görmedim tamamen ailenin yetiştirmesinden öyle oluyorlar bence.

Öyle tabi :) Benim durum örneklerimin çook fazla olması, yoksa zaten sadece memleketten iyidir, kötüdür diyemeyiz

Bu kıskançlığınız altında başka şeyler mi var?Yoksa aşırı kontrolcü bir kişilik misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…