Çok mantıklı gerçekten o senin kolunu kessin, sen onun sakalını kestiğini zannet. Çok beklersin arabaya kızların binmemesini.
Neden böyle birşey dedin anlamadım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklı gerçekten o senin kolunu kessin, sen onun sakalını kestiğini zannet. Çok beklersin arabaya kızların binmemesini.
Dedirtmeyeceksin işte. Sende de hata var. O kim de senin eğitimine geleceğine kariyerine karışıyor? Neyin garantisi var millet kocasından boşanıyor, kendi hayatını kurmana bak sen.
Birbirinizi bu kadar sıkıp boyunduruk altına almayın. Onunki de saçma seninki de.
Neden böyle birşey dedin anlamadım ?
Yanlış yapıyorsunuz,ikiniz de.
Birbirinizi küçük çocuk gibi kısıtlayınca ''sevip,önemsemiş'' olmuyorsunuz.
Bana işe girmeyeceksin, dgs'ye girmeyeceksin diyen adam sevgili sıfatını kaybederdi, kim ki o?
Hem bu kısıtlamalarını dinlicem, hem de sonra muavin gibi arabasına kimin binip binmediğinin kontrolünü yapıcam, peh!
Şöyle bir durum var yani kendini benm yanıma yakıştırmıyo neden bilmiyorum o yüzden hep gidicem diye korkuyor
Engellemez diyorsun ama engelleyemez değil. Yani böyle bir talepte bulunamaz demiyorsun o zaten istemez diyorsun. Yanlış burda. Sana böyle bir şeyi teklif ettirmemelisin.Yok şuan zaten bi rahatsızlığımdan dolayı gitmiyorum yoksa o engellemez bunu
Şöyle bir durum var, kendini kandırıyorsun. Gitmemek için eğitiminden mi feragat edeceksin, o arabasıyla dolanırken?
O gününü gün ederken sen gidemeyecek durumda ol demesi seni gerçekten sevmediğini gösterir. Sevse bunu düşünmez. Çok hastalıklı düşünceler bunlar.
Ne guzel anlatmissiniz.Butun bunlarin sebebi aslinda erkeklerin kadinlari kendilerine mecbur hissetirme istegi.okuma isin olmasin ki parani kocandan iste yanima yakistirmiyor diyorsun ya iste boyle boyle derken sen pasif olcaksin pasamiz mutlu olcak nolur yapmayin etmeyin egitiminizi asla bolmeyin.sevgilinizle arkadas olmayi deneyin.birbrinizi kisitlayarak devam etmemelisinizEngellemez diyorsun ama engelleyemez değil. Yani böyle bir talepte bulunamaz demiyorsun o zaten istemez diyorsun. Yanlış burda. Sana böyle bir şeyi teklif ettirmemelisin.
Çok korkuyorum ilerde bir kızım olursa elin adamı için geleceğinden vazgeçen bir kız olur diye. Ben eğitimine dünya para dökeyim, emek vereyim gece gündüz sonra elin adamı için o bunlardan vazgeçsin. Ailelerinize yazık. Erkek için bu kadar ödün vermeyin nolur ya. Bugün var yarın yok. Kimsenin ömür boyu hayatında kalacağının garantisi yok. Sen kendini kurtarmaya bakacaksın.
Ayrıca sevgi bu değil. DGSye girmeyeceksin, çalışmayacaksın gibi hayatına balta vurmak değil. Yada kıskanarak dünyayı dar etmek de değil.
Ayrıca kendine de sana da güvenmiyor bu adam ki sen kör topal kendine mahkum bırakmak istiyor. Okuma ki beni terk etme bana muhtaç ol diyor. Neden sen güçlü olma her tür kötülüğüne sus sessiz kal diye. Çünkü gidemeyecek kadar ona muhtaç ol diyor. O gününü gün ederken sen gidemeyecek durumda ol demesi seni gerçekten sevmediğini gösterir. Sevse bunu düşünmez. Çok hastalıklı düşünceler bunlar.
Eğitimi tamamladım ekstradan okumak amaçlı düşünmüştüm
Ne guzel anlatmissiniz.Butun bunlarin sebebi aslinda erkeklerin kadinlari kendilerine mecbur hissetirme istegi.okuma isin olmasin ki parani kocandan iste yanima yakistirmiyor diyorsun ya iste boyle boyle derken sen pasif olcaksin pasamiz mutlu olcak nolur yapmayin etmeyin egitiminizi asla bolmeyin.sevgilinizle arkadas olmayi deneyin.birbrinizi kisitlayarak devam etmemelisiniz
Once buyumelisin canimBen 24 o ise 25 yaşında.7 aydır bir ilişkim var. sevgilimin ailesyle arkadaşlarıyla tanıştım ciddi düşünüyoruz fakat bir olay oldu. sevgilim okulda projesi vardı okula arabayla gitti dedmki bak o arabaya kız binmiycek söz ver tamam dedi sonra bunun instagramında tesadüfn takp ettiği sınf arkdşna (kız) girdim hoop video bunun arabasında proje biter eve dönülür diye çekip koymuş. sonra dedimki senn arabanmı yok dedi ısrar ettm bunca zaman, yok sevgilisinin onunda aynısı var felan filan dedi. sonra ben bidaha insragramından sınf arkadşına girdim erkek o da arabada video çekmiş arkada kızlar el sallıyo. en sonunda videoları söyledim söylediğim halde yok dedi itraf ettrdm en sonunda. Oda kızlar bizde gelellimmi diyince hayr diyemedm metrobüs durağına kadar bıraktım dedi. sana başta yalan söylediğim içinde devamı geldi dedi pişmanım dedi özür diledi. ne yapmalıyım nolur yardım edin?
DGS, dikey geçiş sınavı değil mi? Extradan okunmuş olmuyor benim bildiğim kadarıyla bir çok şekilde sana avantaj sağlayacak bir şey. Sorun sonuçta "sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?" değil mi? Ben okuduğum kitabın sayfasına karışanı hayatımdan çıkarırım, benim eğitimim, geleceğim bu uyduruk ilişkiden daha önemli diye düşünürüm sadece, ki öyle de yaptım. Şakası bile affedilmez nerede kaldı bunu normal bir şey gibi söylemesi.
kızlarda da var sorun azcık edepli olun proje biterrrr eve dönülürrr ne ya. arabaya binmişsin madem video çekme sessiz sakin git gel arkadaş.
Ben burada sevgilinizin yalnızca yalan söylemesini hata olarak görüyorum, o da benim için ciddi sorunlar oluşmasına neden olurdu; ancak bunun haricinde sizin davranışınız hatalı.
Arabaya binmek isteyince, yok olmaz sevgilim kızar mı desin çocuk? Ayıp bir kere.
Fotoğraflarda vs sevgiliniz yoksa, onun rahatsız olup olmadığını bilemezsiniz. Yine fotoğraf çekme benim arabam diyecek hali yok adamın.
Siz karışma işini ve isteklerinizi abartmışsınız.