• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı teskr edıyrm arkadaslar cok cok sagolun umarım sız hıc böyle seyler yasamazsınz benm gıbı uzulmezsınız gıdıp ders çalısaym sımdı en ıyısı ama yarın baslıyrm onu ıhmal etmeye bakalım neler degısecek bu ılıskıde nolcak bılmyrm ama ben eskı ben olmayacm bunu bılıyrm gittiiii o romantıkk kız görür o gününü benı istıyrsa ugrasacak yok öylee rhaatlık ugrasmazsada paşa gönlü bilir iyi gecelrrrrrrrrrrrrr :) tekrar teskr ederım yarın yazarımmmm

walla erkekler bazen çok aklsız bazende çok zek oluyorlar bazen bende düşünüyorum acaba benden zekimi nası başarıyor haklı çıkmayı diye ama tek bi nokta ve doğru zaman bütün beynindekileri alt üst edebiliyor ozamnı yakalayablirsen süper

supersn canm kesınlıkle haklıısn bısekılde haklı çıkıyorlarrr ama kadınlar kadr zekı olamazlar bak sımdı ızle sadce süreci ben ne hale getırecem zman alacak ama hep bırlıkte görecegz ona yapacaklarımıı cok acı cekcem belkı ama onu ıstyrm bunun ıcınde savasacam baktım olmuyr yol verecem ama eger benmde adım alevse bu işi tam tersıne cevırecem kaçmak nasıl olurms görsun

cnm ben yaşadım bile ordan yola çıkarak yazıyorum sana oda diordu benim huyum bu konuşamıyorum telefonda uzun uzun herkes gibi değilim bunun seni sevmemle yada sevmememle bi ilşgissi yok gerçekten falan diyee sonra ben sinir patlaması yaşadım ne gelirse ağzıma döktüm içimi bende buyum ozaman neden değişiyorumki senin için yok artık anlayışlı kız sen benim için yapamıyorsan bende yapmıyorum hiç bişey dedim ertesi gün konuşma hakkı yaptı :D Allaha şükür şimdi sabahları arayıp benı uyandırıyor arada canı sıkıldıkça beni arıyor her ayda yeniliyor konuşma hakkını nazar değmesiiinnn

ona kendini tamamen açmadıysan hala yapabilirsin bırak o seni çözsün sen anlatma kendini sakıın

canm kendını acmaktan tam olarak kastın ne mesela ne yapmıs olursam acmıs olabılrm kı kendımı aslında pek de tanıyor sayılmaz benı hele bu saatten sonra hıc tanıyamadıgını dusunecek

supersn canm kesınlıkle haklıısn bısekılde haklı çıkıyorlarrr ama kadınlar kadr zekı olamazlar bak sımdı ızle sadce süreci ben ne hale getırecem zman alacak ama hep bırlıkte görecegz ona yapacaklarımıı cok acı cekcem belkı ama onu ıstyrm bunun ıcınde savasacam baktım olmuyr yol verecem ama eger benmde adım alevse bu işi tam tersıne cevırecem kaçmak nasıl olurms görsun

sende süpersin cnm pes etmek yakışmaz kadınların damarına basmasınlarr :D

cnm ben yaşadım bile ordan yola çıkarak yazıyorum sana oda diordu benim huyum bu konuşamıyorum telefonda uzun uzun herkes gibi değilim bunun seni sevmemle yada sevmememle bi ilşgissi yok gerçekten falan diyee sonra ben sinir patlaması yaşadım ne gelirse ağzıma döktüm içimi bende buyum ozaman neden değişiyorumki senin için yok artık anlayışlı kız sen benim için yapamıyorsan bende yapmıyorum hiç bişey dedim ertesi gün konuşma hakkı yaptı :D Allaha şükür şimdi sabahları arayıp benı uyandırıyor arada canı sıkıldıkça beni arıyor her ayda yeniliyor konuşma hakkını nazar değmesiiinnn

off canmm allah razı olsun resmen sen sımdı bana tam onun cumlelrını kullandım yaa bukadar olur vallahıde bılladıde bendee demekkı bı patlama anındaaa bunları yapmalıym anlays anlays nereye kadar yaa ama yarın bı görsun öncee nasıl oluyr aklımdaa harıka taktıkler olustu bız kadınlarla bas edebılrler mı yaa

canm buarada allah nazarlardan korusun daım olsun ıns hıc bozulmazzz darısıda bana ama bı sekıldee herseyı degstırıcemm cunku onda ısık var bılıyrm olmasa ugrasmam ama yapıcamm

canım eksikliğini hissttiğin şey ilgi sadece.. sen ona sarılmak istesen de bunu sen söyleme o sarılmaya çalışsın sende durr hayır olmaz şimdi diyebilmek istiyorsun rol yaparak sadece... ben seni anladım. Aşık adam belli eder demiş bir arkadaş. kesinlikle doğru... en soğuk adam bile aşık oldumu belli eder. tutkulu bir aşk değil belki ama güçlü sevgi bağları kurulabilir. sevip sevmediğini anlayamayız bunlardan tabi. belkide evlenceği kızla yakın olmamak gibi bi prensibi olabilir. kaçan kovalanır... hem seni henüz 4 aydır tanıyor sen ona yaklaşmaya çalıştıkça acaba bende öncekilere de böyle hemen sarılmak istemişmidir fln diye düşünüyordur belki de bilemicem. bizim gibi düşünemiyorlar maalesef. geri çek kendini.. ama soğukluk trip atmak değil. sevgini deli gibi belli etme. önce o seviyorm desn özledm desn. özledm diynce bendeeee çookkk aşkm benmmm tarzından ziyade ben de:) de mesela. deneyim konuşuyor:D

canm kendını acmaktan tam olarak kastın ne mesela ne yapmıs olursam acmıs olabılrm kı kendımı aslında pek de tanıyor sayılmaz benı hele bu saatten sonra hıc tanıyamadıgını dusunecek

huylarını o çözsün mesela nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını herhangi bir ortamda yada konuşmada kendisi yakalasın çözmeye çalıştıkça zevkli gelir (ki banada zor daha çok zevkli geliyor) bnm sevgilim bazen kafayı yior offff sen nasılsın ya heryerden farklı bişey çıkıor diye komik oluyor onu öle görmek

evet sevmiyordur bence,sevse her fırsatta yanında olmak ister,erkeklere artık hiç güvenim kalmadı,zamanında beni sevenlerin kıymetini bilmedim,şimdi de seveni bulamıyorum,siz siz olun sizi seveni vakit ayıranı tercih edin,benim gibi pişman olmayın.

canım eksikliğini hissttiğin şey ilgi sadece.. sen ona sarılmak istesen de bunu sen söyleme o sarılmaya çalışsın sende durr hayır olmaz şimdi diyebilmek istiyorsun rol yaparak sadece... ben seni anladım. Aşık adam belli eder demiş bir arkadaş. kesinlikle doğru... en soğuk adam bile aşık oldumu belli eder. tutkulu bir aşk değil belki ama güçlü sevgi bağları kurulabilir. sevip sevmediğini anlayamayız bunlardan tabi. belkide evlenceği kızla yakın olmamak gibi bi prensibi olabilir. kaçan kovalanır... hem seni henüz 4 aydır tanıyor sen ona yaklaşmaya çalıştıkça acaba bende öncekilere de böyle hemen sarılmak istemişmidir fln diye düşünüyordur belki de bilemicem. bizim gibi düşünemiyorlar maalesef. geri çek kendini.. ama soğukluk trip atmak değil. sevgini deli gibi belli etme. önce o seviyorm desn özledm desn. özledm diynce bendeeee çookkk aşkm benmmm tarzından ziyade ben de:) de mesela. deneyim konuşuyor:D

canımm cok guzel demııssın yaa vallahıde aynen böyle aynennnn hemdee her cumlene katılıyorum

evet sevmiyordur bence,sevse her fırsatta yanında olmak ister,erkeklere artık hiç güvenim kalmadı,zamanında beni sevenlerin kıymetini bilmedim,şimdi de seveni bulamıyorum,siz siz olun sizi seveni vakit ayıranı tercih edin,benim gibi pişman olmayın.

cnm bızım iş karısık bıraz yaa sevıyor daha dogrusu sevmeye yenı baslıyr ama benm onu yola getrmem ıcın cok ugrasmam lazım cok

amin tatlım =) benimki duaylada oldu birz sende dua et hayırlısını dile bide benimde görünce hemen dikkatimi çektiaha dedim benim gibi bi arkadaşş senin içinde ayrıca dua ederim inşallah hakettiğini alırsın canımm

kızlar bugun ben spordaken bu benı aradı canm zaten zayfsn ne sporu dedı bnde bıraz göbek var o erıcek bıseyı ıstyrsam o olana kadar devam durmak yok dedım o da bunun ustune vayy pekı umudu da ıstıyrm onun ıcınde durmak yokk dıyormusun dye sordu gulerek yanıı benı ıstemese bunu neden söylesın kı önemsermydı benı bende bnun ustune vet sana nıkah yaptırana kadar durmak yok dedım o da ıyıyıs ozman deyıp guldu yanı arada böyle de yapıyr ama bu onun odunlugu gercegını degstrmıyr ıste bu da ayrı

amin tatlım =) benimki duaylada oldu birz sende dua et hayırlısını dile bide benimde görünce hemen dikkatimi çektiaha dedim benim gibi bi arkadaşş senin içinde ayrıca dua ederim inşallah hakettiğini alırsın canımm

canım benım allah razı olsun senden ne muradn varsa olsn ıns hep mutlu olursunuz böylee allahm nazarlardan korusun herkese de nasıp etsn ıns hıcbı kız uzulmesın herkes mutlu olsn ıns. ınan kı cocuklugumdan berı hep sevgıye ac buyudum hep eksık kaldım her konudaa hıc bana doya doya sarılan bırını hatrlamıyrm hayatmn hıcbı anında buyuzden hep karsı cınsten bekledım bu eksıklıgı tamamlamayı ıns rabbım yuzumu artık guldurur cunkuu gölgesnde dınlenegm bı agaca ıhtıyacm var sadce yetrkı emn olayım ona dunyayı cennet ederım hakkımzda hayrlısı olsn ıns rabbm yazdysa olacak

oyyy tanımıyorum ama valla çok sarılasım geldi şimdi sanaa :D cnm şimdi düşünürken aklıma bişey geldde sen burdan tavsiye alıyorsunya hani mesela ben patlayıverdim demiştim ama o benm nası dengesz olduğumu biliyor yani böyle bi patlama yaşamam onu şaşırtsada okadar çok sarsmadı (yani sen burdan duyduklarının hepsini ölçüp tartıp onun üzerinde uygula bide kaş yapayım derken göz çıkartma olayı olmasın ) =)

4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım :(

uff 3-4 aydir gorusupte sarilmamis, buna yeltenmemis adam.. sizi pek cekici bulmuyor olabilir.. dikkat edin bakalim, opmek dokunmak, falan istemiyor mu? simdiden boyle davranan adam bilemiyorum evlenince napar yada yapmaz .. :19:

oyyy tanımıyorum ama valla çok sarılasım geldi şimdi sanaa :D cnm şimdi düşünürken aklıma bişey geldde sen burdan tavsiye alıyorsunya hani mesela ben patlayıverdim demiştim ama o benm nası dengesz olduğumu biliyor yani böyle bi patlama yaşamam onu şaşırtsada okadar çok sarsmadı (yani sen burdan duyduklarının hepsini ölçüp tartıp onun üzerinde uygula bide kaş yapayım derken göz çıkartma olayı olmasın ) =)

tamam canım benım :) zaten benm yappım cok uysal yanı benm sesım bıle oyle kolay kolay yukselmz kendımı zorlasamda yapamam ama bu gıdsle nasıl olur bılmyrm hele bı zman gecsn hayrlısıylaa kafamda planlar olustrdm nları uygulıcam sızlerlede payşasıcamm önce hatta paylasrm sonra uygularımm :)

bence 3-4 ayla sarılmayanı direk öyle değerlendirmek yanlış olur geçmişte yaşadığı kendine büyük söz verdği bişey olmuş olabilir düşünceleri karakteri kişiliği dha başka birçok şey şöyle de düşünmek gerekirse bi insan çekici bulmadığı biriyle 4 ay olamaz zaten :S yani katlanılamaz...

uff 3-4 aydir gorusupte sarilmamis, buna yeltenmemis adam.. sizi pek cekici bulmuyor olabilir.. dikkat edin bakalim, opmek dokunmak, falan istemiyor mu? simdiden boyle davranan adam bilemiyorum evlenince napar yada yapmaz .. :19:

kendını zor tutuyr bunu anlayabılyrm hareketlerınden teleonda konurken arada ımalarda bulunuyr amaa görucu usulu olunca korkuları var sanırım bazı seylerde kendını sınırlıyor hep ama ufak dokunusları olmuyr degıl bana dokunmak ıcın bahanler buluyr ama dedgm gıbı kendını tutuyr ıstemedıgnden degıl

Back
X