bırde ben dun en son dayanamadım ve soyledım bu hafta sonu yazlıga gıdıecz aılesıyle bırlıkte o gelıp benı alıcak.. ona dedım kı sen yanmdayken bıle ben senı ozluyrm senı karsımda göryrm ama yanına bıle gelemıyrm once senınle bı 30 40 dakıka basbasa zman gecrmek ıstyrm sonra gıdelm once sahılde oturalm dedım o da ıstee bak benı anlamyorsun 30 40 dakıka bna asla yetmezz sana nasıl yetıcek yaa hele sen bana sarıldıgında ben kendmı nasıl tutucam patlamak uzereyım artık dayanamıyorum ben dedı kendımden korkuyrm benmle yalnız kalma yaa vallahı artık evlenelım bu surec cabuk gecsın ayn evı paylasalım bız evlenınce bu seferde bu konularda ustume geldıgın ıcın pısman olacaksın bak gör dedı... ne alakası var ya dedım bende 30dk yetmıcekmıs hıc olmamaısndan ıyı degıl mı deıdm kabul etı haklısın dedı bakalım nolcak bu haftasonu... soyledım valaaa yeter ıcıme atyrm hep snra da uzuluyrm ben onunla zmana gecrmek ıstedmı soyledım rahatladım gurur yapıp soylemesem farkında bıle olmuyor ınce dusunmuyor o benm gıbı
Nefsine hakim olamamaktan korkuyodur belki. :44:
Ya da sizin gözünüzde farklı bi profil çizip sizi kaçırıcağını düşünüp size özel hassasiyet gösteriyordur.
Hep kötü tarafından bakmayın 'dokunmaya kıyamadığını' düşünün.
Çok onur verici.
Yukarıdaki varsayımların hiçbiri yok diyelim e ozaman bu adam böyle biri duygularını açamaz, söyleyemez. Kollarındayken hissettirebilir bazı erkekler. Bundan kaçması sizi ürkütmek istememesinden olabilir.

Ben pek bi sorun görmedim. 4 ay olmuş daha. Sözlümle, birlikteliğimizde 4 ayda birbirimize sarılmadık belkide daha fazla.

Sizin işin içinde bide aileler var. Sorumluluğu büyük.

İçini gıdıkla biraz. Ona özel cümlelerin olsun.

Bol bol naz yapabilirsin.