sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

bırde ben dun en son dayanamadım ve soyledım bu hafta sonu yazlıga gıdıecz aılesıyle bırlıkte o gelıp benı alıcak.. ona dedım kı sen yanmdayken bıle ben senı ozluyrm senı karsımda göryrm ama yanına bıle gelemıyrm once senınle bı 30 40 dakıka basbasa zman gecrmek ıstyrm sonra gıdelm once sahılde oturalm dedım o da ıstee bak benı anlamyorsun 30 40 dakıka bna asla yetmezz sana nasıl yetıcek yaa hele sen bana sarıldıgında ben kendmı nasıl tutucam patlamak uzereyım artık dayanamıyorum ben dedı kendımden korkuyrm benmle yalnız kalma yaa vallahı artık evlenelım bu surec cabuk gecsın ayn evı paylasalım bız evlenınce bu seferde bu konularda ustume geldıgın ıcın pısman olacaksın bak gör dedı... ne alakası var ya dedım bende 30dk yetmıcekmıs hıc olmamaısndan ıyı degıl mı deıdm kabul etı haklısın dedı bakalım nolcak bu haftasonu... soyledım valaaa yeter ıcıme atyrm hep snra da uzuluyrm ben onunla zmana gecrmek ıstedmı soyledım rahatladım gurur yapıp soylemesem farkında bıle olmuyor ınce dusunmuyor o benm gıbı

Nefsine hakim olamamaktan korkuyodur belki. :44:
Ya da sizin gözünüzde farklı bi profil çizip sizi kaçırıcağını düşünüp size özel hassasiyet gösteriyordur.
Hep kötü tarafından bakmayın 'dokunmaya kıyamadığını' düşünün.
Çok onur verici.
Yukarıdaki varsayımların hiçbiri yok diyelim e ozaman bu adam böyle biri duygularını açamaz, söyleyemez. Kollarındayken hissettirebilir bazı erkekler. Bundan kaçması sizi ürkütmek istememesinden olabilir.:ssz:
Ben pek bi sorun görmedim. 4 ay olmuş daha. Sözlümle, birlikteliğimizde 4 ayda birbirimize sarılmadık belkide daha fazla.:52:
Sizin işin içinde bide aileler var. Sorumluluğu büyük. :ssz:
İçini gıdıkla biraz. Ona özel cümlelerin olsun.:23:
Bol bol naz yapabilirsin. :9:

Nefsine hakim olamamaktan korkuyodur belki. :44:
Ya da sizin gözünüzde farklı bi profil çizip sizi kaçırıcağını düşünüp size özel hassasiyet gösteriyordur.
Hep kötü tarafından bakmayın 'dokunmaya kıyamadığını' düşünün.
Çok onur verici.
Yukarıdaki varsayımların hiçbiri yok diyelim e ozaman bu adam böyle biri duygularını açamaz, söyleyemez. Kollarındayken hissettirebilir bazı erkekler. Bundan kaçması sizi ürkütmek istememesinden olabilir.:ssz:
Ben pek bi sorun görmedim. 4 ay olmuş daha. Sözlümle, birlikteliğimizde 4 ayda birbirimize sarılmadık belkide daha fazla.:52:
Sizin işin içinde bide aileler var. Sorumluluğu büyük. :ssz:
İçini gıdıkla biraz. Ona özel cümlelerin olsun.:23:
Bol bol naz yapabilirsin. :9:

evettt evettt kesınlıkleee öyle oldugunu dusunuyrm zaten dun gene soyledıı yaa ben erkegım senın yanında bıle zor duruyorum vallahı kendımden korkuyrm yanls yapmak ıstemıyrm sen bayansın benı anlamıyorsun ben sneın gıbı degıl sarılmak yanında 30 dk otrmak bana yetmez sonra sen kalkmak ıstersn ben ıstemem bana ters bıse söylersın ozman ben ölurum dedı :44: amnnnn neysee yaaa artık sorgulamıyrm onu böyle kabul edıyrm :16:

Kendine ve ona biraz zaman ver derim ben. Fazla ustune gitme.
Daha onceki yazinda sevgiye acim diyorsun seni anliyorum. Onunla birlikte oldugun anlarin keyfini cikar. Giremedigin zamanlarda da biraz ozleyin birbirinizi:) simdiki asklarda bu yuzden cok kisa suruyor. Her daim yan yanalar.
Zamanla hersey duzelir canim kuruntu yapma kendini sakinlestir kafanda ayni seyleri defalarca kurdukca buyur buyuk sorun haline gelir.

teskr ederım canm cok sagol zaten knuyu actıktan sonra cok dusundum tasındım sanırım ben geregnden fazla buyuttum olayları her ınsan aynı degıl daha öncekılerde cok arandm sımartıldm dye aynısını bekledım snaırım ama buyuk hata bu zmanda fırsatı oldugu halde bana dokunmayan bır erkek var hayatımda fırsatı var dedıgm bnm ızın verecegımden degıl ama enazndan tesebbusu bıle yok cok sukurler olsun hala ayrıntıların derdındeyım artıkk dusunumuyrm ıkı gundr daha ıyım

İşin içinde aİleler varmış üstelik 4 aylık yeni yani, birbirinizi tanımaya çalışın. Erkekte sorumluluk sahibi. Şöyle düşün hemen sarılmak istese sürekli arasa görüşmek istese üzerine çok düşse emin ol sen istemezsin soğuk gelir "bu ne ya kız için ölüyormuş" gibi cümleler kurardın.

valla ben taktik falan anlamam içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım ama dozunu da ayarlamak lazım karşı tarafta yanlış düşenebilir. Niye aramadın neden aramıyorsun diye sorgulama bence sende az aramaya bak ona fırsat ver onun aramasına yani. Sen sürekl aradığın için zaten o aramaz çünkü sen arıyorsun. Allah güzel gönlüne göre verir inşlh sen sınavına yoğunlaş okusak bir dert okumasak bir dert ataman yapılsın kafan rahatlar şimdi düşünme erkeği önce sen-sınavın sonra sevgili:) içinde yaşa büyüt ona olan sevgini... aslında bende açım sevgiye çaktırma:)

İşin içinde aİleler varmış üstelik 4 aylık yeni yani, birbirinizi tanımaya çalışın. Erkekte sorumluluk sahibi. Şöyle düşün hemen sarılmak istese sürekli arasa görüşmek istese üzerine çok düşse emin ol sen istemezsin soğuk gelir "bu ne ya kız için ölüyormuş" gibi cümleler kurardın.

valla ben taktik falan anlamam içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım ama dozunu da ayarlamak lazım karşı tarafta yanlış düşenebilir. Niye aramadın neden aramıyorsun diye sorgulama bence sende az aramaya bak ona fırsat ver onun aramasına yani. Sen sürekl aradığın için zaten o aramaz çünkü sen arıyorsun. Allah güzel gönlüne göre verir inşlh sen sınavına yoğunlaş okusak bir dert okumasak bir dert ataman yapılsın kafan rahatlar şimdi düşünme erkeği önce sen-sınavın sonra sevgili:) içinde yaşa büyüt ona olan sevgini... aslında bende açım sevgiye çaktırma:)

canımm yaa cok saol dogru dıyosun ınan zaten aramıyrm ben onun aramasını beklıyrm dun saat 22 ye kadar aramadı bende hıc dönmedım aradgnda hemen ne yapıyrdun sen dedı ders çalısıyodm artık son zmanlar yogunm ya benı bulamazsn artık dedım o da sen öyle san arar bulurum bır sekılde senı bırakmam dedı :16: dedıgın gıbı ıcımde buyutecem artk rabbım görsun zaten gercekten seven böyle olmalı karsılık beklemek ıcın mı sevıyrm sankı hayr hep derdm allahım bana oyle bırını göndersın kı ıcıme sevgısını koysun oldu cok sukur hersey zmanla daha ıyı olacaktr umarımmm herkes cok mutlu olur kımsenın canı yanmaz

dun aradı benı sesı cok kotydu noldu dedım bılmyrm ama ıcımde bı sıkıntı var dedı hayrdr dedım havalardandr falan dedı ama bana karsı degıldı bellı yanı moralı bozuktu baya sonra konusrken baana işten bunaldm ıkı yıldr ızın almıyrm evdede durum aynı hersey bnm ustume kalıyr saga sola kosan hep benm dun gene babam aradı haftasınu ıs varms benı cagrdı yanına dedı normalde bız gecn hafta görsmedk bu hafttaa nolursa olsn görusecez canm dedı babama yok dedım dıye anlattı sanırım ben de ustune gıdınce bu cocouk hepten bunalıma gırıyor :( el bırlıgyle depresyona sokuyorz canımn içini :5: artık ona kızmıcam hıcc :19:

Ne iş yapıyor ve eğitimi nedir? Merak ettim...

İzinsiz sürekli çalışmak bunaltır insanı ya :/

Ne iş yapıyor ve eğitimi nedir? Merak ettim...

İzinsiz sürekli çalışmak bunaltır insanı ya :/

bankacı canm özelde çalısıyr henuz hıc ızın almamıs :(

buarda hafta sonu yazlga gıtcektık yaa gıttık ama okadar guzel gectı kı anlatamam annesıne bulasıkta yardım ederken yanımıza geldı omzuma dokuduu canm benmm sen yardım mı edıyosunn oyy kıyamam dedı sonra annesne anne ya kızın elını ççamasır suyu kokutacaksın sımdı sende dedı annesıde kızım gıdın sahılde gezn basbasa ben ahlledrım deyıp zorla benı gönderdı harıkaydı ılk kez basbasa kaldık 4 aydan sonraa meger bızım problemımız bas basa kalamamkmıs beni öptüüü :17: ayyyyy utanıyrm bunu söylemeye amaa çok masumduu yaa çok guzeldı cok sonra aılesı de geldı sahilee hep bırlıkte yuruduk ama benı bı an bırakmadı bı adım önden gıtsee arkasına bakıyordu hep allahım hep böyle olsun herkes mutlu olsn ıns ama aksam döusum cok kötuydu kızlarr okadar mutlugn ustune gözlerım şişene kadar agladımm :( annesıyle beraber benı eve bıraktılar tek göndermek ıstemedıler bız daha yuzuk takmadık dıye abım eve bırakmasınlar demıstı kımse görmesın dıye ama annesı kızım bn varım bıse olmaz dedı abım göruncee evde bana neler neler yaptı hemde yengemın önundee :( neyseee

Ah bu abiler, bazen iyiki abim yok diyorum.

Allah bozmasın canım mutluluğunu. Çok fazla gitmezsin artık üzerine :48:

Back
X