Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Sizin arkadaş çevrenizde,aile uyeleriniz yok mu? Onlarla vakit geçirin. Hayatta vaz gecilmiycek kimse yok...ben de vaz geçilmez değilim,erkek arkadaşınız da !!Normal şartlarda onun sizinle vakit geçirmek için plan yapması ,istek duyması lazim

Bırakın ne yaparsa yapsın.siz kendi planinizi yapın,bitecekse de böyle bitsin çünkü adam birini bulunca zaten bitecek

Ben planım yaptım. Kafamı gene arıtma valeria

Bu ne demek biliyor musun
Sen o adamı zaten kaybetmişsin şu aşamada
Sana ne saygısı var ne de kaybetme korkusu
Sen nasılsa bekleyeceksin onu uslu uslu bunu biliyor
Haddini bildir bir daha da gelip senden özür dileyip adam olana kadar ses etme bence

Bana böyle yazdı ne oldu bakıyorum maskeni yine çıkardın.

Şutla bu adamı. Israr edip kendini düşürme. 2 ayda bir buluşacaks, hiç özel olduğunu hissetirmeyecekse, 7/24 çalışıyorsa niye sevgili yapmış ki. Ilgi dilenme bu adamdan, basit bir arkadaşı kadar değerin yok.

Bana böyle yazdı ne oldu bakıyorum maskeni yine çıkardın.

Evet çünkü sen maske takıyorsun ona karşı canım
Hiç rahatsız olmamış gibi yapıyorsun seni rahatsız eden şeyler yığınla olduğu halde oldurmaya çalışıyorsun
Ayrıca yeme hiç yalanlarını şimdi bir sürü sana sayar
Yok huzur yok bilmem ne
Erkek safsataları yine kendi üste çıkmaya çalışır en iyisi kısa kesmek aklını çelmeden

Ne yapmam lazım. İşte böyle kitleniyorim zaten hassas duygusal biriyim

Bosverin ne yazarsa yazsın.Siz bir beraberlik yaşamıyorsunuz zaten. Ama boşluktan,ama bunaliminizdan takıntı yapmışsınız bu adami

Ne yapmam lazım. İşte böyle kitleniyorim zaten hassas duygusal biriyim

Ben olsam hiçbir şey yazmam
Tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı
Ama sen sabredebilecek misin o dönene kadar
Ve dönse de gardını tutabilecek misin
Önceden yapıyordum dedin bak yine sağlam durabilirsin bence
Çünkü şu aşamada zaten ilişkiniz bitmiş gibi, onun isteğine bağlı devam ediyor
Onun istekleri var, ortak istek yok
O da sıkılırsa çeker gider gibi duruyor
Kendini ortaya koyma vaktin gelmiş

Canim keşke Rabbim.o gücü verse. Hemen yapıcam çok. Yiprandim

Adam zaten hayatınızda yok gibi. Varlığı yokluğu bir. Bu şekilde kendinizi telkin etmeye çalışabilirsiniz.

Ve birkaç mesajınızda o da haklı vs demişssiniz. İnanın hiç ama hiç haklı değil. Sizi nasıl sindirdiyse haklı gibi geliyor size.

Ben planım yaptım. Kafamı gene arıtma valeria
Kendine bir erkek uğruna yazık etme sen devamlı boyle davranırsam şöyle olur dersen üzülen sen olursun onunda umrunda olmazsin evde kendini yiyip bitirmenin ama karşındaki insana bir şey yokmuş gibi davranmanın nasıl yıpratıcı olduğunu biliyorum kendini dusunuyorsan yapma lütfen

Siz istiyorsunuz ki sihirli bir kelime soyleyelim,adam koşsun yanınıza.Ama öyle bir sihir yok.Tek sihir karşınızdakinin size olan aşkı,sevgisi.Ama o da o adamda sana karşı yok.kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…