- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ben planım yaptım. Kafamı gene arıtma valeria
Yazdım bana yazdı şey : ben planımi yaptım kafamı arıtma valeriaa
Olabilir, bizde kaç keren plan yaptık ama olmadi.. Onları değilde beni tercih edemezsin? :) bunu yazmistimkafan rahat olsun byeee yaz .
saygısız adam .
Olabilir, bizde kaç keren plan yaptık ama olmadi.. Onları değilde beni tercih edemezsin? :) bunu yazmistim
Ben planım yaptım. Kafamı gene arıtma valeria
arkadaşım ısrar etme def et..
sevgilisi var onunla geçirecek yılbaşınıda.
Bana böyle yazdı ne oldu bakıyorum maskeni yine çıkardın.Bu ne demek biliyor musun
Sen o adamı zaten kaybetmişsin şu aşamada
Sana ne saygısı var ne de kaybetme korkusu
Sen nasılsa bekleyeceksin onu uslu uslu bunu biliyor
Haddini bildir bir daha da gelip senden özür dileyip adam olana kadar ses etme bence
Bana söyle dedi ne oldu bakıyorum maskenin yine cikartinBu adamın sizden çıkarı ne ?
Hayır belli ki ilişkiniz adamın umrunda bile değil.
Adam sizi magma seviyesine düşürene kadar ezdikten sonra mı ayrılmayı düşünür sünüz?Bana söyle dedi ne oldu bakıyorum maskenin yine cikartin
Bana böyle yazdı ne oldu bakıyorum maskeni yine çıkardın.
Ne yapmam lazım. İşte böyle kitleniyorim zaten hassas duygusal biriyimEvet çünkü sen maske takıyorsun ona karşı canım
Hiç rahatsız olmamış gibi yapıyorsun seni rahatsız eden şeyler yığınla olduğu halde oldurmaya çalışıyorsun
Ayrıca yeme hiç yalanlarını şimdi bir sürü sana sayar
Yok huzur yok bilmem ne
Erkek safsataları yine kendi üste çıkmaya çalışır en iyisi kısa kesmek aklını çelmeden
Ne yapmam lazım. İşte böyle kitleniyorim zaten hassas duygusal biriyim
Canim keşke Rabbim.o gücü verse. Hemen yapıcam çok. Yiprandim
Kendine bir erkek uğruna yazık etme sen devamlı boyle davranırsam şöyle olur dersen üzülen sen olursun onunda umrunda olmazsin evde kendini yiyip bitirmenin ama karşındaki insana bir şey yokmuş gibi davranmanın nasıl yıpratıcı olduğunu biliyorum kendini dusunuyorsan yapma lütfenBen planım yaptım. Kafamı gene arıtma valeria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?