O görüşmek, buluşmak mı istemiyor canım
ya canım nebilim eskiden hemen özlerdi sanki ama şimdi 4-5 hafta görmese farketmio sanırım onun için illede gelicem yanına falan demio üzülüyorum bu duruma eskiden 2hafta da bir buluşurduk şimdi 1 ay geçi ama yinede çok özlediğini hissetmiyorum
sevgilin mi senin canım, görüşme olanağız çok yok mu yani
anlamadım ben
aynı şehirdeyiz. benimkine de bazen haftada bir görüşmek yetiyor. deli oluyorum.
evet canım sevgilim...aramızda 45 km lik mesafe var babasının ya da ablasının arabasını alıp geliyor eskiden kafede bululuoduk yolcu minübüsyle geliodu 2 hafta bir buluşuoduk ozaman ama artık cafede buluşamıoyoz tanıdıklarım gelio diye..arabayı alması mı sorun oluyo anlamıyorum ya nebiim öle olsa bile şöle yürekten özledim seni görmem lazım demio 1 ay oldu görüşmeyeli yeni yeni diyor özledim diye...3 yıldır beraberiz buarada
nasıl yani canım her hafta bir kere görüşmek gayet normal ama neden sinir oluyosun hergün mü buluşmak istiyosun canım
valla seven adama mesafe engel olmaz, benim sevgilimle aramda 737 km mesafe var ona rağmen 2 ayda bir gelmeye çalışıyordu. hatta annesi falan sorun etse de..
bişey mi oldu aranızda yeni bi ilişki de değil sonuçta 3 yıldır berabersiniz,
birdenbire değişmesi pek normal değil sanki
genelde 2 kere filan buluşuruz bazen 1. şuna kızıyorum ben daha çok; diyelim ki ben şehirdışına gittim bir günlük bile olsa defalarca seni çok özledim deyip durur. sonra ben dönerim ertesi gün benimle buluşmaz da arkadaşlarıyla maç yapar.benimle daha sonraki gün buluşur. işte o zaman çok kızıyorum. madem o kadar özlüyorsun insan dayanamaz değil mi
canım boşver takma bunları. erkekler böyle maalesef. bende geçende olay çıkardım sırf bu yüzden. haftasonu hangi gün buluşalım kavgası. özlemiyormusun sen beni buluşmayalım desem hemen tamam diyeceksin vs. bi sürü şey söyledim. sinirlendim. hatta o buluşmak isteyene kadar buluşmayacaktım. 2 3 saat içinde mesaj attı. sanki senle buluşmak istemiyormuşum gibi gösteriyorsun beni diye. sanki 1 ay görüşmeyelim dedim sana diyor.
canım hepsi aynı işte. onlar bizim gibi düşünmüyor. seni görmek istemese özlemese hiç buluşmaz. onların kafaları düz mantık çalışıyor. o yüzden takma. biz sadece sevgililerimize odaklıyız. sevgililerimiz öyle değil maalesef.
canım ben bu olayın benzerını 40 gun yasadım
bole sınır oluyordum ama bellı etmıyordum
gıdebılcegım halde gıtmedım yanına
bulusalım ozledım demedım hıc
telefonda ama hep bole canlı canlı konustum
ıste arkadaslarımla planlar yapmaya basladım
onun ınadına paylasım sıtesıne arkadaslarımla bulustugum resımlerı koydum
hepsınde full makyaj sac bas yerınde suslu puslu
canım sabırlı ol biraz. hiç özledim buluşalım fln deme. özlesin biraz. buluşmak istesin. yada buluşmak istediğinde bahane bul (gerçi bunu yap diyorum ama kendimde yapamıyorum ve kendime sinir oluyorum) arada arkadaşlarınla dışarı çık. mesela bnm sevgilim gün içinde öyle sık aramaz ama ne zaman dışarı çıksam merak abidesi kesilir. garipler yaa asla çözemiycem sanırım...
bizimde aramızda 120 km mesafe var tatlım.. an gelio her hafta görüştüğümüz oluo.. an gelio ayda 1 zor görüşüyoruz..6 şubatta önce ki 1 ay boyunca her hafta görüştük.. 6 şubattan sonra da 6 martta görüşebildik birtek.. maddi imkanlar sıkıştırıo yeri geldiğinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?