Sevgiliniz ,sözlünüz,nişanlınız buluşmak için can atıyormu?

O görüşmek, buluşmak mı istemiyor canım

ya canım nebilim eskiden hemen özlerdi sanki ama şimdi 4-5 hafta görmese farketmio sanırım onun için illede gelicem yanına falan demio üzülüyorum bu duruma eskiden 2hafta da bir buluşurduk şimdi 1 ay geçi ama yinede çok özlediğini hissetmiyorum

sevgilin mi senin canım, görüşme olanağız çok yok mu yani
anlamadım ben

aynı şehirdeyiz. benimkine de bazen haftada bir görüşmek yetiyor. deli oluyorum.

sevgilin mi senin canım, görüşme olanağız çok yok mu yani
anlamadım ben

evet canım sevgilim...aramızda 45 km lik mesafe var babasının ya da ablasının arabasını alıp geliyor eskiden kafede bululuoduk yolcu minübüsyle geliodu 2 hafta bir buluşuoduk ozaman ama artık cafede buluşamıoyoz tanıdıklarım gelio diye..arabayı alması mı sorun oluyo anlamıyorum ya nebiim öle olsa bile şöle yürekten özledim seni görmem lazım demio 1 ay oldu görüşmeyeli yeni yeni diyor özledim diye...3 yıldır beraberiz buarada

valla seven adama mesafe engel olmaz, benim sevgilimle aramda 737 km mesafe var ona rağmen 2 ayda bir gelmeye çalışıyordu. hatta annesi falan sorun etse de..
bişey mi oldu aranızda yeni bi ilişki de değil sonuçta 3 yıldır berabersiniz,
birdenbire değişmesi pek normal değil sanki

nasıl yani canım her hafta bir kere görüşmek gayet normal ama neden sinir oluyosun hergün mü buluşmak istiyosun canım

genelde 2 kere filan buluşuruz bazen 1. şuna kızıyorum ben daha çok; diyelim ki ben şehirdışına gittim bir günlük bile olsa defalarca seni çok özledim deyip durur. sonra ben dönerim ertesi gün benimle buluşmaz da arkadaşlarıyla maç yapar. benimle daha sonraki gün buluşur. işte o zaman çok kızıyorum. madem o kadar özlüyorsun insan dayanamaz değil mi

birden bire değil yaa uzun zamandır böleyiz sık buluşmuyoruz askerden geleli 6 ay oluyor orda beni görmeye görmeye alıştı galiba sık buluşmamaya ..maddiyat diye düşünüyorum bazen ama bilmiyorum telefonda hergün görüşüyoz içten özledim demiyo ...en son geçen ayın dokuzunda buluştuk ordada bi sorun oldu bende dedim biri görür artık evlenene kadar buluşmayalım dedim ortalık durulsun buluşurz diyor bende inatla hayır artık buluşmak yok ddim olmaz öle şey diyo ama işine gelio diye düşünüyorum offffff

canım boşver takma bunları. erkekler böyle maalesef. bende geçende olay çıkardım sırf bu yüzden. haftasonu hangi gün buluşalım kavgası. özlemiyormusun sen beni buluşmayalım desem hemen tamam diyeceksin vs. bi sürü şey söyledim. sinirlendim. hatta o buluşmak isteyene kadar buluşmayacaktım. 2 3 saat içinde mesaj attı. sanki senle buluşmak istemiyormuşum gibi gösteriyorsun beni diye. sanki 1 ay görüşmeyelim dedim sana diyor.

canım hepsi aynı işte. onlar bizim gibi düşünmüyor. seni görmek istemese özlemese hiç buluşmaz. onların kafaları düz mantık çalışıyor. o yüzden takma. biz sadece sevgililerimize odaklıyız. sevgililerimiz öyle değil maalesef.

haftada 2 kere iyi fazlası zaten iyi değil ama biz ada bir kere artık o da olmucak evlenen yada nişanlanan kadar buluşmayalım dedim biri görür korkuyom dedim
seninkide doğru madem özlüyo okadar niye maça gidio
neden böleler bilmiyorum
ilk zamanlar ne kadar da büyülüydü herşey halbuki kalkmamı bile istemiodu yanından gitmemi yani ama şimdi hemen saate bakıo babam araba lazım diyor tabi bunları gayet tatlı dille sölüyor ama ben sıkıldım bu durumdan onla buluşunca kendimi yanında fazlalık hissediyorum..

bende şimdi öle yapıcam canım hasret duysun bana daha buluşamyız dedim evlenen kadar ortalık durulsun da buluşurzx diyor..of bilmiyorum yaa çok da ciddi bi ilişkim varpara biriktio masraf olmasın diyemi böle yapıo acaba...hergün telde görüşüoz acaba ondanmı özlemi geçio of nebilim kafamda birsürü şey var..ona da diyorum bunları sen beni artık özlmiosun beni görsende olur görmesen de diyorum olurmu öle şey yaa falan dio offff

canım ben bu olayın benzerını 40 gun yasadım
bole sınır oluyordum ama bellı etmıyordum
gıdebılcegım halde gıtmedım yanına

bulusalım ozledım demedım hıc
telefonda ama hep bole canlı canlı konustum
ıste arkadaslarımla planlar yapmaya basladım
onun ınadına paylasım sıtesıne arkadaslarımla bulustugum resımlerı koydum
hepsınde full makyaj sac bas yerınde suslu puslu

şimdi düzeldi mi canım sevindim adına iyi yapmışsın umursamamk gerek aslında
ama ben doyamıyorum ki ona evliliğe giden bi ilişkim var onunla doya doya herşeyi yaşayamıyorum ilk tanıştığımız zamanlar gezdik çarşıda falan ama bikaç yıdlır hiç bu olmadı bunda onu suçlayamam ben korkuyom biri görür diye...bilmiyorum eksiklik hissediyorum yaa

canım sabırlı ol biraz. hiç özledim buluşalım fln deme. özlesin biraz. buluşmak istesin. yada buluşmak istediğinde bahane bul (gerçi bunu yap diyorum ama kendimde yapamıyorum ve kendime sinir oluyorum) arada arkadaşlarınla dışarı çık. mesela bnm sevgilim gün içinde öyle sık aramaz ama ne zaman dışarı çıksam merak abidesi kesilir. garipler yaa asla çözemiycem sanırım...

öyle yapıcam canım buluşalım dese buluşmucam hatta aylarca bu durumu devam ettirmek istiyorum can atana kadar ben yokum....

maddi nedenler olduğunu düşünüyorsan eğer imaknın varsa arada sen gidemez misin? 45 km çok uzak değil sanki.

bizimde aramızda 120 km mesafe var tatlım.. an gelio her hafta görüştüğümüz oluo.. an gelio ayda 1 zor görüşüyoruz.. 6 şubatta önce ki 1 ay boyunca her hafta görüştük.. 6 şubattan sonra da 6 martta görüşebildik birtek.. maddi imkanlar sıkıştırıo yeri geldiğinde..

canım yaa 120 km mesafede her hafta görüşmeniz çok güzel bişey hep o mu gelio sende gidiyomusun peki....
maddi imkanlardandır deyip geçiştiriyorum ama içimde hep üzüntü var ya işine geliosa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…