Sevgiliniz ,sözlünüz,nişanlınız buluşmak için can atıyormu?

maddi nedenler olduğunu düşünüyorsan eğer imaknın varsa arada sen gidemez misin? 45 km çok uzak değil sanki.

benim ilişkim için mi maddi imkansızlık düşündün canım ,evet bende öle düşünüyorum görüyorumda kredi kartıyla benzin alıp öle gelio bizim için bu günlerde 2-3 milyonun bile değeri var hep bu yönden düşünmeye çalışıyorum ama bazende benle olmak istemiomu diyede düşünmekten kendimi alamıyorum

valla sevgiliyklen, nişanlıyken de evet can atıyodu hatta atıyoduk ama şimdi ki kadar olmaza.

Kocam oldu daha çok can atıyoruz buluşmaya, çünkü yasalar saolsun, başka şehirlere attı bizi, tayinde yok dedi !! Haliyle can atıyoruz ayda en fazla 8 gün görüşebilmye, beraber uyuablmeye ... Gerçi sadece 4 gece beraber uyuyabiliyoruz o da ayrı mesele ya !!

Hazır aklıma gelmişken burdan bi teşkkür daha göndereyeim sayın devlet büyüklerimize !!

ne güzel başından beri öleymişsiniz sevgiliyken ne sıklıkla görüşüodunuz peki imkanlar zor olduğu içinmi ozaman da can atıyodunuz buluşmak için

ne güzel başından beri öleymişsiniz sevgiliyken ne sıklıkla görüşüodunuz peki imkanlar zor olduğu içinmi ozaman da can atıyodunuz buluşmak için diğer durumunuz için se üzüldüm umarım herşey yoluna girer...

Benim sevgilim buluşmaya can atıyor her zaman sık sık görüşelim diyor ama buluşmak yani çok sık buluşmak istemeyen taraf ben oluyorum çünkü vizelerim var çok az zaman kaldı çıkamıyorum her an.

önceden can atıyordu ama şu 1-2 gündür can atar hali yok. Bu c.tesi buluşacaktık. Küçük yerde yaşadığımız için dedikodu olmasın, millet bıdı bıdı yapmasın diye başka yerde buluşma kararı aldık. Ben de ona bir zarf atayım dedim bakayım tepsi ne olacak dedim ve "bu cçtesi buluşamayacağız galiba, annemle temizlik yapcaz dedim" O da her zamanki gayet dingin ve beni bazen sinir eden o cool sesiyle " tamam çiçem annenle yap temizliğini, yardım et annene, çalış evde" demez mi. Mikrop köpek nasıl sinir etti beni sen kaşınmışsın dediğinizi duyar gibiyim

Can atıyor evet..

Fakat dikkat ettiğim şu yonü var..Benden daha özenlıdır..Bende çıtı pıtı gıderım ama o daha bır başkadır yaa..Ya da bana öyle gelıyor..Misler gıbı gelir..Özledimm..

Askerde olunca daha bır can atıyor buluşmaya..Hepimizinkını ALLAH daim etsin hayırlısıyla..

kızlar mesela ne kadar sürede bir buluşuosunuz buluştuktan bir iki gün sonra hemen yine buluşmak istiyormu

hahah aynısı benımde basıma gelmıstı sama emın ol az uynaık degıller ıs attııgnı bılıo :) ayy sozlu nısanlı olmakta ayrı bıguzeldı tadını cıkartın guzllerım evlılıkte bambaska ama o zmaan aman mıllet ne der anam babam dıye daha bı kacamak oldugu ıcın hos oluo :)

anlamadığım nokta şu ki hem buluşamıcaz evlenene kadar demişsiniz hem de niye buluşmuyoruz diyorsunuz? e siz hem buluşmak hem buluşmamak istiyorsunuz anlamadım ben :)

12 Nisanda 2 senemiz geride kalacak. buluşmak görüşmek istemediği bir gün yok, olmadı. (nişanlıyım şu an)

valla canımcım bana da sevgilim böyle bir bahaneyle geldiğinde hemen tamam diyorum.gerçi zavallım ancak ikimizden biri hasta olduğunda buluşmasak mı der. onun dışında bahanesi yoktur. (hele bir olsun :) ) gururumu ayak altına alırmıyım hiç. yani şunu göstermeye çalışıyorum deli divane peşinde dolanmıyorum bak ısrar da etmiyorum etmem de sevgilinde aynı benim gibi düşünüyor olabilir.

anlamadığım nokta şu ki hem buluşamıcaz evlenene kadar demişsiniz hem de niye buluşmuyoruz diyorsunuz? e siz hem buluşmak hem buluşmamak istiyorsunuz anlamadım ben :)

ya buluşamıcaz diye ölesiye dedim gözünü korkutmak için:) beni çok özlemesini istediğim için öle dedim...buluşmak tabiki istiyorum

ne güzel başından beri öleymişsiniz sevgiliyken ne sıklıkla görüşüodunuz peki imkanlar zor olduğu içinmi ozaman da can atıyodunuz buluşmak için

Canım başlarda imkanlar kısıtlı değildi hatta çok serbestti, biz üniv yi beraber okuduk, 2 yıl hergün görüştük evde filanda beraber oturuyoduk geç saatlere kadar, ankaraya dönünce göörüşmemiz bu kadar çok olmaz diye.Ama o zaman imkanlar zor olursa diye düşünmemiştik fırsatımız azalır diye çok göürşüyoduk.

Yalnız bir dönem bende çok sıkıldım bazı konularda, eşim ailesine çok düşkünmüş ! Eniştesi bi yere davet ederdi gitmeme demezdi, çok önemli bi işimiz varsa işim var desede ailesi tarafından beni ekmeye mecbur kalırdı, çok kavgalar ettik ayrılmaktan döndük.1 yıl kadar bunu tekrarladı ama sonunda hatayı anladı.Ama dediğim gibi bizimki aileseldi.Nişanlanınca da hep beraberdik mutlaka hergün görüşüyoduk evlerimizde yakındı tesadüfen :) Ailesi ne kadar benim yanımda bile görüşmeyin bu kadar sık desede, görüştük genelde.Bizimkiler (eşimin ailesi) hem kıskanç hemde tutucuydu ....

Acaba ailesel bir problem olabilir mi sevgilinde ? kendimi düşününce aklıma geldi ....

Odunluğu saolsun hiç can attığını görmedim:95:
Görmek istiyo istemesine ama hep ben ayarlarım buluşmaları.
Ona kalsa son dakikaya kadar belli olmicak yani
Ara sıra akşam sinema talk show bileti falan alır anncaaa o zaman o ayarlar görüşmeyii
Kendisine söyleyince de "Ama aşkım sen erken davranıp ayarlıyorsun" der:84:
Sanki ben bayılıyorum da onun umrumda değil,, sıktı ama yani
Haftasonu için hiç bir şey demedim ben de artık, bakalım ayarlicakmı beyfendi:26:

hafta içi çaliştiğim için hafta sonu görüşüyoruz. 3 yıldır BeraBerz daha Bi kere Bile Ben demedim görüşelim diye. kendisi der hep, hatta emrivaki yapar. sık görüşmek iyi deil, özlemek lazım. Bazen haftasonlarını evimde geçirmek istiyorum.şöööle BaCaklarımı uzatıp miskin miskin yatmak istiyorum..

bende hiç bi zaman zorlamadım gel diye hep o dedi gelicem diye bende tamam dedim tabi ayda bir kere sizce boşuna mı kötü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…