maddi nedenler olduğunu düşünüyorsan eğer imaknın varsa arada sen gidemez misin? 45 km çok uzak değil sanki.
valla sevgiliyklen, nişanlıyken de evet can atıyodu hatta atıyoduk ama şimdi ki kadar olmaza.
Kocam oldu daha çok can atıyoruz buluşmaya, çünkü yasalar saolsun, başka şehirlere attı bizi, tayinde yok dedi !! Haliyle can atıyoruz ayda en fazla 8 gün görüşebilmye, beraber uyuablmeye ... Gerçi sadece 4 gece beraber uyuyabiliyoruz o da ayrı mesele ya !!
Hazır aklıma gelmişken burdan bi teşkkür daha göndereyeim sayın devlet büyüklerimize !!
valla sevgiliyklen, nişanlıyken de evet can atıyodu hatta atıyoduk ama şimdi ki kadar olmaza.
Kocam oldu daha çok can atıyoruz buluşmaya, çünkü yasalar saolsun, başka şehirlere attı bizi, tayinde yok dedi !! Haliyle can atıyoruz ayda en fazla 8 gün görüşebilmye, beraber uyuablmeye ... Gerçi sadece 4 gece beraber uyuyabiliyoruz o da ayrı mesele ya !!
Hazır aklıma gelmişken burdan bi teşkkür daha göndereyeim sayın devlet büyüklerimize !!
önceden can atıyordu ama şu 1-2 gündür can atar hali yok. Bu c.tesi buluşacaktık. Küçük yerde yaşadığımız için dedikodu olmasın, millet bıdı bıdı yapmasın diye başka yerde buluşma kararı aldık. Ben de ona bir zarf atayım dedim bakayım tepsi ne olacak dedim ve "bu cçtesi buluşamayacağız galiba, annemle temizlik yapcaz dedim" o da her zamanki gayet dingin ve beni bazen sinir eden o cool sesiyle " tamam çiçem annenle yap temizliğini, yardım et annene, çalış evde" demez mi. Mikrop köpek nasıl sinir etti beniSen kaşınmışsın dediğinizi duyar gibiyim
önceden can atıyordu ama şu 1-2 gündür can atar hali yok. Bu c.tesi buluşacaktık. Küçük yerde yaşadığımız için dedikodu olmasın, millet bıdı bıdı yapmasın diye başka yerde buluşma kararı aldık. Ben de ona bir zarf atayım dedim bakayım tepsi ne olacak dedim ve "bu cçtesi buluşamayacağız galiba, annemle temizlik yapcaz dedim" O da her zamanki gayet dingin ve beni bazen sinir eden o cool sesiyle " tamam çiçem annenle yap temizliğini, yardım et annene, çalış evde" demez mi. Mikrop köpek nasıl sinir etti benisen kaşınmışsın dediğinizi duyar gibiyim
anlamadığım nokta şu ki hem buluşamıcaz evlenene kadar demişsiniz hem de niye buluşmuyoruz diyorsunuz? e siz hem buluşmak hem buluşmamak istiyorsunuz anlamadım ben :)
12 Nisanda 2 senemiz geride kalacak. buluşmak görüşmek istemediği bir gün yok, olmadı. (nişanlıyım şu an)
ne güzel başından beri öleymişsiniz sevgiliyken ne sıklıkla görüşüodunuz peki imkanlar zor olduğu içinmi ozaman da can atıyodunuz buluşmak için
hergün buluşuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?