18 Yaşında 25 yaşında biriyle yakınlaşma kurmuş falanhadiya niyeki öyle geldi
bilmiyorum ki o seviyor diyo ama bana öyle gelmedihediye almak bir kritermi ki?
henüz kendisini sevip sevmediğini anlayamamış olgunluğa varmamış bir insanın şu yakınlaşma işini neden yaşadığını da anlamadım..
nasıl yani beklentiler farklıki benim yaştaki erkek arkadaşlarım daha beter ona kalırsa amaSence bu ilişkideki tek sorun adamın romantik olayıp hediye almaması mı ?
18 yaşında bir genç kız için 7 yaş çok fazla ... O sebeple zaten bu kadar yakınlaşılmış. Beklentiler yaşla beraber farklılaşıyor çünkü.
saat almış bitekO hediye alıyor mu sevgilisine?
bilmiyorum ki o seviyor diyo ama bana öyle gelmedi
almamış doğum gününde oda ben gibi çok sanssız 7 8 ayne zamandır sevgililer ? yani durduk yere hediye almayı çoğu erkek akıl edemez ama en azından özel günlerinde birer hediye almalı
yakınlık yaşadığından ötürü kopamıyor
haklısınızAyrilsin o zaman bi insanin huyu degismez naparsa yapsin. Hediye icinde su moda girmisse zaten ayrilmaya musait belliki. Herkes hediye almayi sevmez, hediyeyi onemsemez yani bi yemek yemekte esdegerdir onlara gore. Takilacak bi durum yok. Ha hediye illede istiyorsa adami zorlamaya gerek yok icten gelmeyen hediye, hediye olmaz zaten.
neden bitecek dedinizkio seviyor diyorsa öyledir.. siz kurcalamayın sonuçta bitecek bir ilişki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?