sevgiliniz var size hiç hediye almadı

Seviyor mu sevmiyor mu diye düşündürüyorsa sevmiyodur. Adam ne kadar tas firinda olsa seven adam bi yerden patlak verir ve bu adam beni seviyor dedirtir insana.

11 sayfayı okumadım ilk yazdığınıza yorumum

hediye alsın isteyebilir ama adam istemez zorla mı

arkadaşınız ona her gün hediye mi almış

adam ister ama ne alacağını bilemez vs

15 yıldır aynı adamlayım aldığı hediye sınırlıdır onu da zamanında ablası vs yardım etmişler galiba

romantiklik istiyor

nedir romantik? 18 yaşındaki sana göre ne romantik 36 yaşındaki bana göre ne romantik

bunlar somut olmaz ki

geçenlerde bir konu vardı, eşim gece yatken bana sarılmıyor ben onun omzunda uyumayı hayal etmiştim diye

ama adamın öyle bir hayali yok, sipariş ile olunca da bunalıyor işte

sonra sorduk hani başka hoşluklar vs yapar mı yanından geçerken bir şaplak atar ama onun yeri ve zamanı iyidir bu da bir sevgi gösterme yöntemidir dedik konuyu yazan evet eşim öyle şeyler yapar mesela dedi

iki kişinin beklentileri, sevgi gösterme şekli farklı olabilir

ama önerim facebook ve benzeri platformlarda sevgilimin hediyeleri paylaşımlarına takılmasın

önemli olan hediyelere boğmak değil adam olmak

Nedense bu arkadaş senmissin gibi geldi . bütün sayfaları da okumadim . arkadaş 18 yaşındaki kızın 25 yaşındaki biriyle ne işi var .

Soruna bak, çay demle :)
Le le le sakine, niye gittin tütüne (aklıma birden bu şarkı geldi, gülmeme engel olamıyorum) :)))

Nedense bu arkadaş senmissin gibi geldi . bütün sayfaları da okumadim . arkadaş 18 yaşındaki kızın 25 yaşındaki biriyle ne işi var .
bende bilmiyorum yaşamadım sonuçta o an ki durumu bilemem

Adamın amacı belli de ondan hediye almıyor.
Hiç de masumane gelmedi bana adam.
Sorun hediye sorunu değil.
Kaldı ki almak zorunda da.
İlla çok pahalı olmasına gerek yok.
Bir toka da hediyedir bir kalem de.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…