- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Aynen healthcim biz de tam 3 dk konuştuk, buna da şükür, kaç gündür akşama kadar arayamıyodu. Kız o kızmak mı, sevgiden öyle diyoz)
Aynen healthcim biz de tam 3 dk konuştuk, buna da şükür, kaç gündür akşama kadar arayamıyodu. Kız o kızmak mı, sevgiden öyle diyoz)
opuyorumnanaktan Pek bi romantik oldu :asigim: İlişkinin ilk yılları sinirlendirmeler falan çok oluyo, bi de mesafe askerlik daha da bi kötü yapıyo ama işin özü belli opuyorumnanaktanŞunları sölerdim canım
beni çok sinirlendiriosun ağlıyorum edirum ama yinede bn sana kıyamıorum ya mahvettdin bni
ne hallere soktun deli aşkım seni çok sewiorum aşkım derdim
Evet zemuszemus opuyorumnanaktan Darısı sizlere canım, inşallah zaman pat diye geçer kaydirigubbakcemile5kız snin şafak kaç tekee tarihin mi bu mayıs
:roflol: :roflol: Kız nerden aklına geldi bu delüüü kaydirigubbakcemile3şimdi aklıma sey geldıı kaydirigubbakcemile3
hanı hamıle kadınla dogum sancısı cekerken eslerıne agzına gelen her lafı derya aynen oyle olduk :roflol:
Vaay, duygu sen öyle dedikten sonra, benim aklıma da "yavrum benim" demek geldi :))
opuyorumnanaktan Pek bi romantik oldu :asigim: İlişkinin ilk yılları sinirlendirmeler falan çok oluyo, bi de mesafe askerlik daha da bi kötü yapıyo ama işin özü belli opuyorumnanaktan
o zaten pek bir romantik romantik herifim benim=)) inş.canım valla biizm konuşmamız 1 ay sürdü sonrada gitdi uyuz
Evet zemuszemus opuyorumnanaktan Darısı sizlere canım, inşallah zaman pat diye geçer kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: Kız nerden aklına geldi bu delüüü kaydirigubbakcemile3
şimdi aklıma sey geldıı kaydirigubbakcemile3
hanı hamıle kadınla dogum sancısı cekerken eslerıne agzına gelen her lafı derya aynen oyle olduk :roflol:
Benim sevgülüm benden romantikdir :icecream: :)) Tatlikıs iyi tahimn etmişim valla ama 1 ay da çooooook erkenmiş canım ya, senin bekleyişim en zoruymuş valla( Ama sizden baya bi yol tepmişsiniz baksana 6 buçuk ay kalmış :))
ahh şu 6 buçuk ayda bitedi ne güzel olcek emme bitmiyirr yafff tam herşeyi dıyasıya yaşıcakken bni bualarda bırakıp gitti ansızın
belkide hemencecik gitmesi daha ii oldu daha fazla birbirimiz bağlanmadan gitti die düşünüorum canım
Şöyle yap bence, geriye dönüp geçen zamanı göz önüne al, ne çabuk geçti gibi geliyor di mi, o 6 ay o geçen zamandan çok daha az :lepi:
Öyle düşünmekle en iyisini ediyorsun canım. Benim abayı yakmam 4 ayı bulduydu :roflol:
Hepimiz aynı haldeyiz canım ama işte başa gelen çekiliyo, son ayrılığımız askerlik işte :))
En iyisi günleri saymamak, plakalardan sonra sayarsın)
Yemin töreninden sonraki çarşı izninde 3 gün boyunca telefon elimde beklememe rahmen bni hiç aramamıştı 20 gün geçti ama hala onu unutamıyorum senağlama o zamandan beride bidaha çarşı iznine çıkmadı ztn tel.de bunu söylediğimde annesiyle kuzenleriyle gezdiğini hiç telefonla aramayı düşünmediğini ve bnim bu konuda haklı olduğumu söyleyip özür diledi bn daha çok ısrar edince hiçbir zaman unutmucam diye, bn geliyim yanına unuttururum üzüntün geçer merak etme dedi ama hala çok içimde var dedim bnde gel yüzyüze bunu ciddi olarak konuşucaz.Hala bni 3 gün boyunca aramadığını izinde olduğu halde tabi düşündükçe sinirlerim zıplıyo valla :çok üzgünüm: uyuz şey askerde olmasaydı baya bi tartışırdık ama ztn 3-4 günde bi 4-5 dk a konuşabiliyorz anca :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?