ayy canım çk üüzldüm bak bn sana kendimi anlatım
biz 1 ay konuştuk ve askere gitdi bu askerdeyken işte hergünümü sninle geçiricem seni çok özledim felan dedi bu geldi dağıtım izinine mesaj çekti bn geldim die bende bekliorum buluşuomuyuz demesini ama bu msnye girdi konuştuk bana demezmi bn sışarı çıkıorum napcan dediğimde arkadaşlarla takılıcam dedi nasıl sinir olmuştum ama bana sorduğumda ewde misafir olduğunu sölemiştim acaba bu yüzden mi sölemedi bana:uhm:
ben ertsi gün işe gittim işte mesajlaşıoz felan bu akşam gelmedi bnde bunu aradım
o sırada elefonunda sorun varmış sesim gitmiomuş teli kırmış güya bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
salı günü elinde tel olmadığı için konuşmadık hiç o yüzden o günde buluşmadık bn arkadaşıma anlattm olanları oda buna anlatmış bu bnden özür diledi felan çarşamba perşembe cuma buluştuk iş çıkışlarında geld, canım cumarteside buluşmadık pazar günüde gitdi
o hafta hep babasının yanındaymış çalışıomuş ne kadar doğru bilemicem tabii yani düşün biz bile doya doya o izinin tadını çıkaramamıştık ama takmıorum artık
sende takmamalısın bence herşeyi izine geldiğind eveya askerliğini bitirip döndüğünde açık açık konuşmalıısn tatlım